RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

zaba -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (18.11.2009 21:41:50)

mi smo dobili mail na poslu,svi su skočili i skupili smo i mi koju kunu.Molim za njeno ozdravljenje i da mali ima svoju mamu još dugo.

Ninaa -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (19.11.2009 0:19:04)

Pretužno jučer sam pročitala na netu i danas je bilo u novinama. jadna žena i ovakve teme su mi uvijek teške, pa nisam jučer stavila link. Prijateljica mi je prije 4 godine umrla od leukemije. Imala je 19 godina kad je oboljela, borila se ko lav i čak se bila dobro oporavila i onda se sve vratilo.Ona je bila potpuno zdrava, kak je bila anemična često je vadila krv i pred Božić kad su joj izvadili krv lekuemija. Još uvijek me proze jeza kad se toga sjetim. Nadam se samo da ova priča ima sretan kraj zbog jedne hrabre žene koja je ugorozila svoj život da bi podarila novi. Uvijek se pitam Bože zašto?

Zvonki -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (19.11.2009 8:00:34)

IZVORNA PORUKA: zaba

mi smo dobili mail na poslu,svi su skočili i skupili smo i mi koju kunu.Molim za njeno ozdravljenje i da mali ima svoju mamu još dugo.

Baš sam te htjela pitati o tome, jer sam vidjela da su ljudi jučer puno uplatili.

dominik -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (19.11.2009 8:04:04)

zalosno je sto takvih slucajeva ima puno...drago mi je da su se "skupili" novci...zalosno je sto su je (hzzo ili tko vec) uzeli u obzir tek kada je dosla u javnost...zelim joj puno snage i da jos dugo zivi...zena je to stvarno zasluzila...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

curice -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (19.11.2009 8:09:29)

Bože daj da žena ozdravi,da još dugo bude uz svoje dijete

monte -> RE: Da li ljubav sve pobjeđuje? (19.11.2009 14:50:21)

zna li itko dokle su stigli,kolko ima novaca još fali?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]