Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 20:52:37
|
|
|
|
osobno
|
a jučer u dućanu stojim na frižideru, slika sasvim uobičajena...gleda me ženska, ja uvik lipo pozdravim i kažem "molim" i sve te piz.... uljudne, a ona me gleda ko da sam pobila po obitelji i onako "a štaš ti?"...a starcu iza mene šta je pita da mu pročita cijenu jer on ne vidi odbrusila nek ponese naočale drugi put...a stari jedva hoda... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....strašne su.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 20:53:36
|
|
|
|
lelo
|
osobno daj napiši popis dućana da mi tamo nejdemo.
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 20:56:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: lelo osobno daj napiši popis dućana da mi tamo nejdemo. nema problema, pošaljem ti na pp, da ih ne bi nepotrebno reklamirali... btw, splitski prodavači su ti inače specifična vrsta ljudi...90% njih je tu tek tako da bude, inače im vidiš na faci s kilometra da im se ništa ne da...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 20:57:47
|
|
|
|
lelo
|
šta misliš da su u Zagrebu bolji,čast izuzecima.
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 20:58:37
|
|
|
|
osobno
|
ne, al pošto ih ima više, vjerojatno se razvodne...
|
|
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 21:00:02
|
|
|
|
lelo
|
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 22:02:06
|
|
|
|
pincirotvajler
|
joj, kod nas u zg, u mustangu, često kupujem, al u zadnje vrijeme, ja neznam kaj je to, ima ih valjda 5 u smjeni..neznam zašt uopće..i trgaju se za kupca, koda dobivaju proviziju, uopće mi nedaju mira da pogledam-
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 22:18:45
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 IZVORNA PORUKA: dominik jucer u new yorker-u uzmem jaknu sa okrugle vjesalice na kojoj pise 229 kn i kao kupit cu...dodjem na kasu i zena mi kaze 370 kn ja reko molim???? pa tam na stalku pise 229 ...kaze ona pa to su oni valjda krivo stavili...reko ko oni???vasi kolege, ti i hrpa debila kaj rade u ducanu, a i ja skup sa njima jer ne gledam na etiketu....dolazim doma sa jaknom skidam etiketu i iznad bar coda fino pise 229 kn a gornja cjena prekrizena i ja zovem ducan i sve objasnim i ova opet da zna se desit da se krivo vrati...velim ja kakve veze ima krivo vracanje...krava je svejsno kliknula i vidla razliku u cijeni i nije se udostojila pitati seficu sta se desava ni nakon mojeg prigovora iako je vidla da je razlika u cijeni etiketa i komp...a ja jos debilnija ponavljam ne gledam etiketu....40 % snizena jakna i ona meni tvrdi...danas mm ide po novce igrom slucaja jer ja ne mogu i sve me strah da bu netko priveden Po zakonu ti mora prodati proizvod po cijeni koja je označena...To se meni dogodilo sa torbom za plažu,na njoj pisalo nekih 40 kn,a kad sam došla na kasu ona kaže 70,ali sam se izborila za svoje pravo i dobila torbu po cijeni koja je tamo stajala. isao muz po lovu...isprica zeni na kasi u cem je problem...ova ga bljedo gleda...dodje druga...pa zovu seficu pa poslovodju...i tek kad je zaprijetio da ce zvat inspekciju i uz par ruznih rijeci dobio lovu natrag...mislim ja ne kuzim ...ista cijena na vjesalici i na etiketi izmjenjena ali u kompu su zaboravili i oni se cudom cude i briju da sam valjda ja sa kemijskom doma prepravljala strasno...
|
|
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 22:49:46
|
|
|
|
zaba
|
ajme dominik užasno mrzim kad hodaju za mnom ko pesi i dahću mi za vratom,daj me pusti da pogledam.Kad odem s mamom i ove hijene skoče - mogu vam pomoći? moja mama kaže - o da,možete,ako mi čitate misli.
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 22:55:14
|
|
|
|
FIONA
|
...ajme dominik...kaj si se dala toliko zaj... kaj bi ja sve postrojila taj tren...ne bi niti jedna kasa radila...hehehhehe bilo je sličnih situacija ali sam toliko bila glasan i neugodna da su me poslužili kako treba ne bi li bilo još večiš neugodnosti...hehehhehehhe inače meni se to desilo sa stalkom za toaletpapit i četku...izložena cijena 180 a meni naplatila 350...i nismo skužili nego u auti kad smo uzeli račun jel je ceh bio velik...muž me nije ni pustil da se ja vratim...hehehehhehehe...ipak je on veči diplomata...i prodali mu po pravoj cijeni taj čas!!!..moraju!
|
|
RE: bezobrazne prodavačice! 10.11.2009 23:19:31
|
|
|
|
dominik
|
nazalost ovih zadnjih 3 tjedna brie oko klinaca su mi isisala svu energiju za bilo kaj pa i za svadjanje oko bilocega...al kad se vratim u normalu ili bum u pritvoru zavrsila ili bu puno ducana zatvoreno
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!