|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
11.9.2008 23:38:26   
tiha
piggy bas sam misla na tu pjesmuuser posted image

kud svi bjezite

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1326
11.9.2008 23:38:41   
piggy
sa osmjehom na licu svima želim laku noć,i ja ću lagano poć.
pozdrav od drage sponzorušeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tiha ne idem odmah još ću biti tu sa tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 11.9.2008 23:39:12 >

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1327
11.9.2008 23:40:36   
tiha
nemojte mi sad rec da svi gibate? A I  bolje mi je da i ja kidam na desno jer sutra idem u os-----OPET---

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1328
11.9.2008 23:40:54   
zg_cinik
jedan pred čorku...

user posted image

a sad odoh...
user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1329
11.9.2008 23:41:20   
tiha
jos cu se suljati tu negdje meni inace treba 2 sata da se odljepim

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1330
11.9.2008 23:43:49   
piggy
http://www.youtube.com/watch?v=VlzT3uNnjII
http://www.youtube.com/watch?v=quNaUluETv0
http://www.youtube.com/watch?v=ontl01hDEaE
laku noć dragome cinikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image         user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 11.9.2008 23:48:22 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1331
11.9.2008 23:50:49   
tiha
IZVORNA PORUKA: mirna

ja sam si nazalost razbila zub kad sam bila dijete, pa mi je onda jednog dana poceo crniti..user posted image  jao kad se sjetim kako sam plakala kad sam ga trebala izvaditi... mislila sam da je to kraj svijeta (jedinica..)user posted image

e sreco moja ja iz istih razloga pravim isto jedinicu meni se tijekom poroda odlomio zub..........user posted image user posted image  komadic.....i sad pravim zub....ali imam svoj korijen znaci nije mi ga morao vaditi zbog cega sam jako sretna ali imam metalni umetak i imat cu ga cijelit tjedan dana a ujutro idem da mi odredi nijansu da se nevidi da je porculanski nego da bude isti...vidjela sam jednu curu i decka sto im je taj zubar radio totalno je prirodan zub pa se nadam da ce i meni tako izgledati...cura je cak izjavila da nezna tocno jer njen zub 3 ili 4 pa je zubar zavirio da mi moze reci....totalno je zaboravila jer zub se bas prilagodio.....ugodno muuser posted image  joj sto sam blesavauser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1332
11.9.2008 23:52:54   
piggy
meni je isto pukla jedinica na kruh umočen u kakaouser posted image user posted image user posted image user posted image
al mi ga isto nije morao vaditi jer mi je ostalo pola zuba

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1333
11.9.2008 23:54:52   
tiha
IZVORNA PORUKA: piggy

meni je isto pukla jedinica na kruh umočen u kakaouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  nije da se valjam od smijeha ....meni je bar tijekom poroda u stvari onda se sve poremetilo a drugi dan komadic faliuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1334
11.9.2008 23:55:35   
tiha
fiona vidjela sam slikiceuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1335
11.9.2008 23:57:11   
piggy
IZVORNA PORUKA: tiha

user posted image user posted image  nije da se valjam od smijeha ....meni je bar tijekom poroda u stvari onda se sve poremetilo a drugi dan komadic faliuser posted image

vjer mi da sam umrla od smijeha,a zubar mi je rekao da zubi ne pucaju na tvrdo neko na mekanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1336
11.9.2008 23:58:06   
tiha
svasta se moze kod zubara cutiuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1337
11.9.2008 23:59:49   
piggy
fionica pa slikice su super,kao slatko sva sam se naježila.
Tiha znaš kak sam ja njega pogledala kad mi je to rekao mislila sam da me zaje...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1338
11.9.2008 23:59:59   
FIONA
si vidla kak me osramotila u startu...prvo prsrt u nos pa si je kasnije gurnula u usta!!!! i da CUUURA JE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1339
12.9.2008 0:01:15   
piggy
bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fiona jesi se malo odmorila ili te još boli kičma i guzauser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1340
12.9.2008 0:02:09   
FIONA
VIDIM DA JE VAMA VESELO...MENI BAŠ NIJE JER MORAM MIROVATI PAK SAM BOLESNA!!!!...Moram biti tip top da se bacim u raspravu...malo sam i pod dojmom svoje CURICE pa nisam skoncentrirana ali vas PRATIM!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1341
12.9.2008 0:02:23   
tiha
mogu mislit....user posted image user posted image  hahahahahahaaaa! pa valjda je tako cula sam vec za takve slucajeve....mojoj sestricni je puko zubic dok je zvaku zvakala....zanimljivo ali smijesno!

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1342
12.9.2008 0:03:40   
FIONA

bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fiona jesi se malo odmorila ili te još boli kičma i guzauser posted image

guza je bolje Piggy moja ali me trbuščić zafrkava!!! nego kakve to zube gubite opet sam se zgubila već u prvom čitanju!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1343
12.9.2008 0:03:55   
tiha
bas mi drago sto je cura....fiona mora kopat zlatouser posted image  bebica

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1344
12.9.2008 0:04:16   
piggy
samo se ti odmaraj,stignemo mi raspravljati,nek ste vas dvije nama dobro.
zlato maminouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1345
12.9.2008 0:05:29   
piggy
pa kaj smo te već zbunile,vidi se da si pod dojmom svoje curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1346
12.9.2008 0:06:25   
FIONA
hahahahaaaa... da zlato mamino ko zadnji kočijaš podbočen na šank i baš ga nekaj zasvrbilo!!!! Di me nađe sramotit već sada a nije ni vani...Kaj se kopanja tiče mama se ne bi bunila kada bi to bilo doslovce ...je.. ga volim plemenite kovine!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1347
12.9.2008 0:07:50   
FIONA

pa kaj smo te već zbunile,vidi se da si pod dojmom svoje curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ZBUNILE ME PROSIDBE I ŽENIDBE!!! mISLIM JA NEMREM NI U JEDNU TOALETU PA ME TO MALO KOPKA!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1348
12.9.2008 0:07:56   
tiha
vidis vec sad je na mamu

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1349
12.9.2008 0:09:03   
FIONA
PO ČEMU KOPANJU NOSA ILI????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!