tikica_69 -> Spraskala sam razrednicu preko telefona (4.11.2009 10:54:06)
|
Ja cu poluditi sto si sve u ovom skolstvu dozvoljavaju. Nazove me sad Dominikova razrednica i slusajte pricu: Znate, mi smo sredinom 10. mjeseca zamolili djecu da tko zeli da donese 2,5kn za neku akciju Crvenig kriza (rekla je koju, nisam registrirala) i Dominik je odmah rekao da on ne zeli sudjelovati. Onda sam ja nakon tjedan dana, ne racunajuci da netko od djece nece htjeti dati novac za nesto plemenito zamolila Dominika da bez obzira sto se nije javio da donese te novce i on ih do danas nije donio, znate sad ja to moram dati za njega, mislim nije meni problem te dvije kune, ali vidite vi koja je to neodgovornost..... E, kad sam pukla, prvo sam je pitala jel to obavezno, jer ako jest zasto to djeci nije odmah rekla, ako nije, zasto me tocno zove. Ona zove jer nije racunala da netko nece htjeti dati, a u stvari je obavezano.. Putam ja nju, znaci ja sam obavezna dati novac Crvenom krizu na cijem papiricu stoji oznaka humanitarne organizacije koja iskljucivo prima darovano?! Da nije stvar u tome, nego u ucenju djeteta odgovornosti.....e to sam pukla. Prvo sam joj objasnila sa moja obitelj zna sto znaci dobiti darovano i darivati, a onda sam joj odbrusila da se u njenim postupcima vidi koliko je odgovorna osoba i da je djeci vrlo reprezentativan primjer odgovornosti i da je upravo potrosila vise od 2,5kn razgovarajuci sa mnom umjesto da je to donirala pod imenom mog djeteta, jer to inace znaci humanitarnost i poklopila joj slusalicu.... Isuse, kako je raspi [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley35.gif[/image] . Pa kaj je to normalan pedagog?
|
|
|
|