|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
23.1.2012 21:57:55   
123beba
zmaja SRETNO!!!!!!!!!!
Cure držite se i neka vam AIH uspije od prve! user posted image  user posted image  user posted image  
Anni, nadam se da će i tvoj postupak čim prije!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1276
23.1.2012 22:15:22   
Anni_
Znaja navijam user posted image user posted image user posted image
123beba hvala, bit će! Samo strpljenja, to nam najviše svima trebauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1277
24.1.2012 8:59:44   
123beba
anni, potpuno te razumijem... i samu sebe treniram sa strpljenjem i ponekad mi se čini da je sve ok, samo polako, bit će, a onda se dogodi onaj trenutak kada bih iskočila iz kože jer već nije nešto, jer sve stoji a vrijeme leti... user posted image

no, nadam se da će tvoj postupak biti čim prije i da ćeš se pridružiti onoj sretnoj statistici! user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1278
24.1.2012 12:13:20   
*zmaja*
pozdrav curke moje, hvala vam PUNO, PUNO na podršci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DIVNE STE!
inseminacija prošla super, sad vam se javljam doma s kauča.
biologica i doktorica su mi rekle da imam jako živahnog muža user posted image user posted image user posted image
uglavnom vratili mi 7 milijuna profesionalnih plivača, jedan će valjda doći do cilja user posted image user posted image user posted image user posted image .
postupak sam po sebi nije bolan, jedno 15-ak sekundi sam osjetila bol kao kad dođe user posted image i to je to...ležala sam jedno 20 minuta nakon postupka i onda je sestra došla po mene da se ustanem, tako se ja dignem i kažem joj mislim da curi van, baš sam ju nasmijala...kaže ona, ne brinite unutra je sve što treba biti.
dobila sam utriće, danas još jedan keks i onda za sva tjedna testić, nadamo se plusuuser posted image user posted image user posted image user posted image

reba, kako si mi ti? jel' ti se još uvijek spava?

Annice kako si mi ti? jel ima kakvih novosti?

123beba kako si mi ti? što je novo?

uglavnom, curke želim vam isto što i sebi, da ugledamo user posted image user posted image čim prije.

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1279
24.1.2012 13:34:55   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1280
24.1.2012 15:35:57   
reba
user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo zmaja  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
7 mil su i nama poslali na prisilan rad, nadam se da je bar jedan našao put user posted image user posted image user posted image

vama su rekli odma danas akcija? nama su rekli drugi dan...user posted image  ko bi ih znao, svaki ima svoju teoriju...
meni se više ne spava toliko ali mi se apetit malo povečao... stalno bi nešto grickala.. čitala sam i cure inače imaju od utrića povečan apetituser posted image user posted image user posted image  nema veze, kaj se mene tiće ako je to cijena mogu ja i do 100 kg user posted image user posted image user posted image

zmaja miruj sada i polako... ja test radim u utorak a u sri bi možda išla vaditi betu...budem vidla..
e a kakav je nalaz spermiograma od tm?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1281
24.1.2012 19:26:04   
*zmaja*
ej reba, kak mi je drago da te "vidim"...
da, nama su rekli odmah danas u akciju...ma svatko kaže drugačije, tko će ih znat?! ali nek kažu što hoće samo da se primi user posted image user posted image user posted image
nalaz mm je kažu normozoosperima, moram priznati da sam uvijek malo u frci kad se radi analizi spermića user posted image user posted image user posted image nikad ne znaš kaj ćeš dobit.

jooooj tvoj testić je u utorak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , svim srcem ti želim plus k'o kuća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1282
24.1.2012 21:57:37   
Anni_
Reba i Zmaja, mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1283
24.1.2012 22:57:23   
123beba
Curke, sad vas i tu pratim... user posted image  user posted image  user posted image
uglavnom, mi imamo jako loš s-miogram... em ih je malo, em su spori... user posted image
tako da nama AIH nije opcija. Trenutno čekamo još nalaz uzv-a pa da mm ode na zadnji pregled urologu sa svim prikupljenim nalazima (već jedno mjesec i pol obija po pretragama)... Uglavnom, ja se nadam da čim prođe ta konzultacija kod urologa idemo na nešto konkretno. Prije par dana smo dobili mišljenje jednog dr. da nam je sa takvim s-miogramom jedina opcija IVF-ICSI...

