|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
19.5.2010 15:49:55   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ninolina

leva držim fige...polako samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem, sada malo uspori i pripazi se... čuvam fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 976
19.5.2010 17:12:24   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Leva

Inseminacija obavljena user posted image
Preostaje mi ona klasika Utrici, folna kiselina i lagana setnja.
Smarija zelim ti od srca da sutrasnji postupak prodje bezbolno i uspjesno user posted image user posted image user posted image
Ni ja ti necu biti od neke pomoci na temu odvajanje endometrija.

A niste dobili jos i domacu zadacu? user posted image
SRETNO!!!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 977
20.5.2010 14:06:42   
smarija
evo i mene inseminacija odradjena sve je bilo super i sad famoznih 15 dana.
Tiki ja sam i zadacu obavila vrijedna nema sta cijelo jutro noge sirim user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 978
20.5.2010 14:10:17   
tikica_69
A sad s njima u zrak user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 979
   [Obrisani korisnik]
20.5.2010 15:15:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 980
20.5.2010 21:06:19   
Nejkili
Drage moje čekalice sretnouser posted image user posted image user posted image ....držim fige da bude uspješnouser posted image

Ja vam krećem po prvi put sa IVF-om...bila u utorak u Zg. dobila injekcije(drage moje 50 komada..strašno, neznam kako će moj organizam to podnijetiuser posted image ), u 6 mjesecu postupak, nadam se da će uspjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja 30.g sve ok
mm 32.g sve ok
3x AIH= beta 0
IVF-krećemo u postupak

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 981
20.5.2010 21:21:27   
anuska08
Leva, Smarija, Nejkiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SRETNO, SRETNO,SRETNO!!!!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 982
24.5.2010 11:42:27   
Leva
Sram me bilo zaboravila sam prijaviti domacu zadacu user posted image user posted image user posted image
Pitala sam ljekara zasto se ona mora raditi nakon inseminacije i on mi je to objasnio na ovaj nacin: Inseminacijom se unese dovoljna kolicina spermica u matericu potrebna za zacec. Odnosom ne povecavate sansu za uspjeh u onom smislu sto cesce bice vise spermica. Cijeli fol je u oponasanju prirodnog zaceca zato sto od sjemene tekucine omeksava materica koja je inace jako zgrcena i na taj nacin se eventualna oplodjena jajna stanica lakse upikne za matericu. Vjerovatno ste cule da se sex preporucuje zenama pred porod da bi isti lakse prosao.  

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 983
24.5.2010 11:45:49   
Bebys
ajd leva fala ti...sad i to znam...odlicno

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 984
24.5.2010 17:38:33   
tikica_69
A ja cu sad malo OT - sad mogu, nisam vise moderator user posted image
U petak sam upoznala Levu, bile smo u Importaneu na kavici i moram vam reci da je kao prvo Leva vrlo zgodan komad curetka, zatim da je izuzetno topla i vesela osoba, sa smislom za humor i lijepo i zelim joj sve najbolje u zivotu, pogotovo ono sto si ona sama najvise zeli.
Leva user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 985
24.5.2010 21:10:37   
crvenkapica
najkili  sretno sa   1.  IVF   .....i ja  isto  trebam na svoj 1. IVF   pocetkom 6 mjeseca....... nek nam je  prvi i zadnji  jeeeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image

leva    tebi malo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smarija     i tebi    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 986
24.5.2010 21:13:18   
anuska08
IZVORNA PORUKA: tikica_69

A ja cu sad malo OT - sad mogu, nisam vise moderator user posted image
U petak sam upoznala Levu, bile smo u Importaneu na kavici i moram vam reci da je kao prvo Leva vrlo zgodan komad curetka, zatim da je izuzetno topla i vesela osoba, sa smislom za humor i lijepo i zelim joj sve najbolje u zivotu, pogotovo ono sto si ona sama najvise zeli.
Leva user posted image

