|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
12.9.2008 21:46:20   
tiha
a mene je ravnatelj ljepo zamolio da se netucem pred skolom jer uvijek pobjedim pa ja idem kod njega na razgovor pa me zamolio da se malo dalje od skole tucem! samo sto nije rekao ajmo druga rundauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1601
12.9.2008 21:47:25   
tiha
ma bravo mirna kako si uspjela pogoditiuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1602
12.9.2008 21:51:12   
piggy
meni ti je ravnatelj bio susjed a njegov sin je išao u isti razred,a pohvalu sam dobila jer sam se založila za slabiju curu,obranila sam je od jedne umišljene ???*pačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1603
12.9.2008 21:54:57   
tiha
bravo pigggy ja cure odo na kratko mm ce mi doc s posla a ja kao nemam vremena bit tu...pa moram kad on dode prije akcije!user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1604
12.9.2008 21:58:01   
piggy
moj dolazi oko jedan,bome se i ja bacam u akciju kad dođe,počinju mi plodni daniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1605
12.9.2008 22:01:09   
njanja
evo me...vidim i "dragi" mi je tu...sami smo user posted image idem vidjet što se danas dešavalo

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1606
12.9.2008 22:14:21   
mlada mama
vecer, jel tko pitao za mene??user posted image user posted image  ja sam cjeli dan u lajsu samo sam dosla skicnuti i bjezim u krevet jer sam umorna

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1607
12.9.2008 22:30:29   
njanja
ajme, danas se svašta dešavalo, dok sam sve pročitala....RuŽo, dobro nam došla!!!! Pravsi ringerajka i trebaš dobiti medalju za najbrže pojavljivanje na raji nakon poroda user posted image Troubled, bravo za porodiljni....sada ćeš najviše uživati!!!!Iva Piva, super da si makar malo nogice Vidi potočala...ja na moru, a Janu nisam....ali biti će on slj. ljeto pravi moreplovac user posted image Anne i Tonkica, vjenčanja???? ma legende ste!!!!Fiona, prekrasne su slike katarine i sad mi je jakoooooo žao da nisam išla i ja na taj 3D.....Piggy, zakon ti je ideja: moj dragi je bolji od tvog....ali imam bolju ideju...pa šta će na  oni za tu igru....pa mi sve možemo bez njih....(ovo ne vrijedi za cinika user posted image user posted image )..... Jesam li koga zaboravila???? E da, jančić danas ima 3 mjeseca, bili kod patrinažne na vaganju, ima 6.230 g....što je skoro 3 kg (2900) od izlaska iz rodilišta, tj od dana od kada je samo na cici....A u zadnjih 1 mjesec 700 g....I jučer je počeo hvatati igračke...do sada ih je samo gledao, ali ima jedan cvjetić s kojim priča i do sada ga je smao gledao i pričao mu, a jučer ga je tako zgrabio par puta.....smješko moj mali....

-Tagore-

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1608
12.9.2008 22:40:28   
tonkica
Nisam još spakirala kofer za Split, a već sam na Raji! Čitala zaostatke. user posted image
Prvo user posted image  našoj Ruži! Stvarno nam se brzo vratila na Raju. To treba moć. Nek nam Đuro/Marko samo ostane tako dobar i nek nam mlada mama uživa u novoj ulozi.
Mamara čestitam na user posted image !!!
PUSA Janu koji je pravi dečko! user posted image  za hvatanje igračaka, moja cura im se za sada samo smije.
Mi ćemo u ponedjeljak na kontrolu, sutra imamo 2 mjeseca. user posted image  Baš me zanima kak smo napredovali ovaj mjesec.