No, nebitno sada za mene... ja ću nekada dočekati svoj red da vi za mene navijate! user posted image  nadam se da ćete vi tada biti lijepe i debele!!!!!!! user posted image

Uglavnom, brojim dane do Rebinog 1.2., sada odbrojavam 2 tjedna i do Zmajinog testića... user posted image  user posted image  user posted image  i navijam da će Anni čim prije u svoj postupak!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

I da, navijam da do kraja godine svaka ima svog user posted image  (ili više njih) user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1284
25.1.2012 9:24:53   
*zmaja*
123beba, jako mi je žao što je spermiogram loš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no dobra je vijest što imate alternativu. znam da nije utješno ali ti si izuzetno hrabra i pozitivna tako da tebi ti tm želim da čim prije završite s pretragama i krenete u proceduru. za navijanje nikad nije ni rano ni kasno pa tako ja navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vibrice da sve bude u najboljem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anni, kako si mi ti? kad vi krećete u akciju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se ulovi od prve.

reba ti mi još sitno brojiš, želim ti puno stpljenja i naravno pozitivan testić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1285
26.1.2012 12:17:20   
reba
drage moje ja sam vam u gužvi pa ne pišem puno ali stalno mislim na vas....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam dana počela dobivati grčeve ko pred user posted image  tako da mislim da ništa od user posted image
ali nema veze ionako mi hormoni štitnjače divljaju (jučer došao nalaz, krv sam vadila na dan samo AIH)
ft3 i ft4 su malo visoki a tsh nizak, danas idem kod privatnika da vidim šta će mi reči i kakvu mi terapiju preporučauser posted image user posted image user posted image user posted image  je ova terapija koju mi je dao soc. endokri. očigledno nije pomogla
razgovarala sam jučer sa priv. doktorom i on mi je rekao da dok ne dignem tsh na bar 1,5-2,0 da se ne nadam previše trudnoći, ali da se uz odgovarajuču terapiju to sve da popraviti...prije mjesec dana mi je bio 0,6 user posted image

curke kako ste mi vi?
zmaja jel odmaraš?

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1286
26.1.2012 15:56:36   
*zmaja*
joj reba tako mi je žao što ti štitnjača divlja user posted image user posted image user posted image ... imam prijateljicu koja isto ima problema sa štitnjačom, njoj je TSH visok a T3 i T4 ok...pila terapiju i poćelo padat a ona opet naraslo tako da ona jadna čeka da se to snizi da može na prvi AIH.
štitnjača i prolaktin mogu jako utjecati na oplodnju nažalost....jooj baš mi je žao user posted image user posted image user posted image
no dobro, treba malo isplakat ali onda glavu gore i korak po korak naprijed. ali nećemo skakat pred rudo, čuda se dešavaju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u to ime.
ja ti ne mirujem, mislim ne radim nikakve fizički teške poslove ali ponašam se kao inače. nemam nikakvih simptoma... ali danas sam saznala da nemam sidu user posted image user posted image user posted image  pa mi je to super....bilo me frka kad sam čekala nalaze user posted image user posted image user posted image

šaljem ti bezbroj vibrica da se štitnjača čim prije smiri i da se bebica čim prije ulovi, a tko zna možda već i je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1287
26.1.2012 16:26:46   
123beba
Draga Reba, navijam da tvoja user posted image  ipak "pobjedi" štitnjaču... još ništa nije gotovo!!!!! Evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jake bebe!!!!!!!! user posted image

Zmaja, hvala ti! user posted image  Ti se pazi, uživaj i sigurna sam da če test biti user posted image ! user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1288
28.1.2012 19:55:00   
Anni_
Reba i zmaja vibram za vaše bete i plusićeuser posted image user posted image user posted image user posted image
123beba, u kojoj ste bolnici? Sad da se ne ponavljam previše, ali mi smo krenuli privatno (IVF poliklinika) a sad ćemo paralelno i na Vuk Vrhovec pa gdje prije upaliuser posted image
Nalaze koje Reba spominje (štitnjača) nisam još ni radila, još jedna briga više, a ni hormone osim progesterona! Kad mislim da je OK i da će se nešto pokrenuti nekaj iskrsne! Mogli su mi i reći da sve to paralelno odrađujemuser posted image  A ja sad čekam kontrolni bris, a mogla sam već napraviti svašta! Koma!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1289
29.1.2012 1:11:15   
123beba
Hej Anni bok! user posted image
mi se nismo još nigdje naručili... baš sam to pitala jučer na nekoj od tema... u biti ne znam koja je procedura za odlazak dalje... mm će ovaj tjedan k urologu sa svim nalazima pa ne znam moram li onda k ginekologu ili dr. opće prakse po uputnicu za vv ili se samo naručimo na vv???
No, svakako znam da ćemo na vv.

