Evo mene sa folikulometrije... Izgleda da ce ovaj mjesec bit aktivan "krivi" jajnik - onaj koji nema jajovod pa se (ako se nista ne promjeni u medjuvremenu) moj AIH pretvara u IVF. Mozda je tako i bolje imamo vise sanse a i odmah mogu procjenit koliko su moje jajne stanice kvalitetne i da li dolazi do oplodnje... Neznam kolike su zapravo realne sanse za uspjeh jer je to prirodan ciklus bez stimulacija pa se radi o jednoj jajnoj stanici...
Danas mi je 8 dan, ovulacije su mi inace izmedju 14. i 17. dana velicina glavnog folikula je 12,9 a debljina endometrija je 4,2 i trolinijski je. Doktor mi je dao da pijem Estrofem za podebljanje endometrija i sutra ponovo na folikulometriju da vidi kako se stvari razvijaju.. I to je to!
Cure drzite fige!!!
Kakve su bile vase vrijednosti u to vrijeme?
Kupila sam sok od cikle kao sto ste mi savjetovale i sad isprobavam koji mi je najbolji... nisam bas odusevljena okusom ali pijem... I da odgovorim na pitanje kamo idem - radim ovo privatno u poliklinici Ivf i trenutno razmisljam u koju bolnicu otic ako ovo ne uspije; imate neke preporuke i za bolnicu i za doktora?
Ja bi mozda u Petrovu jer mi je najblize a i doktori koji rade u ovoj privatnoj su iz Petrove.