|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
17.3.2013 10:28:28   
cuba
I danas ima temperaturu, sve je negdje između 37-38. Nosić slini, jutros se par puta zakašljao pa sam mu dala žličicu sirupa i više nije poslije. Inače je vesel, igra se, lijepo je spavao noćas i evo po drugi put jede doručakuser posted image

Vidi se na njemu da je malo bljedunjav i da su okice staklene.
A onaj Braunov toplomjer od 500kn sutra idem reklamiratiuser posted image  U par navrata što sam mu mjerila temp. su razlike bile po čitav stupanj. A ja temperaturu od 37,5 ne skidam a bome kada je 38,5 onda mu stavim čepić...Kupit ću obični živin od 15kn čini mi se.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2351
17.3.2013 10:41:23   
maminangel
Ma znalo se i meni to događati s tim toplomjerom pa obavezno mjerim po dva puta u svakom uhu i uzmem srednju vrijednost,a ako ima visoku temperaturu pokaže ju svakako,neznam, ja sam još uvjek više za taj toplomjer...E da znaš da su mi u bolnici isto mjerili s njim a i kad je mali imao kozice i bio u bolnici isto su mu snjim mjerili,znači da se poprilično pouzdaju u njega..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2352
17.3.2013 10:44:37   
maminangel
Ali naravno nije zgorega imati i taj živin toplomjer user posted image user posted image user posted image
Ma samo da mi njega što manje koristimo ikakvoguser posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2353
17.3.2013 10:49:28   
BUMBI
Cuba nadam se da se neće razbolitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moja šogi ima takav toplomjer,pa sam par puta bila uzela da D izmjerim temp,ali mi se svaki put to dogodilo,toliko različito za poluditi,čak sam ga i ja htjela kupiti,ali sam brzo odustala.Imam digitalni za guzu i obični živinuser posted image
Sad u bolnici su isto mjerili s tima Braunovim,ali i s živinim,ali sam čula i od njih da nije toliko pouzdan,samo oni ne stignu s živinim mjeriti svoj djeci jer im to dugo traje,pa zato mjere s tim u uho

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2354
17.3.2013 11:07:39   
cuba
Ma meni je normalno da mu u jednom i drugom uhu neće temperatura biti ista, pogotovo ako je na jednoj strani ležao/spavao, onda tu bude toplije.
I do sada mi je bio super, nisam imala takvih odstupanja a spas mi je takav toplomjer po noći kad mi za 3 sekunde izmjeri.
Ne znam što mu je sada ali pošto je još pod garancijom onda ću ga odnijeti na servis. Imala sam i ja obični digitalni ali mi se brzo pokvario. Kupit ću još taj živin neka se nađe.
Inače je taj toplomjer najprodavaniji i zbilja provjereno najbolji, nebi sigurno davala 500kn za nešto osrednje.

Hvala vam cure na vibricama, nadam se i ja da će brzo proći. Još u utorak idu sa vrtićem po prvi put u kino i baš bi mi bilo krivo da ne ide a veseli se tome cijeli tjedan.

Bravo za D što nema više fibricuuser posted image user posted image user posted image
Svim bubancima želim što brže ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2355
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 93 94 [95]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!