Svima želim ugodan vikend bez previše kiše i javim vam se kad se vratimo sa juga!
P.S. Malo smo tužni što se izgleda nećemo zbog vremena moć čak ni u ova dva dana malo brčnut. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1609
12.9.2008 22:41:00   
piggy
bravo za Jana,pravi veliki dečko,primjetila sam da voli cvijeće,znaći li to da bi on mogao završiti sa našim cvjetićemuser posted image user posted image
a što se tiće boljeg dragog tu si upravu pa možemo mi to i bez njih.
ako znaš kako početi otvori temu,ja baš nešto nemam mašte danas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1610
12.9.2008 22:42:33   
tiha
cure moje kod nas pocelo grmit prvo u daljini i sve blize i blize pa cu morati zgibati ali ako se smiri stizem ja k vama...bit cu jos malo ali kad nestanem znate zasto

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1611
12.9.2008 22:44:28   
njanja
IZVORNA PORUKA: piggy

bravo za Jana,pravi veliki dečko,primjetila sam da voli cvijeće,znaći li to da bi on mogao završiti sa našim cvjetićemuser posted image user posted image
a što se tiće boljeg dragog tu si upravu pa možemo mi to i bez njih.
ako znaš kako početi otvori temu,ja baš nešto nemam mašte danas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 jan je već obećan Ivinoj Vidi user posted image A za ideju, moram ju malo razraditi user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1612
12.9.2008 22:45:05   
piggy
kiša u pravo vrijeme,baš za akcijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kod mene je malo sjevalo i sad lagano paducka,niš posebno,ja ostajemuser posted image  

ajde njanja samo ti razradi ideju mislim da ćemo se opet jako nasmijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 12.9.2008 22:46:01 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1613
12.9.2008 22:46:03   
njanja
Tonkice, pusa i Mii, i neka bude dobra 2 dana bez vas, a vi što opuštenijiuser posted image

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1614
12.9.2008 22:48:09   
njanja
e...koka mi javlja da se ne može spojiti, ali da vam javim da je Vjerae pukao vodenjak i da je u rodilištu...Nema trudova, ali kao je beba na zadak je odmah krenula....javiti će kada rodi.....znači sutra imamo novog člana user posted image user posted image user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1615
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 22:48:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 1616
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 22:52:23   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu vjerae)
  Neposredna veza do poruke: 1617
12.9.2008 22:53:38   
tonkica
VJERA SRETNO TI BILO! I neka porod bude što kraći i vratite nam se što prije! user posted image
Iva piva hello tebi i Vidi. user posted image
Njanja opće ne znam kak ću preživjet ovaj vikend. Nisam bila bez nje dulje od sat vremena. user posted image  I pitanje je koliko ću se moć opustit. Al brzo će proć vikend.
Ovdje lijepo pada, bit će super spavat. Idem još ubacit zadnje stvari u koferčić i odoh na odmor. Brzo će Mia bit gladna.
PUSA svima od nas i pozdrav do ponedjeljka!

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1618
12.9.2008 22:53:42   
njanja
alo ivka....ja se pomalo spremam u krpe...

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 1619
12.9.2008 22:59:26   
njanja
IZVORNA PORUKA: tonkica

Njanja opće ne znam kak ću preživjet ovaj vikend. Nisam bila bez nje dulje od sat vremena. user posted image  I pitanje je koliko ću se moć opustit.
 Totalno te razumijem jer se ni ja ne mogu odljepit od Jana....ali bolje i za tebe i za nju...kada to preživite, biti će vam puno lakše....Tim više što nije na cici stalno pa će i sama biti samostalnija...takva je curica od moje frendice.... 

-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1620
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 23:03:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 1621
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 23:04:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 1622
12.9.2008 23:04:55   
njanja
Joj iva, mogu zamisliti..ionako im te nogice rade kao propeleri, a ovo mora da je bio gušt gledati user posted image

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 1623
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 23:06:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 1624
12.9.2008 23:09:25   
njanja
odoh ja pomalo...danas se ranije spremamo u krevet...takvo je vrijeme....mogu vam reći da sam se zaželila kiše i jeseni....to je zato jer nam je ljeeto bilo prevruće s obzirom na novu životnu situaciju....prije me vrućina u ničemu ne bi kočila, a sada smo ipak morali paziti kada van radi jančića....i nisam se kupala user posted image  tako da imam dojam da meni i janu sada počinje party....lutanje okolo, samo da malo zahladi jer smo ovako bili ograničeni na rano ujutro i kasno naveče.... ajme, koju sam ja sada teoriju razvila.....bla bla bla...

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!