Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: istarske forumašice 20.3.2009 20:37:28
|
|
|
|
ZVRK
|
ja bi došla ako mi me netko drugi vozio jer se NE snalazim za po rijeci,a sada još manje kada sve ''popravljaju''. sada kada dosta zatopli za vaše manje zvrkiće počnite se javljati sa terminima koji bi odgovarali
|
|
RE: istarske forumašice 20.3.2009 21:08:55
|
|
|
|
njanja
|
može, meni je na jesen jan bio premali, ali sada frajerčina može bilo gdje pa čim zatopli i budu dugi dani, ja sam za!!
|
|
RE: istarske forumašice 30.5.2009 22:04:07
|
|
|
|
dami
|
Mislim da je već dovoljno zatoplilo pa da ostvarimo već jednom tako dugo dogovarano naše druženje. Riječanke ! alooo, gdje ste.
|
|
RE: istarske forumašice 31.5.2009 8:30:31
|
|
|
|
ZVRK
|
buzečanka prihvača poziv treba kazati termin
|
|
RE: istarske forumašice 1.6.2009 17:56:10
|
|
|
|
Kika83
|
I Puležanka prihvača poziv
|
|
|
|
RE: istarske forumašice 2.6.2009 14:20:16
|
|
|
|
ZVRK
|
ajmo cureeeeeeeeee javite se
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!