Znaš li ti možda kako ide taj čitav dio sa uputnicama? Moja je pretpostavka da kad urolog kaže svoje mišljenje da s tim idem k dr. opće prakse koja mi onda daje uputnice za vv, za sve one krvne pretrage koje mora žena prije postupka i slično... no, naravno, uopće nisam sigurna jel to tako...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1290
29.1.2012 16:33:31   
Anni_
123beba ko mene ti je sve išlo malo naopačke, ali primarni ginekolog te mora uputiti na VV (ne dr. opće prakse ili urolog ili itko drugi). Ako tvoj gin. misli da neće drugačije ići, uzmi uputnicu i javi se na VV. Moraš nazvati 1 dc i oni te naruče da dođeš oko 8og dana. Ove sve pretrage koje tm radi pretpostavljam da nije na VV? Oni navodno većinom priznaju svoje nalaze. Bez obzira na sve čim prije odi jer se to sve zavuče jako!
Ja sam se sad naručila, a još nemam ni uputnicu. Otići ću kod svog gin. i reći da mi napiše. Nadam se da nebu problema.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1291
30.1.2012 8:34:27   
reba
hej drage moje, nikako da nađem vremena da se malo javim....moja user posted image  još nije stigla a mene trbuh boli od četvrtka, i stalno me nešto probada, užasno mi se spava i sva sam razdražljiva, malo user posted image malo histeriziram...ne znam šta da mislim.... strah me je uopće imalo se ponadati jer ako se opet razočaram.... joooooooj....  možda mi je sve to od utrića.... jer sam čitala da cure zbog njih nisu procurile, tj dok ih nisu prestale uzimat, a ja ih moram do četvrtka.user posted image

kako ste mi vi? šta ima kod vas?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1292
30.1.2012 9:24:57   
Anni_
Reba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra za test!
Mogu samo pretpostaviti kako se sad osjećaš, ali ne daj se! Dogodit će se kad se sve karte poslože, možda već ovaj putauser posted image user posted image user posted image
Znaš kakve su statistike a opet za dosta cura sam čitala da je uspjelo od prve. Želim ti da si i ti među njima i da sljedećih user posted image  ne razmišljaš o tome već da imaš druge slatke brige.
Zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1293
30.1.2012 10:09:00   
*zmaja*
cure moje drage, kako ja vas volim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Anni, tvoj državni ginić ti je dužan dati uputnicu, nadam se da se nećeš morati s njim "natezat" oko toga...ne daj se zafrkavat...od sveg ti srca želim da odmah prvi postupak upali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
123beba, kako si mi ti? što se uputnica tiče ja sam dobila uputnicu samo za markere hepatitisa i HIV (zato što sam inseminaciju radila privatno) i to je i za mene i za mog muža napisao naš dr. opće prakse. onda sam ga baš pitala za slučaj da ću morati na ivf tko će mi dati uputnice za Sv. Duh pa mi je rekao da sve ostale uputnice za MPO daje moj državni ginić.

rebica, bezbroj vibrica za bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , molim te javi nam odmah čim napraviš test! jel' imaš još kakvih simptoma?

cure, meni će sutra biti tjedan dana od inseminacije, donji dio trbuha mi je svaki dan u nekom dijelu dana napet i napuhnut user posted image user posted image user posted image ...znam da je još rano za bilo kakve simptome. jedino što sam jako nervozna, moj jadan muž mora jako pazit što će reći inače odmah poludim na njegauser posted image user posted image user posted image ...i na psa, ako slučajno ne sjedne iste milisekunde kad sam mu to rekla odmah dižem glas za nekoliko oktava...trudim se kontrolirat ali ne ide baš user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1294
30.1.2012 19:45:13   
123beba
Reba & Zmaja držite se! Ja vjerujem da su vaše user posted image  user posted image  već tu!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Navijam za vas kao da ja isčekujem!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vjerujem da su vam ovo samo početni simptomi bebica koje su se smjestile!!! user posted image user posted image

Cure hvala za savjete! Moj dragi sutra na prepad ide na zadnji info urologu. user posted image  Naime, danas sam zvala da čujem kada može doći k dr. (koja mu je rekla da dođe kada skupi nalaze) i kaže mi sestra tek 21.2. user posted image  No, dogovorili smo se da će sutra otići na prepad... kao "nisam znao" da se trebam naručiti, a skupio sam sve što ste rekli... user posted image  Držite nam fige da ga dr. primi pa da možemo dalje!

Eto, malo borbe sa administrativnim stvarčicama...

