|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ideje za Božićne poklone
19.11.2009 11:07:25   
ZVRK
ako budeš to radila nemoj da zaboraviš napisati datumuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
19.11.2009 11:09:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

ako budeš to radila nemoj da zaboraviš napisati datumuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 27
19.11.2009 11:12:21   
Marta j
meni niko neda idejuuser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 28
19.11.2009 11:14:48   
maja

neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okvirišuser posted image

da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popizuser posted image  je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično!

Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 29
19.11.2009 11:15:08   
Bebys
marta djeci uvijek neke igracke to uvijek pali...
a tm joj neki hobi ak ima ako nije skup nesto za to i tak...u svakom slucaju nije bas vrijeme za razbacivanje s lovom ..uglavnom sitnice neke tek toliko tak ja mislim....

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 30
19.11.2009 11:16:16   
Anoniman
Marta mozda mami neku maramu ili sal, ako to voli da nosi. Moja voli user posted image
Jel ti tata ima neki hobi? mom je modelarstvo, od malih nogu skuplja modele automobila. to bi ja mom da mi nije skupo user posted image
sekama mozda neku kozmetiku, maskare, sjajeve za usta, senke za oci...a bati..ne znam sta deca vole u uzrastu od 6 godina user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 31
19.11.2009 11:19:14   
ZVRK
majo nisam mislila na bojanje nego baš otisak u ''betonu'' tipa plastelin ili te smjese za otiske

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 32
19.11.2009 11:20:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja

neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okvirišuser posted image

da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popizuser posted image  je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično!

Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?!

super. nisam imala pojma da to ima u TL user posted image bas cu potraziti user posted image
a seka cita sve, znam da voli knjige sa nekom istorijskom tematikom tipa Druga Bolenova kci i Tajni dnevnik Marije Antoanete, ne znam ako si citala..mada stvarno cita sve ..daj mi ti neki predlog, da si citala..user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 33
19.11.2009 11:22:13   
CallamityJane
ako ce ti Marta pomoci  za muza, moj je prosle godine dobio bezzicnu tastaturu i bade mantil i obradovao se pravo user posted image  mozda i tvoj voli tehniku???

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 34
19.11.2009 11:25:10   
CallamityJane
Nellyca a meni je ljepse sliku da joj uzmes sa nekim morskim motivima, imas u Marmontovoj za 50 kuna tako lijepih slika i originalnih a za knjigu je tesko pogoditi ukus, znam iz iskustva meni niko ne moze kupiti knjigu ako je ne izaberem sama user posted image
nego u subotu mi donesi knjiga cicijo jedna

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 35
19.11.2009 11:26:34   
Vjeverica ST
uf uf...ne želim naviknit obitelj na materijalizam od početka...Božić je vrijeme ljubavi, a ona podrazumijeva dobrotu, nekoristoljublje, duh....ne materiju! Zato neću forsirat skupe poklone!    Znam da es tome teško oteti, ali promislimo- kakvu poruku šaljemo svojoj djeci time???!!!  Za rođendane se možemo "istrošiti", ali nismo li malo previše zaglibili s tim "božoćnim darovima"??!!
Istina, mužu je najteže nešto kupit!!!!!
Jedino za mamu znam što ću, njoj je par dana iza rođendan tako da ide "pošteni poklon"- masažer za stopala!!!!! Stalno se žali da ju bole i da ju nema tko masirat, pogotovo od kad sam se ja udala user posted image user posted image user posted image .
Inače, Plavkina ideja je super!!!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
19.11.2009 11:27:07   
maja
IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: maja

super. nisam imala pojma da to ima u TL user posted image bas cu potraziti user posted image
a seka cita sve, znam da voli knjige sa nekom istorijskom tematikom tipa Druga Bolenova kci i Tajni dnevnik Marije Antoanete, ne znam ako si citala..mada stvarno cita sve ..daj mi ti neki predlog, da si citala..user posted image

Ovo u TL-u sam vidjela u Zg-u (onaj veliki kraj Mandija), kod nas u Bj. nema, znači vjerovatno u tim većima!

Ja ti čitam od: Patricia D. Cornwell
                     Mary Higgins Clark
                      Sidney Shaldon

to su kriminalistički romani

Za ove druge se raspitaš, odeš u Svijet knjige ili Mozaik, naći češ nešto!

