katy mama -> RE: C.B: "time out" (15.11.2009 22:21:46)
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: katy mama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: katy mama ma znaju oni bit kreteni!meni je krivo sto su mi dali drip jer sam imala svoje trudove,i jos malo sam se mogla na njima porodit,a oni su samo da ubrzaju [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Katy vidim i ti si u splitu radjala, tako je i meni bilo. dali mi drip, a mogla sam komotno sa svojim trudovima da rodim [sm=hudicek1.gif] isla sam malca nahranit! meni nitko nista nije ni reko,nego odjednom sestra dolazi,ukljuciva infuziju,ja gledam sta je,ali neka znat cu za sljedeci put [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ista prica i kod mene, ja mislila eto daje infuziju, tako treba a kad je pocelo da booliiiiiii [sm=smiley29.gif] odmah sam znala da je drip u pitanju, samo sto su mi ga mnogo blaze opisali [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nakon koliko si dobila malenu? meni su ga stavili par minuta i odnijeli,rodila sam u 10.25 dobila ga popodne oko 5,i ja i jedna zena sto je rodila sat i pol nakon mene dobile zajedno!ali najgore je sto sam pitala one sestre nakon koliko vremenski otprilike donesu,kao polako doci ce,a ja na svaki trzaj vrata skacem,i onda tek u kasno popodne donesu ga i ono hranjenje bocicom,uh
|
|
|
|