|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
10.9.2008 13:41:26   
tiha
i moja mia spavauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 651
10.9.2008 13:41:30   
troubled
bok koka user posted image
baš sam te maloprije spominjala user posted image
ima li novosti od ruže...jesu li dobro? kad će kući? user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 652
   [Obrisani korisnik]
10.9.2008 13:42:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 653
10.9.2008 13:45:46   
maja
pa i ja kad sam čitala sam prvo pomislila na tvoju Miluuser posted image user posted image user posted image Evo ručak se kuha, malo se je primio za tavu jer sam išla zavirit tuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 654
10.9.2008 13:46:07   
maja
I moj Noa spavauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 655
10.9.2008 13:46:43   
ZVRK
ja vas pozdravljam,moram još nešto napraviti prije nego idem po zvrka u vrtić,a sutra je doma jer mora na sistematski i na inekciju.ko zna kako će to sutra pročiuser posted image  nadam se bez plačauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 656
10.9.2008 13:47:35   
tiha
grupno spavanje----sad mi dode da nest napisemuser posted image  ajoj ali necuuser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 657
   [Obrisani korisnik]
10.9.2008 13:49:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 658
10.9.2008 13:50:13   
piggy
tiha postala si zloćestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 659
10.9.2008 13:50:20   
maja
IZVORNA PORUKA: tiha

grupno spavanje----sad mi dode da nest napisemuser posted image  ajoj ali necuuser posted image user posted image

a mene sad baš zanimauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 660
10.9.2008 13:50:32   
troubled
idem se i ja priključiti grupnjaku user posted image user posted image user posted image
laku dan cure user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 661
10.9.2008 13:50:39   
koka
Blažena dijecauser posted image user posted image user posted image . Ruža se javila da je ok, uspijela spavati i da je Đuro dobrica mali da ne plače i da se nada da ostane takavuser posted image . Još nije javila kad je puštaju, al ako su dobro mislim da bi mogli i sutra doma.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 662
10.9.2008 13:52:04   
koka
IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: tiha

a mene sad baš zanimauser posted image

user posted image user posted image i mene

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 663
10.9.2008 13:52:35   
tiha
IZVORNA PORUKA: piggy

tiha postala si zloćestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oduvijek sam ti ja zlocesta user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 664
10.9.2008 13:53:23   
maja
Bravo za Đuru!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 665
10.9.2008 13:53:25   
koka
A joj idem vidjeti kako je završio duel između Fione i Cinikauser posted image , je skužila na kraju ko je s Cinikomuser posted image ?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 666
10.9.2008 13:53:56   
tiha
eno i troubled ce se prikljucit....onda sam samo ja zlocestauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 667
10.9.2008 13:54:45   
maja
Tiha, kakve to misli kruže tvojom glavicomuser posted image Koka, nije još skužilauser posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 668
10.9.2008 13:56:05   
mirna
i ja bi se rado prikljucila, ali vrijeme je da idem po malog u vrtić...user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 669
10.9.2008 13:56:35   
piggy
koka nismo riješili zagonetku,ustvari Fiona nije uspjela ništa otkriti,na kraju je i neke od nas malo zbunilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 670
10.9.2008 13:57:41   
koka
user posted image user posted image user posted image pa tamo je ludnica, morat ću popodne pročitat jer sad ne stignem, al nisam mislila da ću se ikad tako nasmijati do suza na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 671
10.9.2008 13:58:53   
mirna
pa ja se skoro svaku večer nasmijem na RR.. zato i pati moje spavanje  i ostale noćne aktivnosti..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 672
10.9.2008 14:02:20   
tiha
IZVORNA PORUKA: mirna

pa ja se skoro svaku večer nasmijem na RR.. zato i pati moje spavanje  i ostale noćne aktivnosti..user posted image

nocne aktivnosti izgleda pate kod nas svih svi smo tu od jutra do sutra!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 673
10.9.2008 14:04:15   
mlada mama
evo stigla autorica "iznenadjenja" cujte ja nisam plava ja sam crnka ali ja samo znam da ja ne znam tko je cinikova draga!!! i da nemam iznenadjenje za godisnjicuuser posted image bar ne u potpunosti

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 674
10.9.2008 14:05:54   
maja
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!