tintin -> RE: AIH - inseminacija (28.5.2012 16:38:31)
|
Anice zao mi je sto nije upalilo iz prve, al ne brini uspit ce kad tad kao sto si i sama rekla, jel mozes preko telefona rjesit da ides odma drugi put, mislim nema smisla ici u kliniku prije folikulometrije ako imas klomifene da pocnes piti, aj kad budes vise znala bas mi javi. Beba super za nalaze, a sta se tice kontracepcije, ja znam da je meni dr. znala davati kontracepciju dva mjeseca prije nego bi pokusala sa klomifenom i gonalima u prirodnom ciklusu, kao kaze da se organizam ocisti pa da mozemo s inekcijama, sve u svemu mjesec ce brzo proci bit cemo uz tebe i onda kreces u nove pobjede.[sm=smiley1.gif] Zmaja draga, kao sto je vec netko prije napisao ti si nas dobri duh foruma, jedva cekam da svi skupa iscekujemo tvoje dvije crtice [sm=rozacrtici.gif]. Reba i Anni di ste nam, sta ima novoga kod vas, jeste rjesile bakterije? Alba sta ima novoga, kako si? Nicolle kako si nam draga, sta ima, nadam se da nemas upalu, i da mozes odma dalje. Pozdrav svima. [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]
|
|
|
|