Netko mi se spaja na internet (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Ninaa -> Netko mi se spaja na internet (16.11.2009 23:44:40)

Mi imamo maxadsl onaj za 99 kn i 1GB i do prošlog mjeseca nismo prešli paket. To kaj ja malo se družim s vama i idem na fb, mm plati račune i to je to. Niš ne skidamo i bilo mi ful čudno. I danas provjerim stanje i vidim da se netko spaja u vrijeme kad mi uopće nismo bili na internetu i to po 7 sati, 01.11 je skoro 24 h a mi bili na groblju i kasnije su bili moji kod nas tak da komp nismo ni palili. Već sad je potrošen 1GB.Sutra ću zvati u t.com da pitam kak je to moguće. Promjenila sam lozinke ali neznam jel to kaj pomaže. Mislim da je to netko od susjeda ili čak netko tam kod njih. Jel tko ima takva iskustva?

natalijax -> RE: Netko mi se spaja na internet (16.11.2009 23:50:08)

jel ti bežični,ak ti je bežični onda ti je lako moguče da ti se netko spoji

ejmama -> RE: Netko mi se spaja na internet (16.11.2009 23:53:13)

netko od susjeda je jer ti mora biti blizu, trebaš staviti zaštitu. Ja imam bežični,ali mi je spojeno žično i odspojili smo antenu s aparata. To netko nešto skida jer ti troši puno prometa.

Ninaa -> RE: Netko mi se spaja na internet (16.11.2009 23:53:40)

Je bežični, e da mi je znati tko u susjedstvu cijelu noć provodi na kompu i kaj radi? e kad ga ulovim ak nebu se dobro proveo. Neznam koliko daleko to može loviti jel je moje susjedstvo, prek puta nema nikog, do s jedne i druge strane isto ljudi u godinama koji nemaju komp. Najbliže je ona mala kaj se slikala gola za playboy ali nje po noći ni nema doma. Fakat mi je to čudno.

ejmama -> RE: Netko mi se spaja na internet (16.11.2009 23:58:45)

Ne mora ona biti doma ali može npr. skidati filmove, samo upali program i ode, a program skida, tako ja upalim i skidam filomove cijelu noć. 

ejmama -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 0:00:27)

Pitat ću ja brata kako se vidi kad ti netko upada u vezu pa ti javim. navečer ištekaj uređaj iz struje.

huanita -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 7:24:26)

Moja bežična mreža je nevidljiva. Moraš znati ime i lozinku da bi se mogao spojiti. Osim toga, svaku večer gasim cijeli aparat jer nema potrebe da pije struju na slamku dok ga ne koristim.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.11.2009 7:31:19)

[Sadržaj poruke je obrisan]

dominik -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:03:55)

IZVORNA PORUKA: martina ks

Je bežični, e da mi je znati tko u susjedstvu cijelu noć provodi na kompu i kaj radi? e kad ga ulovim ak nebu se dobro proveo. Neznam koliko daleko to može loviti jel je moje susjedstvo, prek puta nema nikog, do s jedne i druge strane isto ljudi u godinama koji nemaju komp. Najbliže je ona mala kaj se slikala gola za playboy ali nje po noći ni nema doma. Fakat mi je to čudno.

ne mora surfat citavu noc...stavi da se nekaj skida i ode spavat...na kutiji od neta moras imati gumb jedan napred po sredini i njega kad drzis zakljucas i samo sa lozinkom komp moze na net jer ocito si ti stavila lozinku sebi u komop-u al kaj ti to vrijedi ako nisi zakljucala kutiji...desilo se i mojoj kumi 700 kn racun za net jer joj nije bio zakljucan ...

curice -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:07:33)

mora ti biti zaključan
moj je zaključan,a sad sam provjerila lovim signal od dva nezaključana-što znači da bih mogla bez problema prišekati se i krasti

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.11.2009 8:10:23)

Leva -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:13:50)

I mi smo svojevremono imali isti problem...
Kada imas bezicni internet moze ti se na mrezu (ukoliko nije zasticena) nakaciti bilo ko u radijusu od 100 m sto znaci da to moze biti bilo ko u ulici. Mi smo to rijesili tako sto sto je mm napravio da se mrezi moze pristupiti samo sa nasa dva racunara. Kako se to radi nemam pojma ali mogu pitati samo znam da funkcionise [sm=smiley1.gif]

curice -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:14:58)

u donjem desnom kutu imam ikonicu koja izgleda kao mali komp.klikneš na nju pa na opciju wiew wireless networks,tada će ti napisati tvoju šifru koja mora imati katanac/lokot,a ispod sve ostale koje tvoj komp još lovi

dominik -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:15:36)

IZVORNA PORUKA: cvrčak

A kako provjeriš da li loviš signal od drugih,da li ti je zaključan?

find networks - i tam ti je a ikonici kad nadje sve mreze lokot na onim zakljucanima...

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.11.2009 8:16:52)

dominik -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:21:01)

i lap ti mora imati modem u sebi ako ides na net-bar mislim[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...mislim imas onu kutiju na zidu kaj ne?

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.11.2009 8:22:24)

dominik -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:25:04)

ma  ne kraj lapa...takozvani router moras imati ako imas adsl...

dominik -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:28:01)

gle meni zice idu iz telefona u tu kutijetinu i onda u komp...u lap ne idu jer je bezicni...kak se sve moze slozit nemam pojma i ne zelim pisati svasta da ne ispadnem glupa[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] nadam se da bu se naso netko pametniji...ali znam da a toj kutiji imam gumb koji kad drzim duze otkljucam mrezu odnosno zakljucam...kod zakljucavanja pazi da imas lozinku jer nebus mogla na net

ZVRK -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 8:34:31)

ja imam bežićno spajanje i ja se ''šlepam''na int iz firme
nismo primjetili da se netko još ubacuje

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.11.2009 8:48:16)

MILLA -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 9:06:08)

da i moj brat je imao flat pa kad su mu upali u mrežu...smijo se. i svaki dan u parku pored kuče neki tip sa laptopom sjedio,po par sati i prikopčo se na bratovu mrežu. mi smo znali,al zbog flata nije reagirao. poslije,kad mu je dosadilo ga je zaključao(ne znam kako) i gotovo

mala pcelica -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 10:47:59)

i ja imam flat tako da mi je svejedno ako ce se neko nakačiti,a i ne moze jer je zakljucan

mama mery -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 10:50:50)

a kako se ja mogu zastiti da mi nekradu i ovako imam malo 3gb[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
a imam homebox i nema mi one ikonice kompa u desnom kutu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Bebys -> RE: Netko mi se spaja na internet (17.11.2009 10:52:42)

moj antivirusni program me upozori kada se to krene dogadjati i to je jako dobro...
UPOZEORENJE tebi odamah to promijeni i stavi neku sigurniju merzu...obavezno jer dok ti dokazes da nisi ti a uopce i kako ces dokazati to ce te jako puno kostati...a to ti sigurno radi netko tko tamo radi...
iako nemora biti recimo meni se jedno vrijeme uvijek ubacivala sama dupla linija interneta ali to su mi popravili momci iz moje mreze..obavezno to rijesi...i to podhitno jer ces nadrapati...po novcaniku..

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>