Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:32:25
|
|
|
|
mariola
|
za stariju seku Moj mišić spava. Baš sam stavila sliku, uslikalas am ga prije sat i oil kad je zaspao.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:33:20
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ejmama papa Zvrkić ipošalji i nama šta za gricnuti! ja ponudila a ti pustila na pijatu to nije lijepo od tebe
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:37:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cure jel ima koga....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:39:22
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK danas dolazi ''gospodin''posvetiti kuću,a meni se neda ništa ove godine je malo ubrzao ja morala nešto do doktorice i dok me nije bilo bio pop a mene nema
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:41:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK danas dolazi ''gospodin''posvetiti kuću,a meni se neda ništa ove godine je malo ubrzao ja morala nešto do doktorice i dok me nije bilo bio pop a mene nema pa jel moze doci drugi put
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:42:41
|
|
|
|
mariola
|
Ajde Zvrk, doće on opet, ne brini Hej Pepi, ja sam tu. Jedem neku tortu, al ne mogu podijelit s vama jer sam na mm-ovom kompu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:45:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pa danas mi samo radis zazubice Gledala sam slicice,predivan mi je.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:46:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK danas dolazi ''gospodin''posvetiti kuću,a meni se neda ništa ove godine je malo ubrzao ja morala nešto do doktorice i dok me nije bilo bio pop a mene nema pa jel moze doci drugi put može ako se ga nazove ali pitanje je kada.... onda moraš biti stalno doma jer se niti ne najavi.i ovo je javila susjeda
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:49:57
|
|
|
|
mariola
|
Baš bezveze. Naš se najavi, pa znamo bar otprilike kad će doć Pepeljugico, znaš da mi je baš fina ova torta
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:52:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pepeljugico, znaš da mi je baš fina ova torta A doci cu ja u Novalju al onda ti negine pravljenje torte
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:57:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepeljugico, znaš da mi je baš fina ova torta A doci cu ja u Novalju al onda ti negine pravljenje torte Samo ti dođi. Imamo jednog odličnog šip...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 13:58:45
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepeljugico, znaš da mi je baš fina ova torta A doci cu ja u Novalju al onda ti negine pravljenje torte Samo ti dođi. Imamo jednog odličnog šip... za taj posijet bi i ti mogla da uradiš nekaj slatkoga
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:01:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepeljugico, znaš da mi je baš fina ova torta A doci cu ja u Novalju al onda ti negine pravljenje torte Samo ti dođi. Imamo jednog odličnog šip... Ma lipo bi ti mene ugostila Ti bi samo bila na kompu,a ne ocu tortu tvojih ruku djelo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:06:08
|
|
|
|
mariola
|
Naravno da bi napravila nešto lipo Čak i uživam u kuhinji
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:06:46
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Naravno da bi napravila nešto lipo Čak i uživam u kuhinji Ja dolazim na Kinder B
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:08:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Naravno da bi napravila nešto lipo Čak i uživam u kuhinji A dobro onda hocu i rucak
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:17:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Idem ja malo porediti dok oni spavaju pa se vratim,,,
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:21:49
|
|
|
|
mariola
|
Može i ručak Ejmama, može i kb. Kad se častimo na poslu, bilo ja ili mm, njegov šef obavezno naruči kinder bueno. Kaže da nikad nije bolji kolač jeo Mogla bih ga za blagdane raditi
|
|
[Obrisani korisnik] 26.11.2009 14:22:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:23:08
|
|
|
|
ZVRK
|
i ja vas pozdravljam
|
|
[Obrisani korisnik] 26.11.2009 14:25:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.11.2009 14:34:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:43:58
|
|
|
|
mariola
|
Ja sam tu, ali usput plaćam račune i printam stare jer nisam printala potvrde mjesecima...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 14:44:02
|
|
|
|
MILLA
|
napokon...mm otišao radit,mali zaspo(mirna sam pola sata) šta u tih pola sata? imam toliko toga...okupat se,počupat brkove,obrve,......ops...čujem ga!!! pa tek je zaspo!!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!