|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: smrdi
2.11.2009 12:38:29   
tikica_69
Aha....ankete...a jesam tuka user posted image
A da....netko ima brzi prstic valjda user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 51
2.11.2009 12:58:35   
Ninaa
Joj s čim se vi zamarate, pa ak netko ima stvarno problema sa sexom? ak vam se ne sviđa anketa i neka tema ignorirajte ju i bok, pa ne treba dizati odma cijelu hajku i odlaziti s foruma zbog toga. Ja pročitam sve teme, na one koje neznam odgovor ili neznam kaj bi rekla ignoriram isto ko i ak me neka tema živcira i bok. Tak i s anketama, kaj bi sad na svaku koja nam se ne sviđa trebale reagirati, sto ljudi sto ćudi. Isto ko i ankete za ime, ima svakakvih imena i kaj vi stvarno mislite da bi netko nazvao tak dijete? ja često mislim da se netko zafrkava pa nek mu bude ak nema pametnijeg posla!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 52
2.11.2009 13:22:39   
mala pcelica
stvarno...sa čim se zamarate....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 53
2.11.2009 13:57:56   
MaTana
jutro je uvijek pametnije od veceri... Danas kad malo razmislim nema nikakve potrebe za panikom, ali cinjenica je da od onog slucaja ja sam malo opreznija... A pretpostavljam da je Natu na ovaj zakljucak dovela kolicina usklicnika u naslovu i 3 puta postavljena anketa - tj inzistiranje na odgovoru (moglo se to i tako protumaciti) kao u nedavnom slucaju...
Sve u svemu, ja ako mi netko ne odgovara - ignoriram... I to je to...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 54
2.11.2009 17:05:10   
Viky
IZVORNA PORUKA: dominik

javno bi priznala da ti je partner los ljubavnik ili da te strah da si frigidna? dajte cure...kaj vam je...ne razumijem...stalno vas neki vrag smeta...kazete obiteljski forum..kak nastaju djeca...rode ih donose?...uostalom na forumu postoji podforum sex...ima puno delikatnijih tema ali su ih postavile forumasice koje vama pasu pa su teme ok a cim netko...forum je napravljen za siroku upotrebu i dok god se ne krse pravila svatko ima pravo tu biti...

Znam da se ponavljam,ali prepisujem dominik od riječi do riječi...
ja već mislila da je neka frka,a kad ono...hmuser posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 55
2.11.2009 17:42:19   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: ejmama
ali po pisanju to je opet ona P jer malo miješa hrv. i srps. bez uvrede nikome

bi li ste ostavile decka koga obozavate i koji je diiiiiiivan ako niste dozivjele orgazam nikada sa njim, iako veoma uzivate u sexu?

ja tu ne vidim ništa što ukazuje na srpski jezik user posted image user posted image a ni na P

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 56
5.11.2009 11:59:41   
lelo

javno bi priznala da ti je partner los ljubavnik ili da te strah da si frigidna? dajte cure...kaj vam je...ne razumijem...stalno vas neki vrag smeta...kazete obiteljski forum..kak nastaju djeca...rode ih donose?...uostalom na forumu postoji podforum sex...ima puno delikatnijih tema ali su ih postavile forumasice koje vama pasu pa su teme ok a cim netko...forum je napravljen za siroku upotrebu i dok god se ne krse pravila svatko ima pravo tu biti...

[/quote]
dominik skroz te prepisujem, cure počele ste iz muhe slona raditi

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 57
5.11.2009 13:24:16   
Thea
IZVORNA PORUKA: lelo

dajte cure...kaj vam je...ne razumijem...stalno vas neki vrag smeta...kazete obiteljski forum..kak nastaju djeca...rode ih donose?...uostalom na forumu postoji podforum sex...ima puno delikatnijih tema ali su ih postavile forumasice koje vama pasu pa su teme ok a cim netko...forum je napravljen za siroku upotrebu i dok god se ne krse pravila svatko ima pravo tu biti...

dominik skroz te prepisujem, cure počele ste iz muhe slona raditi

Slažem se s vama pa zar ćemo sad čim nam se neka anketa ili tema ne dopada izbacivati ljude??Ono što vam se ne dopada ne čitajte i gotova stvar..Daj se malo smirite....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 58
5.11.2009 13:27:52   
xxl
Meni je ruznije napisati tako da mi smrde noge i pitat druge dal im srmde noge.Kome noge smrde nek ih pere a ne da ih gura u javnosti drugima pod nos.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 59
5.11.2009 13:29:36   
Wukovarka
Joj, Bože pa zar čemo opet stvarati diskusije tko, što i kako?

