RE: Naša mala klinika (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (21.10.2012 8:47:00)

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

cuba -> RE: Naša mala klinika (21.10.2012 9:04:27)

Ajoj cure, vidim ima dosta bubanaca [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Svima želim što brže ozdravljenje i da nikoga ovu zimu ne muče nosići i kašalj [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Mi smo pak po treći put pozitivni na streptokok[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Nakon 2 antb treći u mjesec dana sigurno neće piti. U pon idem kod pedice (zamjena mi je u petak dala uputnicu za ORL) ali bi ipak popričala sa njegovom pedicom da vidim šta mogu očekivati.
On nikakvih simptoma nema, dapače nikad mi bolje ni zdravije nije izgledao. Ali bakterija se negdje začahurila i nikako je se riješiti[sm=smiley13.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (21.10.2012 9:37:08)

to ste radili bris ždrijela/nosa?
uh[sm=smiley31.gif]
znači da i ja tražim to ak bude idući mj opet trebao atb?

cuba -> RE: Naša mala klinika (21.10.2012 9:51:54)

Bris ždrijela smo radili. Ma čim su se drugi put pojavili svi simptomi streptokoka (4 dana nakon popijenog antb) nas je pedica poslala u bolnicu na brzi test i bio je pozitivan. Onda dobio Sumamed, 5 dana i nakon njega opet pozitivan. Mislim da nema smisla šopati ga antb kad ne pomažu. A bome Sumamed je opet dosta jak a ako on nije pomogao onda...
Pa idemo na ORL kod specijaliste da on vidi što i kako dalje.
Ma da, traži jer ako se stalno isto ponavlja a antb ne djeluje tj djeluje kratko onda to nije rješenje.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (21.10.2012 10:10:21)

aha,nama atb pomogne,,ali kad se skine s bilo kojeg lijeka opet ispočetka[sm=zmeden.gif]

cuba -> RE: Naša mala klinika (22.10.2012 16:23:48)

Bili smo u pedice. Nije nam preporučila odlazak u bolnicu jer smatra kako R nije kandidat za vađenje angina / 3 krajnika s obzirom da mu je ovo tek prva upala grla i prvi antb u tri godine koliko on ima.

Streptokoka se svakako mora riješiti, drugog antb za tu bakteriju nema pa je danas dobio cjepivo u guzu.
Nažalost morao je dobiti dva jer kod prvog uboda cjepivo nije moglo izaći kroz iglu, nešto se začepilo[sm=zmeden.gif] Bilo je suza jer to dosta i peče al nije se mrdnuo cijelo vrijeme. Kiki bomboni i diploma za iznimnu hrabrost su bili motivacija[sm=smiley36.gif]

Za tri tjedna ponovno kontrola i opet vađnje brisa grla nakon kojeg se nadam da će rezultat napokon više biti negativan i da smo se riješili dosadne beštije.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (22.10.2012 16:50:19)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
sve bu sad ok [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (23.10.2012 11:58:56)

Cuba super da nemorate ići u bolnicu na pregled[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A mišić mali,dobio 2 boce[sm=smiley19.gif]...a bitno da je pala diploma i kiki bomboni[sm=bravo.gif]
Pinci kako je D?

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (23.10.2012 12:18:45)

ma ok je sad,brzo je on super kad je na nečemu [sm=smiley29.gif] inhaliramo 2put na dan fiziološkom i pije cefixim
kad krene opet u pon u vrtić zanima me kolko ćemo taj tj izdržati [sm=hudicek1.gif]

ucitelj -> RE: Naša mala klinika (24.10.2012 15:52:52)

ja nemogu vise od ponedjeljka m ima temperaturu i nikakve simptome druge znaci samo temp i to od 37 do 38 a sad se budio i vidim da je ima ja mjerim 39 uzas nezz sta da radim i da li da idem dr [sm=smiley19.gif] a sama sam s njim non stop sve me nekak trta (ja sam imala kao mala fraz i tog se jako jako bojim) sta da radim jel se ikad vama dogodilo da imaju samo turu i nis vise
ispocetka sam misla da su kutnjaci jer mu je gornja desna vilica i nepce otekli i crveni i manje jede i nervozan a inace je mirno dijete

