|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
10.9.2008 20:37:39   
tiha
dobro vece zg_cinik i svima koji su stigli

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 776
10.9.2008 20:38:23   
maja
kad si vec 200 nakupio user posted image user posted image čestitam

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 777
10.9.2008 20:38:47   
piggy
pa ti nam ovdje uneseš puno smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno da fališuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
javi nam se bar na poluvremenu i nemoj gubiti živce,jer bu te draga morala opuštati prije spavanja

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 778
10.9.2008 20:43:38   
Puli
i ja sam stigla

iako sam cijelo vrijeme tu(ukopčan komp. na jaji ostao a mi skitenzi)

curka je sad zaspala idem se tušnuti pa se vratim

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 779
10.9.2008 20:44:23   
Puli
noemi i mi čestitamo na user posted image
čuvaj sebe i bebolinuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 780
10.9.2008 20:46:15   
troubled
večer puli user posted image
želim mirnu večer svima u opasnim dijelovima grada....bar za večeras user posted image
škicnut ću i ja, antinogometno biće, malo na tribine....dva moja klinca su tamo, možda ih ugledam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 781
10.9.2008 20:47:12   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: maja

kad si vec 200 nakupio user posted image user posted image čestitam

je... a nedaju mi ni počasnu user posted image ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 782
10.9.2008 20:48:19   
troubled
nema ti ovdje žicanja.....
nek ti draga skida zvijezde s neba user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 783
10.9.2008 20:49:00   
koka
cure bok, evo mi cekamo tekmu. user posted image Gdje je Iva? Ja sam mislila da ćemo zajedno gledati kao kad nas je Njanja tjeralauser posted image , se sječate? Zadnju tekmu što smo gledali zajedno je bila ona prije Poljaka, zar ne?user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 784
10.9.2008 20:49:22   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: piggy

pa ti nam ovdje uneseš puno smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naravno da fališuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
javi nam se bar na poluvremenu i nemoj gubiti živce,jer bu te draga morala opuštati prije spavanja

mene moja draga uvijek opušta... user posted image user posted image
ne sam prije spavanja....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 785
10.9.2008 20:49:44   
koka
IZVORNA PORUKA: troubled

nema ti ovdje žicanja.....
nek ti draga skida zvijezde s neba user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 786
10.9.2008 20:51:31   
koka
jAVILA SE RUŽA I KAŽE DA IH TAMO DRŽE  5 danauser posted image , ( ops i ta slova) Al da ju puštaju u petak domauser posted image user posted image user posted image . Puno puno vas pozdravljaju i ona i Đuro user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 787
10.9.2008 20:52:31   
koka
Mlada mama , pa gdje si stavila slike?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 788
10.9.2008 20:54:35   
troubled
ja vidim slike....zadnji album....s novim psićem....presladak je user posted image user posted image user posted image

pozdrav ruži i đurici user posted image user posted image user posted image
i u dubrovniku prvorotkinje ostaju 5 dana

< Poruku je uredio troubled -- 10.9.2008 20:55:10 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 789
10.9.2008 21:01:03   
piggy
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

IZVORNA PORUKA: piggy

mene moja draga uvijek opušta... user posted image user posted image
ne sam prije spavanja....

user posted image

vjerujem cinik da imaš divnu draguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga jel tako?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(molim bez odgovora da se ne zbunimo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 790
10.9.2008 21:02:25   
koka
Ja sam 2 rodila a 5 sam bila doma. Meni je bilo ok, al možda one curekoje su dosta i šivane i malo rasturene, možda bi bilo bolje da ih zadrže, barem se više odmore.... Al sad ja tako pričam a znam da sam jdva čekala da me puste domauser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 791
10.9.2008 21:03:57   
tiha
jer gleda tko bracne vode ja se valjam od smijeha a tek je pocelouser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 792
10.9.2008 21:04:24   
koka
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
DA PUSTIM SUZU S OKA
JER TEBE VOLIM JA
ŽIVOT MI DALA
BAŠ KAO DA JE ZNALA
DA NIKAD NEĆE NESTAT
SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)
S PONOSOM NARODU SVOM
LJUBI GRB NA DRESU TOM  
NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 793
10.9.2008 21:04:24   
troubled
koka....ja sam bila ufilmana u tih 5 dana....tako da mi je bio šok kad su me nakon 48 sati poslali doma....
sada znam da je bolje da jesu user posted image
brzo će i ruži proći tih 5....samo da bude sve u redu...a hoće! mora! user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 794
10.9.2008 21:10:25   
koka
Ja škicam na tekmu al moram iskoristiti dok mi ne dođe MM, jer onda on preuzima kompićuser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 795
10.9.2008 21:10:48   
piggy
ej.....
ko kaže da smo pali
taj,mora da se šali
i najveći su mali
kad vijori crven,bijeli,plavi.
Domovini zahvali i pokaži ljubav
nema nikog da se pravi grbav
ulice su žive
pjeva se sa tvrđe,trga i sa rive!

samo je jedno.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 796
10.9.2008 21:12:50   
koka
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 797
10.9.2008 21:13:31   
koka
Moram zvati Ivuuser posted image . IVAAAAAAAAAA

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 798
10.9.2008 21:14:32   
troubled
ipak sam ja prebacila na kosti.... user posted image
meni su te utakmice stresne.....ionako znam rezultat....zatrese mi se cijela zgrada user posted image
a i dragi viče i galami i svašta nešto.... user posted image

važno je da RR ima hvalevrijedne navijačice kao predstavnice cijelog portala...
koka i piggy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio troubled -- 10.9.2008 21:15:36 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 799
10.9.2008 21:15:49   
koka
IZVORNA PORUKA: maja

To je poslije Kosti, nova serija, prošli put bila prva valjda, sviđa mi se!
I meni se svidila al sam si ju stavila snimit user posted image , sutra ću je na miru pogledat user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!