Zvonki -> RE: Frustrira me... (6.11.2009 12:50:21)
|
IZVORNA PORUKA: malizia Draga moja ja ću tebi reći o čemu se tu radi. Radi se o tome da važi neko uvriježeno pravilo da kao djevojčice će sutra više voditi računa o roditeljima kada ostare. Ali pravilo je da pravila nema stoga ja eto poznam moju susjedu koja ima 5 kćeri i niti jedna joj nije došla pripomoći kada je ova slomila kuk već je automatski strpali u neki dom. I to nije izolirani slučaj. Dok eto isto u mojoj zgradi ženi umro muž, ona relativno mlada, odmah sin i nevista došli po nju da živi s njima. NEMA PRAVILA. Imam kćer od nepunih 9 godina i sina od nepunih 8 mjeseci i da idem na treće majke mi ako bih morala birati opet bih muškića! Jer u mom slučaju s njima je tako lako! Ona je tako komplicirana, teška, ništa joj nije po volji, ponekad mi se srce uzlupa i smrači mi se koliko je teška! A on, on je moj anđel dobri koji je sišao s neba i razveselio moj život. A tko će mi dati čašu vode kada ostarim i budem bolesna boli me neka stvar, ne radim dicu radi toga. Moj mališa mater svoju razveseljava svaki dan i ja bih trebala njemu biti zahvalna. Tu ti se radi samo ljudskoj sebičnosti! Prije su samo iščekivali mušku dicu jer su ona ostajala s roditeljima, a sada se struktura življenja promjenila pa sada mislu da će im više koristi ženska. Ne opterećuj se. I još nešto, onaj tko radi djecu da nebi ostao sam taj će ostati sam, a zato je zaslužna fizika-polaritet. uh ovoliko nisam napisala kada se sve skupa zbroji od kada sam ulogirana! Složila bi se s ovim.
|
|
|
|