|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
8.9.2008 9:27:00   
tonkica
Hvala, hvala Piggy! Baš mi treba... Nisam dobro spavala noćas.
Mala zeza zadnjih nekoliko dana, po danu neće spavat nigdje osim na rukama (!!!!!), kad ju spustim dolje odmah otvara oči i u plač. user posted image  Tako da mama baš i nema previše vremena za ništa drugo, kamoli za RR. user posted image  
Danas mm slobodan, ja odmah sjela na komp da vas malo pozdravim. A on nek se druži sa curom. user posted image

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 126
8.9.2008 9:29:03   
Ruža
Piggy zlato si, hvala na kavici. user posted image

Anne stretno s dječicom danas!user posted image  Slušat će oni svoju mamicu.

Tonkica kako si nam ti? Kako Mia?

Samo luda mama...

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 127
8.9.2008 9:33:46   
tonkica
Dobro je, osim što sa spavanjem po danu malo zeza. Morat ću ju pustit koji put da plače čiste guze poslije klope, pa da se nauči sama spavat. Kako Đuro? Jel tulumari u buši? Kak si ti psihički, spremna?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 128
8.9.2008 9:47:05   
Ruža
Znači Mia nam je maza velika? Slatkica mala, ljubni ju puno.user posted image
Mi smo o.k. Pripremamo se polako, lagano nas bolucka, pogotovo navečer, Đuro i dalje tlumari.. Vidjet ćemo što će nam danas reći na kontroli.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 129
8.9.2008 9:47:50   
Krky
Blago vama cure koje vas malci ostavljaju da normalno spavate. Usred noći i grmljavine su mi dobauljali twinsi i tako su oni lijepo uživali, a mene mučili, jer se na metar i 60 dovuku na moju polovicu, aoko tatice ostave zrakoprazan prostor. Uz to mi još Eli prebacuje nogice preko trbuha, pa spavam s jednim okom, kad ih maknem, dobijem ih za vrat i tako dok se ne odvažim spavat poprečno, pod nogicama im, ili mi MM ujutro ne obznani da je njegovo mjesto prazno. I onda se nemam kaj žalit na svoju figuru, jer ako mogu spavat na 30 cm na rubu kreveta...Naravno, flajeli sad spavaju, umorni, jadni od naguravanja po noći...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 130
8.9.2008 9:54:53   
Ruža
Ajme Krky kod vas je stvarno veselo.user posted image  Šta je mama??user posted image
Dok sam bila jako mlada sanjala sam o kućici u cvijeću i bar petro djece, prekrasno mi je vidjeti velike obitelji. user posted image  Malo sam kasno krenula sa prvim, ali nikad se ne zna.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 131
8.9.2008 9:55:30   
božica
bok društvouser posted image
ima nas danasuser posted image user posted image
kak ste kaj user posted image Ružo u koliko ideš na kontroluuser posted image

evo moja leona se obrće po našem krevetu pa malo malo virkam da nebi do ruba ženska došla
danas mi viki dolazi-NAPOKONuser posted image jedva ćekam--vjećnost su bili  ovih tjedan dana bez njeuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 132
8.9.2008 9:58:25   
tonkica
Pozdrav Božice, tebe duuuuugo nisam srela! user posted image
Krky nije ni moja noćas dobro spavala, 3 puta se budila. Al se nije plašila grmljavine ni kiše.
Ružo sretno na pregledu! Brijem da jedva čekaš da upoznaš Đuru!!! user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 133
8.9.2008 10:02:00   
božica
bok tonkice vidim mia prava cura koja zna zezati mamu..mudri su oniuser posted image
moja kad joj je već pun kufer svega vrišti vrištiii pa ju moramo malo nositiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 134
8.9.2008 10:05:47   
tonkica
Bome zna Božice! user posted image  Navečer u kinderbetu sama zaspe bez problema, valjda bude već preumorna. Al prek dana, čim osjeti da nije na rukama frka i panika. Grčevito lovi sve oko sebe, panika, strah... Žasu!

Jedino mi zna u auto sjedalici zaspat i po danu, i spavat u njoj po 2,3 sata. Tak sam jučer kad sam se vratila od mojih, ona se napapala, stavila ju u sjedalicu, sjedalicu na kolica i u šetnju. I onda je odspavala sat i pol valjda. Strašna je!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 135
8.9.2008 10:11:04   
maja
Jutro cure!!! Joj Tonkica, moj Noa još ne zna sam spavat preko dana, nego ga ja uspavljujem još uvijek u kolicima preko papučeuser posted image , a preko noći kao da je drugo dijete zaspi čim ga se stavi u kindić.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 136
8.9.2008 10:11:57   
maja
Boža, pazi na Leonu, nema Viki, pa ne buš mogla reći mužu da ju je ona bacila sa krevetauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 137
8.9.2008 10:16:50   
tonkica
Majo nije problem nju uspavljivat. Bed je što ona zaspi, al čim ju spustim ili nakon maksimalno 10 min, spavanje bude gotovo ako nije na rukama. user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 138
8.9.2008 10:17:56   
maja
ma još je ona mala, sve će se to dovesti u normalu sa vremenom...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 139
8.9.2008 10:18:09   
Ruža
IZVORNA PORUKA: maja

Boža, pazi na Leonu, nema Viki, pa ne buš mogla reći mužu da ju je ona bacila sa krevetauser posted image

Majo luda si skroz..user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 140
8.9.2008 10:18:55   
Puli
bok tonkice
pa dugo se nismo sreli
jedva čekamo da se vidimo uživo

krky nama pes uletio noćas na krevet,mala svekriva se boji grmljavine

mi već obavili plac,popili kavicu,curka pojela bananu i sad joj dala jabuku(prvi put) u ruke pa papa i uživa u svom stolcu dok je mamica na jajiuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 141
8.9.2008 10:19:30   
maja
haha, dođe to sa godinama i okolinomuser posted image user posted image user posted image Jesi obavila pregled?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 142
8.9.2008 10:19:39   
tonkica
IZVORNA PORUKA: maja

ma još je ona mala, sve će se to dovesti u normalu sa vremenom...

A do tad mama ne mre niš skuhat ni počistit, samo moram bit blizu djevojčice.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 143
8.9.2008 10:20:10   
Puli
Boža, pazi na Leonu, nema Viki, pa ne buš mogla reći mužu da ju je ona bacila sa kreveta
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 144
8.9.2008 10:21:48   
maja
IZVORNA PORUKA: tonkica

barem imaš izgovor kad ti se neda kuhat i čistit...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 145
8.9.2008 10:21:56   
Puli

naravno tonkice
tako je ponekad i s nama većim user posted image

kod nas obratno

uspavljivala se u kindi ko mala user posted image
a sad unazad dva mjeseca na rukama jer čim ju u kindu staviš ona hop na noge lagane

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 146
8.9.2008 10:22:12   
tonkica
PUSA Cvijeti od nas! user posted image  
A pesonja ti je zakon.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 147
8.9.2008 10:25:55   
Puli
pusa slatkici miji od nasuser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 148
8.9.2008 10:26:51   
Puli
barem imaš izgovor kad ti se neda kuhat i čistit...

slažem se majo i tako nisu doma pa vanzemaljci m-ovi pojma nemajuuser posted image jesmo li na jaji bile pa nismo kuhale i spremile ili su user posted image krivi jer su na rukama snili

< Poruku je uredio Puli -- 8.9.2008 10:27:40 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 149
8.9.2008 10:27:20   
tonkica
I kako je opet biti natrag u Zagrebu?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!