|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zamislite vi ovo!!!
12.11.2009 11:30:31   
lee
jučer mi dolazi predstavnik stanara na vrata oko 18h sa majstorima jer u podrumu pušta cjev ...a sve ide iz našeg kupatila...kad mi povučemo vodu ili se tuširamo dole pušta...

mi naravno o tome nismo znali ništa...kaže nam predstavnik da če doči opet sutra da pogledaju stanje i da se dogovorimo kad da dodju to popraviti.da bi oni došli ujutro...i rekli meni kako če mi razbiti jedno par pločica pa zid od kupatila koji vodi do te cjevi i da ja nazovem iizvodjača radova da se sa njim dogovorim u vezi pločica...tj da ja kupim pločice pa če mi oni vratiti novac...ja poludila..i rekla im da vrate sve na mjesto i da se to tako ne radi jer ja imam bebu malu i da su mi trebali reči unaprijed što če raditi a ne ovako...ljuta sam jako kad me nazove predstavnik stanara ima da mu svašta kažem..kakvo je to ponašanje..oni meni sve razbiju pa neka se ja dalje snadjem...a da ne pričam o vlagi u sobi koja dolazi kad kiša pada a stan nema ni 3 godine...užas...user posted image user posted image user posted image user posted image  sad ih čekam da riješe ostalo...zamislite koji bezobrazluk....uf ljuta sam ko pas....user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zamislite vi ovo!!!
12.11.2009 11:34:07   
tikica_69
Zato je meni prva stvar koju sam ucinila kad sam kupila stan bila osigurati bas sve.....cak mi je i hrana u frizideru osigurana u slucaju da mi se isti pokvari, cak i sve u stubistu na mom katu.
Lee, zao mi je user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2
12.11.2009 11:35:21   
Bebys
vjerujem ti draga ...mi smo to sve prozivjeli i to ti je NORMALNA SITUACIJA. a i to da si ljuta je normalno...
jako ce lupati i biti ce ti jako prasno. ali to moraju napraviti drugacije neide. to je negdje pukla cijev dolje. sve to sam prozivila u nasem stanu ...
ista situacija kao i kod tebe ne samo ja nego je kod nas jako puno stanara to dozivilo. to su ti cijevi dotrajale. bez obzira ako je novije nije dobro napravljeno.
bolje ti je da dijete negdje odneses ako imas na par dana preko dana dok oni to rade MOJ SAVIJET. jer neces uzasnu buku izdrazati pogotovo beba..
a za plocice to jos jednom provijeri jer oni su nama sve stavili sami...nista se neplaca osim ako ti je kupatilo radjeno nekim drugim plocicama koje nisu njihove onda moras sama....tako ti to ide...
smiri zivce jer nista nemozes promijeniti...
i misli kud ces s bebom dok to neprodje....na namjestaj stavi plahte jer se jako prasi...
pusa i sretno...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 3
12.11.2009 11:37:42   
Viky
ufff,ja bi isto poludjela user posted image user posted image user posted image
stvarno su bezobrazni i trebali bi to sami riješiti...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 4
12.11.2009 11:43:09   
Bebys
zao mi te cuvaj zivce...user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 5
12.11.2009 11:46:27   
lee
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Zato je meni prva stvar koju sam ucinila kad sam kupila stan bila osigurati bas sve.....cak mi je i hrana u frizideru osigurana u slucaju da mi se isti pokvari, cak i sve u stubistu na mom katu.

tikice meni je stan isto osiguran...dodatno i pas je osiguran...ali sam poludila na način kakav to rade..i lijepo sam ih izbacila.bio mi je sad prestavnik stanara i rekla sam mu sve ..sad zove izvodjače da im objasni...ma na kraju nije to tako hitno....ispalo je da su ti izvodjači ti vodoinstalateri krvi za to...jer su nešto krivo napravili...užas....user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
12.11.2009 12:06:19   
tikica_69
lee, znam kak ti je....sjecas se sanacije moje zgrade od travnja do kolovoza?
Da nisam otisla 3 tjedna na more, mislim da sam stvarno bila u fazi da nekoga gurnem sa 12. kata s te skele user posted image
Lupanje svaki ibogi dan od 8-18 osim nedjelje.....nema odmora iza nocne, popodne, a kako je bilo mamama s malim kikacima, ne mogu ni zamisliti

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 7
12.11.2009 16:25:53   
uciteljica

Moja stara radi u jedno osiguravajućem drušvu i profesionalna deformacija joj je sve osiguravati i tu bolest je prenesla i na mene, hhahaha.

Tikicu potpisujem.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
12.11.2009 16:41:52   
natalijax
bože svašta,žao mi je dragauser posted image

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 9
12.11.2009 16:59:04   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lee

draga ne bi se složila..i mi imamo osiguranstan i pokrivaju sve tko da ako trba nek se razbija...je zajeb....  ali ipak...
kaj se izvoača tiče....meni je poznanik rdio kupaonu, preko peporuke od jako dobrih tada prijatelja, napravio sve ko da radi za Sanadera...ali nakon par mjeseci probila voda u spavaću sobu na zid...gle kad nisam pukla jel mi je morao nove pločice koje sam postavila razbijati...i to zato kaj koljeno od cjvi ima ljevanu gršku i unutra je bioo plastike kja je čepila odvod i voda je našla put van u zid!!!...popravio je to...metar zida je odštemao, nije naplatio za to niš jel nije moja greška več tvornička pa uzima pod svoje.....
nažalost, ne znaš kaj s desilo i zalj pušta....možda zbog pomicanja tla došlo do pomicanja cijevi....xy faktora...nek ti srede ...stisni zube....jbg...to je tak neovisno jel si u HR ili negdje vani...dešava se!!

tikice meni je stan isto osiguran...dodatno i pas je osiguran...ali sam poludila na način kakav to rade..i lijepo sam ih izbacila.bio mi je sad prestavnik stanara i rekla sam mu sve ..sad zove izvodjače da im objasni...ma na kraju nije to tako hitno....ispalo je da su ti izvodjači ti vodoinstalateri krvi za to...jer su nešto krivo napravili...užas....user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 10
12.11.2009 17:32:40   
zaba
žao mi je lee

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 11
12.11.2009 17:52:07   
pikachu
Previše takvih i sličnih iskustva sa majstorima imam, ne bi mi doteklo 10 stranica da napišem sve...user posted image user posted image user posted image  Suosjećam...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 12
12.11.2009 22:54:12   
lavica81
grozno, drži se draga

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 13
12.11.2009 22:56:50   
Ninaa
Draga žao mi je i drži se!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!