Isto tako je jako lijep poklon da napraviš okvir za slike sa Sarinim imenom, nije teško. Imaš na mom profilu na faceu kakve sam ja radila Noi i nećakinji!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
19.11.2009 11:27:23   
MaTana
ja sam isto već pocela sa tim razmisljanjima... Jos neznam kome cu sto kupiti - cekam mm da se vrati sa broda, Kupila sam vec jedan poklon - necakinji kuhinjicu hellokitty
user posted image
jos za necaka nesto moram naći, a onda sitnice za moju seku i 2 brata, njegovu seku i 2 brata + muzevi od seka,+ roditelji... Mislim da cu kupiti salvete i svakome dati po jednuuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 38
19.11.2009 11:27:52   
ZVRK
marta-mlađoj braći igračke,mami i tati uokvirenu sliku mate(neku štosnu pozu ili da bude jako musav....),a seki ........100-200kn(mogućnostiuser posted image )sa knjigicom i jako dobrom posvetom

user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 39
19.11.2009 11:39:44   
twitty
ja sam mojoj najstarijoj(12godina)kupila tenisice VANS koje dugo želi,lei(2,5god) veliki set snjeguljica i 7 patuljaka,a malcu neki autić u kojeg se ubacuju kockice i mislim da ce svi biti zadovoljniuser posted image
inace za cure iz splita jedna mala preporuka
u aure kod robota u centru(staro hajdukovo) je velika akcija 30% snizenje na cijeli asortiman i ima od stvari za bebu(kolica,dekice,dude i sl.) do igracaka tipa kockice,edukativne igracke i sl. pa kome je usput nek obavezno pogledauser posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 40
19.11.2009 11:42:57   
twitty
e da,sestri(25god) narucit cu nesto od kozmetike iz avona koju znam da koristi,mami cokoladu,i vjerovatno kozmetiku ili neki lijepi šal,tati sam uzela nacrt za makete brodova koje izrađuje(hobi)
a svekrvi i zaovi NIŠTA jer se one ne sjete ni čokoladu životinjsko carstvo donijet djeci za božić user posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 41
19.11.2009 11:44:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: twitty

inace za cure iz splita jedna mala preporuka
u aure kod robota u centru(staro hajdukovo) je velika akcija 30% snizenje na cijeli asortiman i ima od stvari za bebu(kolica,dekice,dude i sl.) do igracaka tipa kockice,edukativne igracke i sl. pa kome je usput nek obavezno pogledauser posted image user posted image

e to te ja pitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 42
19.11.2009 11:45:16   
ejmama
Imate u Lidlu dosta super stvari za poklone možete pogledati
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-C70F01DD-2F0A7062/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=7889

H 07 E 09

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 43
19.11.2009 11:45:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

nego u subotu mi donesi knjiga cicijo jedna

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
19.11.2009 11:54:21   
mariola
Nellyce možeš za svoje napraviti i kalendar sa Sarinim slikama.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
19.11.2009 11:57:25   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mariola

kako ovo napraviti mariola?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 46
19.11.2009 11:58:07   
dominik
velikima bozicna lutrija + par srecki...domi ce dobiti motor na akumulator (zajednicki poklon vecine obitelji) a necakinja je dobila gitaru vec tak da bu pod bor dobila nogar i par trzalica....tata bu par dana nakon ng za rockas iz zahebancije dobio najseljackiju torbu na kotace za na plac...a mama kojoj je za ng rockas skuplju kremicu protiv bora, maskaru i lak za nokte ... mm si je sam kupio poklon za sljedecih par godina tako da je on rijesenuser posted image

< Poruku je uredio dominik -- 19.11.2009 11:59:18 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
19.11.2009 11:58:24   
Anoniman

Odakle samo izvlacite ideje user posted image user posted image ocigledno da ja i nisam pretrano mastovita user posted image user posted image odlicna ideja mariola user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 48
19.11.2009 11:59:58   
mariola
IZVORNA PORUKA: callanhoe

kako ovo napraviti mariola?

U dućanima di rade vizitke, plastificiraju kartice i sl.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 49
19.11.2009 12:01:01   
maja
eto sad stvarno imaš ideja!!!

Kalendare rade i u foto studijima, ja sam radila doma, to je mala zajebancija, ali ako kreneš sada napravit ćešuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!