Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:07:25
|
|
|
|
ZVRK
|
ako budeš to radila nemoj da zaboraviš napisati datum
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:09:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ako budeš to radila nemoj da zaboraviš napisati datum
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:12:21
|
|
|
|
Marta j
|
meni niko neda ideju
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:14:48
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okviriš da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popiz je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično! Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:15:08
|
|
|
|
Bebys
|
marta djeci uvijek neke igracke to uvijek pali... a tm joj neki hobi ak ima ako nije skup nesto za to i tak...u svakom slucaju nije bas vrijeme za razbacivanje s lovom ..uglavnom sitnice neke tek toliko tak ja mislim....
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:16:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta mozda mami neku maramu ili sal, ako to voli da nosi. Moja voli Jel ti tata ima neki hobi? mom je modelarstvo, od malih nogu skuplja modele automobila. to bi ja mom da mi nije skupo sekama mozda neku kozmetiku, maskare, sjajeve za usta, senke za oci...a bati..ne znam sta deca vole u uzrastu od 6 godina
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:19:14
|
|
|
|
ZVRK
|
majo nisam mislila na bojanje nego baš otisak u ''betonu'' tipa plastelin ili te smjese za otiske
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: ZVRK neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okviriš da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popiz je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično! Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?! super. nisam imala pojma da to ima u TL bas cu potraziti a seka cita sve, znam da voli knjige sa nekom istorijskom tematikom tipa Druga Bolenova kci i Tajni dnevnik Marije Antoanete, ne znam ako si citala..mada stvarno cita sve ..daj mi ti neki predlog, da si citala..
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:22:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
ako ce ti Marta pomoci za muza, moj je prosle godine dobio bezzicnu tastaturu i bade mantil i obradovao se pravo mozda i tvoj voli tehniku???
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:25:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
Nellyca a meni je ljepse sliku da joj uzmes sa nekim morskim motivima, imas u Marmontovoj za 50 kuna tako lijepih slika i originalnih a za knjigu je tesko pogoditi ukus, znam iz iskustva meni niko ne moze kupiti knjigu ako je ne izaberem sama nego u subotu mi donesi knjiga cicijo jedna
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:26:34
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
uf uf...ne želim naviknit obitelj na materijalizam od početka...Božić je vrijeme ljubavi, a ona podrazumijeva dobrotu, nekoristoljublje, duh....ne materiju! Zato neću forsirat skupe poklone! Znam da es tome teško oteti, ali promislimo- kakvu poruku šaljemo svojoj djeci time???!!! Za rođendane se možemo "istrošiti", ali nismo li malo previše zaglibili s tim "božoćnim darovima"??!! Istina, mužu je najteže nešto kupit!!!!! Jedino za mamu znam što ću, njoj je par dana iza rođendan tako da ide "pošteni poklon"- masažer za stopala!!!!! Stalno se žali da ju bole i da ju nema tko masirat, pogotovo od kad sam se ja udala . Inače, Plavkina ideja je super!!!!!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:27:07
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: ZVRK neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okviriš da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popiz je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično! Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?! super. nisam imala pojma da to ima u TL bas cu potraziti a seka cita sve, znam da voli knjige sa nekom istorijskom tematikom tipa Druga Bolenova kci i Tajni dnevnik Marije Antoanete, ne znam ako si citala..mada stvarno cita sve ..daj mi ti neki predlog, da si citala.. Ovo u TL-u sam vidjela u Zg-u (onaj veliki kraj Mandija), kod nas u Bj. nema, znači vjerovatno u tim većima! Ja ti čitam od: Patricia D. Cornwell Mary Higgins Clark Sidney Shaldon to su kriminalistički romani Za ove druge se raspitaš, odeš u Svijet knjige ili Mozaik, naći češ nešto! Isto tako je jako lijep poklon da napraviš okvir za slike sa Sarinim imenom, nije teško. Imaš na mom profilu na faceu kakve sam ja radila Noi i nećakinji!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:27:23
