|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B: "time out"
20.11.2009 23:20:31   
plavka
Večer curke ja malo svratila da vidim šta ima??? Upravo sam se zaslasila sa kesten pireom i šlagom nakon dugo, dugo vremena!!!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2051
20.11.2009 23:22:04   
Anoniman
user posted image user posted image pa ja videla sve se vec oprostile user posted image user posted image
Cally mi nema na msn-u ceo dan, poslala sam joj par poruka i nista user posted image a treba sutra da odemo do nje, moram smece da joj izbacim, samo me tada zove user posted image user posted image user posted image user posted image sad cu opet da je cimam da vidim sta se desava kod nje user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 2052
20.11.2009 23:24:54   
MaTana
od sinoć je nisam srela na raji... Da te utješim i ja sam jucer plakala od jada i bijesa jer nisam znala sto cu vise sa ovom mojom terminatoricom...
A onda kad zaspi navecer i kad je gledam onako mirnu u krevetiću cijelu bi je izljubila... Kićma me rastura vise od nosanja i neznam koliko ima kila ali je presla 11 sigurno

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2053
20.11.2009 23:29:12   
Anoniman
Vece plavka user posted image jaoo sta bi ja dala sad za malo kestenja przenog mmmmm user posted image kako ste ti i bebica?
matana, cally mi i dalje ne odgovara na msn-u user posted image udavih devojku izgledauser posted image user posted image kad se tm vraca sa plovidbe?

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 2054
20.11.2009 23:33:36   
MaTana
Evo sada kaze, oko 15.12... Ali to ti ja nista ne vjerujem dok on meni ne javi da je dobio karte za avion...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2055
20.11.2009 23:35:52   
Anoniman
Brzo ce tooo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 2056
20.11.2009 23:40:10   
MaTana
Ja ti nemogu opisati koliko se to meni razvuklo... Imam osjećaj da dani samo stoje... Valjda kako ne radim, nego većinom stojim doma... 

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2057
20.11.2009 23:43:11   
Anoniman
jao razumem te totalno...jos ja u ovim KAstelima, ne mogu ni do SPlita nikako da s nekim popijem kafu jer ne vozim user posted image i toliko mrzim sebe sad zbog toga!!!! umesto da sam lepo sa 18 polozila kao sestra, ali neee, ja se pravila pametna..
dok se okrenes, eto njega user posted image

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 2058
20.11.2009 23:44:09   
CallamityJane
cure samo da se javim, tu sam ali samo da virnem malo
kiki mi jos nije zaspala a moram se i inhalirati tako da tesko da nocas svratim user posted image
u svakom slucaju ostajte mi lijepe i pametne kao i uvijek user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2059
20.11.2009 23:56:49   
MaTana
a mi već raspisale tjeralicuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nellly, ja te potpuno razumijem, ovdje gdje sada zivim je isto malo dalje od Dubrovnika (15 min) ali je malo losiej povezano busevima i ne mogu sa malom u bus jer nema mjesta za kolica.....
Tako kad idem do grada idem sama nju ostavljam sveki da je cuva ili zovem nekoga da dođe po mene autom i to mi je katastrofa...
Najgore od svega je sto ja imam vozačku ali predugo nisam vozila i zaboravila sam... A nemam ni auto... Sad planiram nagovoriti mm da mi kupi nesto staro da mogu ponovo nauciti

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2060
20.11.2009 23:59:58   
CallamityJane
bogami ja sam mobilna, ne vozim ali zato sa svojim crvenim ferarijem ja i kiki odosmo gde nas volja user posted image
mi se ne damo granicama

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2061
21.11.2009 0:01:59   
pepeljuga
Cure zelim vam laku noc,totalno sam u komi pa vam nebi bila neko drustvo.....user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2062
21.11.2009 0:06:26   
Anoniman
Pepi ostani jos malo s nama, da barem pokusamo da te oraspolozimo user posted image
Matana ista prica je i meni sa busom, treba mi do splita sat vremena jahanja, necu ni da zamisljam kako bi se mala ponasala user posted image ako ste u mogucnosti nek ti mm kupi nesto, verujem da nisi zaboravila voznju samo ti treba da se malo prisetis i budes sigurnija user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 2063
21.11.2009 0:12:32   
CallamityJane
i onda fino dogmizete obe do mene na smece i kolace user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2064
21.11.2009 0:13:33   
Anoniman
jos cu i razmisliti da li cu ti sutra doci user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2065
21.11.2009 0:13:48   
CallamityJane
hadje pepeljuga i ti do mene zajedno sa njima, videces kako fino smece pravim , pardon kolace user posted image

Neposredna veza do poruke: 2066
21.11.2009 0:14:45   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

ma dodji ti samo ako ti se ne svidi sa nama zatvoricu te na balkon, neces se osecati da si sa nama user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2067
21.11.2009 0:15:24   
pepeljuga
user posted image
Evo malo prije spavanja,sad bi mi dobro dosla cila bocauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2068
21.11.2009 0:16:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ma dodji ti samo ako ti se ne svidi sa nama zatvoricu te na balkon, neces se osecati da si sa nama user posted image user posted image user posted image

alo kepec miruj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2069
21.11.2009 0:16:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image
Evo malo prije spavanja,sad bi mi dobro dosla cila bocauser posted image user posted image user posted image

vidis kako ti je odmah bolje...u alkoholu je spas user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2070
21.11.2009 0:17:19   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: callanhoe

hadje pepeljuga i ti do mene zajedno sa njima, videces kako fino smece pravim , pardon kolace user posted image

Ja bi dosla ali bez djeceuser posted image user posted image user posted image samo moram izabrati prijevozno sredstvouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2071
21.11.2009 0:18:26   
pepeljuga

user posted image

vidis kako ti je odmah bolje...u alkoholu je spas user posted image user posted image user posted image

Ma bice su to krize u raspolozenju,ipak nisam pila tri godine a sad opet polako pocelauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2072
21.11.2009 0:22:08   
Anoniman

user posted image

Ma bice su to krize u raspolozenju,ipak nisam pila tri godine a sad opet polako pocelauser posted image user posted image user posted image

ajmeee ja vec pomisljam sta ce biti kad prvi put popijem 2-3 casice user posted image opet cu biti ekonomicna sto se pica tice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2073
21.11.2009 0:26:00   
pepeljuga
E sad vas stvarno napustam...Roko mi se nesto cuje pa idem dok se nije razbudio....user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2074
21.11.2009 0:27:35   
CallamityJane
evo inhalacije ukljucene user posted image user posted image user posted image
a ti veliki znas da se Snjeguljica na kraju udala za patuljka zato ne potcjenjuj nas kepece i nasu zavodnicku moc user posted image user posted image
Pepi vidis kako kapljica odmah djeluje, staviti cu ja ruma u kolace sto je sigurno, sigurno je user posted image
Gdje Andja se izgubila ?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!