Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 16:37:39
|
|
|
|
tikica_69
|
koka je jucer bila malo tu...pocela je raditi pa je i njoj gusto s vremenom
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 16:40:22
|
|
|
|
Ninaa
|
ak se čuješ s njom pozdravi je baš mi nekak fali i candy
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 16:44:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Budem hvala....idem bas probati candy maklo dobiti
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 16:53:49
|
|
|
|
zaba
|
pozdrav candy
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 16:55:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne javlja se....valjda je u guzvi
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 17:02:13
|
|
|
|
Zvonki
|
Meni fale svi ljudi dobre volje. Fali mi zezancija, fali mi prijateljstvo, poštovanje i kultura koju ponekad zaboravimo. Fali mi dosta stvari, ali ako pređete preko mog avatara, sve će vam biti jasno. Ja volim biti ovdje. I neću otići radi par "crnih ovčica" u ovoj divnoj obitelji. U svakoj ih ima, pa zašto ne bi i ovdje? Zar ne bi bilo jako čudno da baš svi imamo ista mišljenja i poglede na svijet? Bi...I možda bi bilo predosadno i monotono. Molim samo da se razgovaramo na nekom nivou - bez vrijeđanja. I dajte, stara ekipa, svratite ponekad. A nova - dobro nam došla
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 22:09:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Zvonki ja te potpisujem od riječi do riječi. Fali mi i Piggi i Tonkica i Iva Piva, a vidim da je i Mariachi sve manje tu, lelo, Lady ima ih još samo se sad ne mogu sjetiti.
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 23:03:23
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Meni fale svi ljudi dobre volje. Fali mi zezancija, fali mi prijateljstvo, poštovanje i kultura koju ponekad zaboravimo. Fali mi dosta stvari, ali ako pređete preko mog avatara, sve će vam biti jasno. Ja volim biti ovdje. I neću otići radi par "crnih ovčica" u ovoj divnoj obitelji. U svakoj ih ima, pa zašto ne bi i ovdje? Zar ne bi bilo jako čudno da baš svi imamo ista mišljenja i poglede na svijet? Bi...I možda bi bilo predosadno i monotono. Molim samo da se razgovaramo na nekom nivou - bez vrijeđanja. I dajte, stara ekipa, svratite ponekad. A nova - dobro nam došla
|
|
RE: baš mi nekako fali.... 5.11.2009 23:23:29
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Meni fale svi ljudi dobre volje. Fali mi zezancija, fali mi prijateljstvo, poštovanje i kultura koju ponekad zaboravimo. Fali mi dosta stvari, ali ako pređete preko mog avatara, sve će vam biti jasno. Ja volim biti ovdje. I neću otići radi par "crnih ovčica" u ovoj divnoj obitelji. U svakoj ih ima, pa zašto ne bi i ovdje? Zar ne bi bilo jako čudno da baš svi imamo ista mišljenja i poglede na svijet? Bi...I možda bi bilo predosadno i monotono. Molim samo da se razgovaramo na nekom nivou - bez vrijeđanja. I dajte, stara ekipa, svratite ponekad. A nova - dobro nam došla ni ja ne bi bolje napisala slažem se,Zvonki
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!