|
|
|
|
MaTana
|
ja sam isto već pocela sa tim razmisljanjima... Jos neznam kome cu sto kupiti - cekam mm da se vrati sa broda, Kupila sam vec jedan poklon - necakinji kuhinjicu hellokitty jos za necaka nesto moram naći, a onda sitnice za moju seku i 2 brata, njegovu seku i 2 brata + muzevi od seka,+ roditelji... Mislim da cu kupiti salvete i svakome dati po jednu
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:27:52
|
|
|
|
ZVRK
|
marta-mlađoj braći igračke,mami i tati uokvirenu sliku mate(neku štosnu pozu ili da bude jako musav....),a seki ........100-200kn(mogućnosti )sa knjigicom i jako dobrom posvetom
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:39:44
|
|
|
|
twitty
|
ja sam mojoj najstarijoj(12godina)kupila tenisice VANS koje dugo želi,lei(2,5god) veliki set snjeguljica i 7 patuljaka,a malcu neki autić u kojeg se ubacuju kockice i mislim da ce svi biti zadovoljni inace za cure iz splita jedna mala preporuka u aure kod robota u centru(staro hajdukovo) je velika akcija 30% snizenje na cijeli asortiman i ima od stvari za bebu(kolica,dekice,dude i sl.) do igracaka tipa kockice,edukativne igracke i sl. pa kome je usput nek obavezno pogleda
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:42:57
|
|
|
|
twitty
|
e da,sestri(25god) narucit cu nesto od kozmetike iz avona koju znam da koristi,mami cokoladu,i vjerovatno kozmetiku ili neki lijepi šal,tati sam uzela nacrt za makete brodova koje izrađuje(hobi) a svekrvi i zaovi NIŠTA jer se one ne sjete ni čokoladu životinjsko carstvo donijet djeci za božić
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:44:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: twitty inace za cure iz splita jedna mala preporuka u aure kod robota u centru(staro hajdukovo) je velika akcija 30% snizenje na cijeli asortiman i ima od stvari za bebu(kolica,dekice,dude i sl.) do igracaka tipa kockice,edukativne igracke i sl. pa kome je usput nek obavezno pogleda e to te ja pitam
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:45:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nego u subotu mi donesi knjiga cicijo jedna
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:54:21
|
|
|
|
mariola
|
Nellyce možeš za svoje napraviti i kalendar sa Sarinim slikama.
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:57:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Nellyce možeš za svoje napraviti i kalendar sa Sarinim slikama. kako ovo napraviti mariola?
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:58:07
|
|
|
|
dominik
|
velikima bozicna lutrija + par srecki...domi ce dobiti motor na akumulator (zajednicki poklon vecine obitelji) a necakinja je dobila gitaru vec tak da bu pod bor dobila nogar i par trzalica....tata bu par dana nakon ng za rockas iz zahebancije dobio najseljackiju torbu na kotace za na plac...a mama kojoj je za ng rockas skuplju kremicu protiv bora, maskaru i lak za nokte ... mm si je sam kupio poklon za sljedecih par godina tako da je on rijesen
< Poruku je uredio dominik -- 19.11.2009 11:59:18 >
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:58:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Nellyce možeš za svoje napraviti i kalendar sa Sarinim slikama. Odakle samo izvlacite ideje ocigledno da ja i nisam pretrano mastovita odlicna ideja mariola
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 11:59:58
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola Nellyce možeš za svoje napraviti i kalendar sa Sarinim slikama. kako ovo napraviti mariola? U dućanima di rade vizitke, plastificiraju kartice i sl.
|
|
RE: Ideje za Božićne poklone 19.11.2009 12:01:01
|
|
|
|
maja
|
eto sad stvarno imaš ideja!!! Kalendare rade i u foto studijima, ja sam radila doma, to je mala zajebancija, ali ako kreneš sada napravit ćeš
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!