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (24.10.2012 16:52:36)

pa da ja bi išla dr,jer temp raste

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (24.10.2012 17:33:48)

sorry al ne znam sto čekas toliko da ga odvedes dr,trazi neka mu izvade krv i mokracu tako ćes najbolje znati sta mu je,mozda ima i upaljeno grlo,sto ne znači ako mu ne curi nosic i kaslje..znam iz sopstvanog iskustva [sm=smiley1.gif]

ucitelj -> RE: Naša mala klinika (24.10.2012 21:33:51)

i ajde budi pametan od 6 nema temperaturu nikako i odjednom je jako divlji igra se raspolozen izmislja i sve ok samo se vidi da je umoran, sad je zaspao bez da se okreno kad sam ga zakopcala u vrcu za spavanje samo se izgasio. i dalje se mislim vodit ili ne vodit[sm=zmeden.gif]

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (24.10.2012 22:36:27)

ne znam sta da ti kazem,ja bi ga odvela vec odavno... ja maju vodim cim dobije temp. jer me toga jako strah,a za ovo obično šmrcanje i kašljanje ne vodim,nego čekam i pratim razvoj situacije ...

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:46:24)

akutna upala ždrijela i bronhitis
ventolin(sad tj dana) i flixotid(do proljeća)
tobrex za oči
jao,sinoć na hitnu na srebrnjak,,pa inekcija solumedrola,i ventolin..[sm=hudicek1.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:49:08)

Mene više strah otvoriti ovu temu jer pomislim da si uvijek ti[sm=smiley13.gif]
Ajme,sad ga je dobro uhvatilo
Baš mi ga je žao,stvarno se muči.Iako mislim da ovo sada nije zbog vrtića,nisam pametna.Bit će mu sigurno lakše kad uvedete Flixotide,D ga već dugo korisiti.Da nema možda on i al.astmu[sm=zmeden.gif]

anaxx -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:49:38)

ah, vi nikako na zelenu granu, držite se!!

moji dečki se nešto žalili na želudac jutros, svejedno išli u vrtić... tete nisu zvale tako da se nadam da je sve ok.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:50:40)

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Mene više strah otvoriti ovu temu jer pomislim da si uvijek ti[sm=smiley13.gif]
Ajme,sad ga je dobro uhvatilo
Baš mi ga je žao,stvarno se muči.Iako mislim da ovo sada nije zbog vrtića,nisam pametna.Bit će mu sigurno lakše kad uvedete Flixotide,D ga već dugo korisiti.Da nema možda on i al.astmu[sm=zmeden.gif]

neznam bumbi niti spominjala nije astmu..valjda jer ništ nisu test pokazala..
čekamo još bris grla

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:53:27)

Neće ti astma se tako pokazati.
Vidjet češ sada kad budete išli na kontrolu na Srebrnjak,kad si to govorila?Ili ste već bili?
Ali čim je on dobio Flixotide(on je za astmu) zato mislim.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 11:56:54)

dr misli da je streptokok,,il kaj ja znam..
na kontrolu smo trebali za 2d,ali sam ga odvela na hitnu i to smo napravili sve sinoć kaj bi i na kontroli,,
nemam pojma,,moguće da onda sumnja,,
iduća kontrola proljeće

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 12:03:54)

http://www.cybermed.hr/var/cybermed/storage/images/media/images/babyhaler/569572-1-cro-HR/babyhaler.gif

Evo ovakakv babyhaler mi imamo,ako je uspjela slika.
To će tek znati kad dobije nalaz brisa grla,ali opet nevidim zašto mora korisiti Ventolin i Flixotide ako sumnja na streptokok[sm=zmeden.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 12:05:41)

on ima bronhitis i te napadaje pa valjda zato
a na streptokok sumnja jer mu se stalno vraćaju upale grla

danery -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 13:42:44)

evo i nas u klub....bronhitis,jer su krenuli kutnjaci i sve joj se začepilo i slijeva se niz grlo,iskašljava ko luda,a niš ne može izbaciti van....
dokašlje do usta i proguta.....dođe mi da joj tutnem prst u grlo od muke pa da povrati taj šlajm više...
na stolici vidim da je ajme sluzi,nemreš se napuštat vode nakon nje [sm=smiley5.gif]
reče pedica par dana ventolin i flix,pa kontrola....
evo sad mi hahari oko mene umjesto da spava,a probudilo ju valjda što ju boli kad iskašljava....

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kolegama bubancima i da svi brzo ozdrave [sm=smiley1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 15:13:12)

uh isti smo onda [sm=smiley13.gif]
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (6.11.2012 20:21:34)

A joj,i bejb bolesna[sm=smiley13.gif]

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>