Ma ni ne sumnjam i vjerujem da će uskoro biti još ljepša i zadovoljnijauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Crvnekapice i tebi puno puno sreće!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 987
25.5.2010 10:04:04   
Leva
Tikice user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 988
26.5.2010 18:14:55   
ninaos
Može li mi netko reći nakon koliko neuspješnih AIH ide se u IVF!?
Mene čeka prvi stimulirani AIH prvi ciljani je bio neuspješan,neznam što dalje mogu očekivati.
Neznam ni da li da čekam ni da li da zovem ZG negdje da se naručimo ništa neznam user posted image  Jedino što znam da ukoliko sada neuspijemo u 6mj neću ništa raditi do 9 mj.izuzetak prirodnjak user posted image  Ali što od 9 mj....user posted image

kod nas sve 5 a bebe nema....
ja 30,mm 34

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 989
26.5.2010 18:18:17   
tikica_69
A sve ti ovisi o dobi zene i o spermiogramu tvog muza. Ako je spermiogram ok a mlada si, neki lijecnici prakticiraju cak 5-7 inseminacija. Bas u KBO vrlo cesto koliko vidim po drugim forumima. Ako imas preko 38, onda 1-2 i odmah se bacaju na IVF zbog losije kvalitete jajnih stanica bez obzira na spermiogram.
Doduse, ja sam i sa 40 imala jednu inseminaciju, ali to tek toliko da ne propustim ciklus dok se cistim od hormona a i spermiogram je bio granicni sto je kod nas rijetkost.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninaos)
Neposredna veza do poruke: 990
1.6.2010 20:24:14   
mišicaa
bok cure! Ja sam nova na ovom forumu. Prije 5 dana sam bila na inseminaciji iz prirodnog ciklusa, to mi je druga. Prva je rezultirala trudnoćom ali nažalost i spontanim. Malo sam napuhana i preko dana ponekad imam bolove sa desne strane. Nadam se da je to normalno. Prvi put su mi simptomi bili jači, tj. više sam bila napuhana valjda od lijekova. Pozdrav i sretno svim trudilicama!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 991
1.6.2010 20:47:57   
ninolina
mišicaa dobro nam došla i da uskoro budeš sretna, vesela i debela trudnicauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mišicaa)
Neposredna veza do poruke: 992
2.6.2010 18:15:39   
Leva
Evo mene opet sa negativnim testom user posted image   Ni inseminacija br. 5 nije uspjela... Cekam jos da procurim pa da u potpis unesem i taj porazavajuci podatak.
Nisam plakala, odbijam biti tuzna samo sam malo ljuta. Od danas za mene pocinje zasluzeni odmor i pauza od 4 mjeseca koju sam odlucila priustiti svom tijelu. Ne znam sta ce biti dalje, veselilo bi me da naprasno zatrudnim ako pak ne u jesen idemo opet iz pocetka user posted image
Cure vama zelim mnogo vise srece nego sto sam je ja imala i da sve odreda zatrudnite user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 993
2.6.2010 18:17:07   
tikica_69
Procitala sam na tvom blogu i ostavila komentar user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 994
2.6.2010 18:17:57   
ninolina
joj leva.....user posted image user posted image
žao mi je...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 995
2.6.2010 20:49:11   
Tsmee
Žao mi je Leva user posted image
Nadam se ipak da će uskoro doći dan da nam i ti budeš debelauser posted image ! Pa ako ne prije, onda na jesen user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 996
2.6.2010 22:34:10   
smarija
draga jako  mi je zao user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 997
3.6.2010 9:44:58   
ribica1
Leva jako mi je žao, al idemo dalje, uskoro ćemo sve bit debeljuce, moramouser posted image !!!

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 998
3.6.2010 10:15:02   
anuska08
Leva draga, baš mi je žao!!!user posted image user posted image user posted image
I baš tako, odmori se malo pa opet kreni za koji mjesec!!!! SRETNO TI, DRAGA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 999
3.6.2010 10:17:09   
anuska08
Smarija, kako si ti?

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!