Elena -> RE: druženje tate i sina (6.9.2008 20:03:03)
|
evo mamavlatkica samo da ti kazem da nisi ni prva ni jedina u takva situacija u kakvoj jesi kad je pitanje tata-sin ili tata-cerka,a da mm ne mogu,ne znaju,ili se plase od cele te situacije u koje su se nasle,u uloge tate,ili ne zele sto ne vjerujem ali prosla sam kroz ove tvoje rjeci pre neko vrjeme,ustvari bas kad mi je mm bio najpotrebniji,,bilo je bas ovo IZVORNA PORUKA: mamavlatkica većinu vremena provodi samnom dok njegov tata ili gleda tv ili da tako kažem zuri u plafon . Pokušavala sma mu na hiljadu naćina pokazati kako se može zabaviti sa njim ali to obićmo bude sda se mali igra sam a tatica sjedi una kauću ili na podu i zuri u njrga . više neznam na koji naćin potaknuti druženje između njih dvoje kad sam vidjela da uzalud trosim svoju energiju svrtila sam strana i vise ga u nista nisam ukljucivala kad je bila Martina u pitanju,i sad znas sta,sve to ga jako puno boli,ali natrag nema,ali zato je Martina sad veca i sam ga zove pa nju ne moze rjeci ni ne mogu ni ne zelim,vec udovoljava sve sto ona potrazi od njega. Sta drugo da ti kazem nego da ostavis stvare onakve kakve jesu produzi dalje kao do sada a sve u svoje vrjeme,postace one najbolje drugovi,samo moras sakupiti energiju za sve sto se treba obaviti i to sama,pozdrav draga
|
|
|
|