|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: promotivni pokloni
12.11.2009 22:38:51   
katy mama

IZVORNA PORUKA: boba125

Bok cure tu M od bobe.kaj se tice ovih naljepnica probajte se uclaniti u hipp djecji klub na njihovoj strani pa bi tam isto tak trebalo iti da dobijete te naljepnice poz.user posted image

ja trazila taj njihov klub,ali nisam nigdje nasla?user posted image
jos sam im pisala na njihovoj stranici,i pitala za naljepnicu-neko mi je odgovorio,kao navodno oni to nemajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 26
14.11.2009 21:58:28   
miha

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: miha

dok sam bila trudna dobila sam ovaj paketić za trudnice koji spominjete,na trudničkom tečaju-hipp nesseser i ulje protiv strija(cijelo pakiranje,ne tester) za tr,mustelin ness. i testere prizvoda,u rodilištu johnsonov ness. vlažne maramice i malu kremicu,kupon za pelene u dm,u ljekarni paketić sretna beba i u dm-u smo se učlanili u babybonus pa smo dobili još testera i knjižicu za popuste na proizvode za bebe.
sve u svemu mi smo pobrali sve što se nudilouser posted image

ljepo ste vi to user posted image
a onaj mustelin neseser gdje si to dobila?

soriš,tek sad sam vidjela pitanje-mustelin smo dobili na trudničkom tečaju..

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 27
14.11.2009 22:06:59   
mali_macic
IZVORNA PORUKA: katy mama

IZVORNA PORUKA: boba125

Bok cure tu M od bobe.kaj se tice ovih naljepnica probajte se uclaniti u hipp djecji klub na njihovoj strani pa bi tam isto tak trebalo iti da dobijete te naljepnice poz.user posted image

ja trazila taj njihov klub,ali nisam nigdje nasla?user posted image
jos sam im pisala na njihovoj stranici,i pitala za naljepnicu-neko mi je odgovorio,kao navodno oni to nemajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam njima pisala i odgovorili su mi pozitivno, odnosno da ce mi poslat naljepnicu i spomenar.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 28
14.11.2009 23:53:00   
katy mama
"

Poslat cemo vam na kucnu adresu Hipp naljepnicu , no mi nemamo s
djetetovim imenom. Za vaseg deckica poslat cemo vam I jedan Hipp
spomenar .
U njemu vam se nalaze i kuponi s kojima mozete ostvariti popust na
oznacene proizvode u SUPER KONZUMU.

Srdacan pozdrav !

Vas Hipp!"
evo ovo su poslali,ali naljepnicu obicnu imam,bas je njihova na autu,a spomenar takodje imam,u nekim novinama doslo!popusti mi se ne cine nesto,ako dobijem javim se pa mogu nekome poslat ove bonove sa popustima...

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 29
14.11.2009 23:56:41   
ejmama
I ja sam poslala za spomenar i dobila ga za 2 dana, bonovi su za iskoristiti u Konzumu.

H 07 E 09

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!