tiny -> RE: AIH - inseminacija (20.7.2012 9:22:08)
|
ej,cure,evo me,opet negativna beta,sta da kazem tuzna sam da tuznija ne mogu biti,bas me ovaj put dotuklo,ne prestajem plakati,a rekla sam samoj sebi da vise necu dopustiti suze i tugu,ali eto same idu.jos me jutros dr.kad sam odnila nalaz doceka arogantno,kaze pa sta ti sad hoces,to je negativna beta,ja kazem da znam to,ali sam donila nalaz jer treba upisati u karton,a ona meni,pa kao nije nista neobicno da se ja ne javim,jer prosle godine sam radila betu,bila negativna i nisam joj odnila,jer mi je koljeno bilo iskocilo i nisam mogla hodati,a to je dr. kod koje sam ja prije bila,pa je bilo isto tako ispada s njom kad sam imala 2 spontana,postavila se ko da sam ja kriva sto sam izgubila trudnoce,i ja prijedem kod druge dr. i nju je to izgleda povrjedilo i svaki put me doceka.jutros sam do kuce plakala kako me povrjedilo to njeno ponasanje,ne trazim ja da me drzi za ruku,ali uz duzno postovanje ne moze tako sa mnom razgovarati.i sad ne znam sta da radim,moja dr. je na godisnjem,a kod ove vise nikad necu otici.
|
|
|
|