Daj, budite odrasle.
Nato, bez ljutnje, ali ovakve teme su za mene potpuno djetinjaste, uostalom, to je posao moderatora.

Nekada je ringeraja bila obiteljska zajednica gdje smo razmjenjivali iskustva i djelili svo dobro, a sada se samo gleda tko je novi i kakav je.

Ako ne možete u miru sudjelovati u razgovorima, nemojte onda  nikako.

Sorry ako sam pregruba, ali ovo su poslovi za malu djecu.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 60
5.11.2009 13:29:48   
dominik
IZVORNA PORUKA: xxl

Meni je ruznije napisati tako da mi smrde noge i pitat druge dal im srmde noge.Kome noge smrde nek ih pere a ne da ih gura u javnosti drugima pod nos.

ok ok oprala ih odma po upozoreju...i papuceuser posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 61
5.11.2009 13:34:15   
ket
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Daj, budite odrasle.
Nato, bez ljutnje, ali ovakve teme su za mene potpuno djetinjaste, uostalom, to je posao moderatora.

Nekada je ringeraja bila obiteljska zajednica gdje smo razmjenjivali iskustva i djelili svo dobro, a sada se samo gleda tko je novi i kakav je.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 62
5.11.2009 13:37:03   
Marta j

Daj, budite odrasle.

Svakim slovom se slazem

I stvarno vise ima tema koja su cisto pre..... nego imje tu mjesto

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 63
5.11.2009 13:55:45   
mamice

Daj, budite odrasle.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

Neposredna veza do poruke: 64
5.11.2009 14:20:12   
Kika83

Daj, budite odrasle.

Potpisujem svaku riječ. Čitam i nevjerujem čime se vi žene bavite, strašno. Raja definitivno nije ono šta je nekad bila i baš tužno.
Pa možete vidjet da pola cura više nedolazi i upravo zbog ovakvih gluposti!!

Neposredna veza do poruke: 65
5.11.2009 15:08:26   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Kika83

Daj, budite odrasle.

Potpisujem svaku riječ. Čitam i nevjerujem čime se vi žene bavite, strašno. Raja definitivno nije ono šta je nekad bila i baš tužno.
Pa možete vidjet da pola cura više nedolazi i upravo zbog ovakvih gluposti!!

I ja potpisujem....!!!!!!!!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 66
5.11.2009 15:16:22   
Bebys

IZVORNA PORUKA: maja

dominik sa tobom se u potpunosti slažem!!!

pomozite!!!
bi li ste ostavile decka koga oozavate i koji je diiiiiiiiivan ako nikad niste dozivjele orgazam sa njim? iako uzivate u sexu...

Da li ste na ovo mislile? E moje cure, stvarno nemate pametnijeg posla nego tražiti čije noge smrde! Sada polako i meni idete na živceuser posted image  Ti koja si napisala tu anketu postavi temu pod anoniman, pa će ti više ljudi odgovoriti, jer pitanje je na mjestu i nije za osuđivanje!

ovo potpisujem ako curu to zanima a zasto vam to smeta pa pitanje je o.k.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 67
5.11.2009 16:02:32   
Bebys
cak sto vise cini mi se da se netko ovdje zeza s nama jer su bili svi komentari obrisani na toj anketi ili je ponovno stavljena bila ista jer sam ja dva puta pisala isti komentar...a ja bih je cak i pohvalila jer ima jako puno zena koje nikada ne dozive orgazam i uopce ih to ne zabrinjava...e to nije normalno a ovo sto je ona pitala vjerovatno je jako jako jako mlada djevojka jer starija zena to vec sve zna sta ce i kako i treba joj objasniti a ne ovako osudjivati....user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 68
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!