Hej, jel istina da kada dođemo konačno do VV onda opet sve nalaze ponovno jer VV ne priznaje tuđi nalaz s-miograma? user posted image  U biti bilo kakvi detalji oko procedure kada se dođe do VV bili bi korisni! user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1295
30.1.2012 21:10:04   
reba
joooooooj ja ne znam dal da radim test u sri ili čet, ako do onda ne dobijem.... sve mi se nekak čini da budem...  stalno me frče u trbuh i probada..... ni ci.. me više ne bole....ma ne znam....vjerovatno opet ko i zadnje 2,5 god umišljam...user posted image

123beba sretno sa "prepad" pregledomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mora ga primit......

anni kako ide sa nalazima? nemoj se sekirat, sve budeš obavila...najveća mana nam je svima strpljenje a toga nam svima  i treba..... na žalost nismo od onih koje od prve ostanu user posted image ali vrijedi se boriti zar ne, znamo koji je ishod...user posted image
ali nema predaje i nama će se pojaviti toliko željeni user posted image ako ne ovaj mjesec, onda drugi...

šaljem vam svima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1296
30.1.2012 22:11:21   
123beba
Hej reba, ja sam mislila da ideš vaditi betu 1.2.!?!?!?!? Sad sam zbunjena... Ako ne ideš vaditi betu napravi test u srijedu... bit ćeš mirnija... mislim da ti je to sada važnije nego ne mučiti nestrpljenjem i neizvješnošću...
Držim fige!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1297
31.1.2012 9:12:16   
Anni_
Reba samo smireno, koliko znam 2 tjedna poslije inseminacije možeš raditi test, pa ako nećeš vaditi betu napravi test, navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene se trenutno ništa ne događa, samo čekam. U petak idem prvi put na VV (123beba izvjestit ću te što su mi sve radili), u pon. radim kontrolni bris, a u srijedu bi trebala na pregled za HSG (to se ne može naručiti, nego prvo moraš doći u bolnicu na pregled i razgovor? da imam viška para platila bi privatno, ali čuvam za postupke privatno ako se previše zakomplicira preko HZZOa).

zmaja draga drži se i smiri živčekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anni_ -- 31.1.2012 9:15:44 >

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1298
31.1.2012 11:36:42   
*zmaja*
drage moje cure kako ste mi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
123beba, bravo za odlazak urologu na prepad, odlična idejauser posted image user posted image user posted image user posted image , javljaj novosti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čim prije krenete u proceduru i naravno da uspije od prve.
Anni, super za VV, sigurna sam da će kontrolni brisevi biti ok, javljaj novosti, evo vibrica da HSG bude zakazan čim prije i da sam postupak bude čim prije i da uspije od prve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reba, ako nećeš vaditi betu onda napravi test...meni je moja ginekologica rekla da napravim test nakon minimalno 14 dana, a ako se mogu strpit do 15. ili 16. dana nek se strpim. ja ću test raditi 15. dan zato kaj 14. dana idem na službeni put ranom zorom i namjerno ću kupiti test kad se vratim s puta, valjda ću izdržat user posted image user posted image ..uglavnom, molim te javi nam što god odlučila i vibriram svim srcem da test bude pozitivan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reba, kaj si ti rekla kad ideš na endokrinološku obradu?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1299
31.1.2012 13:11:46   
reba
123 beba pa mislila sam ići vaditi betu ali nekekao sam 99% uvjerena da nemauser posted image  pa čemu onda bacat 160kn za betu... ne znam ni dal ću test raditi jednostavno više ne želim samo tu jednu crticu vidjet više nikad.... mislim da čim prestanem uzimati utriće da će se gospoja user posted image  pojaviti!!!  user posted image
simptoma više nema nikakvih...malo me još probada trbuh i to je to....
i da javi nam kako je prošao pregled tm ...  user posted image

anni meni ti je sutra točno 2 tjedna od aih....a u čet 28dc, ali su meni da se javim za 3 tjedna sa betom na pregledu... a tebi draga sretno sa nalazima svima, javi nam se poslije u petak user posted image  i ako te išta zanima za HSG javi mi se na pp i sve ću ti detaljno objasnit....user posted image

zmaja sad sve nade polažemo u tebe i tvoju betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a što se tice moje štitanjače, dok mi je rekao da se javim za 2 mj sa friškim nalazima tsh, ft 3 i ft4 pa bi mi možda radio scintegrafiju jer je vidio neki čvor, a tom scintegrafijom može vidjeti kakva je aktivnost štitnjače u odnosu na ostale žlijezde... valjda sam ok napisala i shvatila user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!