*zmaja* -> RE: AIH - inseminacija (16.1.2012 9:45:53)
|
drage cure, evo i mojih iskustava.... Anni, što se tiče hsg-a, ja sam ga radila privatno u poliklinici beta plus i košta o me 1300 kuna. prije nego sam išla na hsg naravno prevrnula sam internet i nekako je ustaljeno mišljenje da te ne boli ako su ti jajovodi prohodni, a da boli ako ti je nešto zaštopano. međutim, kao i sve u životu ovo ti je izuzetno individualno. meni se na hsg-u ispostavilo da mi je desni jajovod potpuno zaštopan. ja sam u 09.2009. imala laparoskopski zahvat kojim su mi micali cistu na desnom jajovodu, rekli mi nakon zahvata da je sve prohodno....no eto na kraju se ispostavilo da su mi tijekom zahvata oštetili jajovod i eto sad je neprohodan. dakle za očekivat bi bilo da me hsg bolio, međutim mene nije boljelo apsolutno ništa. Reba super za folikuliće i za skori postupak, navijamo za tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]....želim ti od sveg srca da ti uspije [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] što se inseminacije tiče i mene ti čeka ovaj mjesec, to mi je prva. kako je kod mene jedan jajovod zaštopan imam uvjete za ivf ali rekla sam sama sebi idem na jednu i onda ako ne uspije idem odmah na ivf. inseminaciju ću raditi privatno i koštat će me 2000 kuna. ići ćemo sa stimuliranim ciklusom....počela sam jučer s klomifenima, njih ukupno pijem 5 dana, onda pikice gonala, u petak idem na uzv i moram vam reći da jedva čekam vidjeti svoje folikuliće kako se razvijaju. [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif] jurimo skupa prema cilju...puse cure!
|
|
|
|