Krky -> RE: kakve cipelice? (11.11.2009 8:48:26)
|
Mi smo već kupili prve: Bambi, s uloškom, ali ih naravno, ne koristimo. Doma je u papučicama za nehodanje, zbog toga što su mu stopalca hladna. Sad kad je počeo raditi prve korake, oblačimo čarapice s gumicama na termo štramplice. Van idemo u bratovim RBK-tenisicama, niti zbog markica, niti zbog mode, nego zbog topline. Blizancima sam prve cipelice kupila kožne ali bez uloška, jer je bilo hladno, a još su bili nehodači. Nemam pojma što da mislim...kad su oni išli na vježbice na Goljak, preporučili su nam s uloškom kao prve. Prije par mjeseci kupim im visoke cipele , čvrste, bez uloška, malo su duže hodali i plakali da ih bole noge, doma su u termo čarapama ili "Opatijinim" papučama....ma nemam pojma....stalno nešto mijenjaju. Baš sam se sjetila jedne svoje kolegice koja je pričala da je odmalena nosila cipele s uloškom, a ima strašno spušteno stopalo...nepopravljivo. A kad smo sa starijim, zbog strašno spuštenih stopala i bolova u potkoljenicama krenuli ortopedu (s nekih 6 godina), odmahnuo je rukom i rekao da je to "bolest suvremenog čovjeka" i da mu može prepisat uloške ako baš hoćemo, a koji neće ništa rješit. Ne moram ni pričat da sam mu kupovala stalno cipele s ulošcima. Danas ima 12,5 godina, br. 45-46, hoda u tenisicama, a ja imam napade panike kad nabavljamo školske papuče. Spušteno stopala - još uvijek, ali bar nema onih bolova. I sad - ti reci!
|
|
|
|