maja -> RE: Ideje za Božićne poklone (19.11.2009 11:27:07)
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: ZVRK neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okviriš[sm=zmeden.gif] da, da, super ideja, samo kad to budeš radila neka ti pomogne muž jer ja sam Noi radila sama i kad sam mu pobojala ruku popiz[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je hehe, pa sam uspjela samo jednu, ali super je uspjelo! U TL-u sam vidjela da imaš za kupiti za 50kn to za ručice i stopala, ali ide u gips ili nešto slično! Šta ti seka čita? Ja uglavnom kriminalističke pa ti mogu pomoći na tom pitanju?! super. nisam imala pojma da to ima u TL [sm=bravo.gif] bas cu potraziti [sm=smiley1.gif] a seka cita sve, znam da voli knjige sa nekom istorijskom tematikom tipa Druga Bolenova kci i Tajni dnevnik Marije Antoanete, ne znam ako si citala..mada stvarno cita sve ..daj mi ti neki predlog, da si citala..[sm=smiley1.gif] Ovo u TL-u sam vidjela u Zg-u (onaj veliki kraj Mandija), kod nas u Bj. nema, znači vjerovatno u tim većima! Ja ti čitam od: Patricia D. Cornwell Mary Higgins Clark Sidney Shaldon to su kriminalistički romani Za ove druge se raspitaš, odeš u Svijet knjige ili Mozaik, naći češ nešto! Isto tako je jako lijep poklon da napraviš okvir za slike sa Sarinim imenom, nije teško. Imaš na mom profilu na faceu kakve sam ja radila Noi i nećakinji!
|
|
|
|