Nika 24052006 -> RE: Baš sam se nekako ražalostila.. (5.11.2009 20:37:51)
|
Nato,negdje sam već pisala da si ti meni osoba i pol,sada to još jednom potvrđuješ.... Cvrčak,nemoj se ispričavati,ipak si nam ti izvor raznih informacija,mnogo toga si prošla oko doktora sa svojom curicom (nažalost,bilo bi mi draže da o nekim stvarima nemaš pojma,da nisi morala hoati po bolnicama)...Naravno da mi ponekad neke osobe dignu živce,ali nije mi to razlog za stvaranje tenzija.Ovo mjesto me opušta,kao većinu vas...Svaka od vas mi je draga na svoj način.Vjerovatno i ja ponekad pretjeram u nečemu i nekomu idem na živce, i ne bi se naljutila kad bi mi rekli da nisam u pravu...Možda nekada ne znam na pravi način iskazati osjećaje,ali se istinski radujem sa svima vama koji pišete lijepe vijesti,koji dobijete svoje bebače,ili ste tek ostale trudne,koliko god mogu suosjećam sa našim trudilicama,premda samo one znaju kako im je,ja si to ne mogu do kraja zamisliti,ali iz dubine svog srca im želim da što prije dođu do svoga cilja.Vi ste mi poput neke obitelji s kojom mogu podijeliti sve,čak možda i više nego bi mogla s nekim iz svoje okoline.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|