|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
11.9.2008 22:36:44   
Candy
Odustajem user posted image ...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1251
11.9.2008 22:37:41   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: njanja

je je, koka, moje vrijeme....a ti ideš?Trooubled, znači MOJ I IVIN DRAGI SE UPRAVO RAZOTKRIO??? sam????? ma daaaajjjj! 

upssss...user posted image

izletilo mi...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1252
11.9.2008 22:38:16   
piggy
pa ti si nam ovdje upitnik koji ne znamo riješit,imaš sreće kaj ti nema Fione,sad bi ona tebe.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko god nas zbuniš ipak nam je lijepo s tobom,nemremo mi više bez tebe,još da ti otkrijemo tu draguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 1253
11.9.2008 22:40:15   
PRINCEZINA MAMA
A jel vam taj cinik M ili Ž roda?

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1254
11.9.2008 22:40:20   
troubled
IZVORNA PORUKA: piggy

cinik trebam te ovdje da malo zbuniš ove šašave forumašiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

što se buniš piggy....
čovjek samo postupa po onoj...
tvoje želje - meni zapovijed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1255
11.9.2008 22:40:39   
njanja
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

IZVORNA PORUKA: njanja

je je, koka, moje vrijeme....a ti ideš?Trooubled, znači MOJ I IVIN DRAGI SE UPRAVO RAZOTKRIO??? sam????? ma daaaajjjj! 

upssss...user posted image

izletilo mi...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
 E sad kad svi sve znaju, morati ćemo imati ringeraja vjenčanje!!!!A kako sam se ja prije nudila za djeverušu, a sad sma čak bila optuživana kao cinikova draga, zahtjevam za odštetu ipak malo bolju ulogu.....barjaktarka ili matičarka ili....šta nudite?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 1256
11.9.2008 22:40:56   
tiha
cure da vam se javim moram ic ali vratit cu se na cakulu....................kisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1257
11.9.2008 22:41:37   
koka
Sad definitivno idem, lagano mi se  user posted image , pa stvarno Laku noć. Ej koreanko vidimo se na kafeuser posted image .

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1258
11.9.2008 22:41:48   
troubled
njanja, njanja.....
ne čitaš pozorno....
trenutno je piggy cinikova draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1259
11.9.2008 22:42:39   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: PRINCEZINA MAMA

A jel vam taj cinik M ili Ž roda?

evo odgovora...

user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu PRINCEZINA MAMA)
Neposredna veza do poruke: 1260
11.9.2008 22:42:41   
piggy
cinik je m roda,bar se nadamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da troubled moja želja njegov zbunjeni odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cinik nemoj misliti da smo Candy i ja nešto tip super silve,da ne bi krivi dojam dobiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1261
11.9.2008 22:43:49   
PRINCEZINA MAMA
Laku noć Koka vidimo se morgenuser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1262
11.9.2008 22:44:52   
piggy
koka laku noć,nemoj sanjati cinikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1263
11.9.2008 22:46:01   
PRINCEZINA MAMA
Pa po sličici i ne bi baš rekla user posted image
nešto između!?

Neposredna veza do poruke: 1264
11.9.2008 22:46:22   
Candy

... zahtjevam za odštetu ipak malo bolju ulogu.....barjaktarka ili matičarka ili....šta nudite?

Evo,ti biraj ulogu,ja ću riješit ostalo user posted image ...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1265
11.9.2008 22:47:18   
troubled
IZVORNA PORUKA: Candy

... zahtjevam za odštetu ipak malo bolju ulogu.....barjaktarka ili matičarka ili....šta nudite?

candy...a što si ti ono po profesiji???? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1266
11.9.2008 22:49:26   
njanja
IZVORNA PORUKA: Candy

znaaammmmm, biti ću LAŽNA MLADA....vrlo prigodno....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1267
11.9.2008 22:49:28   
Candy
user posted image ...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1268
11.9.2008 22:50:43   
tonkica
IZVORNA PORUKA: koka

Tonkica imaš novi ticker user posted image , simpa sad točno znamo koliko ima Miauser posted image ,kako brzo prolazi........

Sinoć sam se malo igrala. user posted image  

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1269
11.9.2008 22:51:03   
piggy
user posted image samo morate pripaziti da ne bi bila odbjegla nevjestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1270
11.9.2008 22:52:05   
tonkica
IZVORNA PORUKA: anne

IZVORNA PORUKA: koka

IZVORNA PORUKA: tonkica

Joj i ja zaboravila na user posted image , naravno, nije mi opće falila!
Ali izgleda jesam ja njoj, dobila mjesec dana poslije poroda. user posted image
Ajoooj stvarno brzo.

Cure niste li dojile kad ste tako brzo dobile menstruaciju?

Dojila sam, ali nemam baš previše mlijeka. user posted image  Tak da ti je kod mene kombinacija: malo mlijeka, pa puno menge. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1271
11.9.2008 22:52:27   
mirna
vjencanje!user posted image user posted image user posted image   meni je glavno da dobim za jesti...uloge me ne interesiraju..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1272
11.9.2008 22:53:10   
PRINCEZINA MAMA
Ekipa laku noć .
Kad se sutra uključim mislim da ću malo povezanije sve ovo čitati . Ipak idem ujutro sa Kokom na kavu, pa se zamislite šta će mi sve ispričati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1273
11.9.2008 22:53:46   
piggy
cinik gdje si nestao,čim se spominju lažne mlade i matičerke ti nestanešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1274
11.9.2008 22:54:29   
mirna
laku noc princezina mama!user posted image

i ja cu polako u krevet..

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!