Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:26:49
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ket pag je moja omiljeno mjesto tamo saznala da sam trudna i bio odličan ginić Mlad i zgodan? muž spava smijem odgovoriti.DAAAAA
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:26:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc macic odnesoh i ja svoju kovrdzavu glavu napokon u krevet, disanje nam se smirilo napokon. a da joj vidite glavicu sva u loknama, nije sto je moja ali preslatka jeee
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:27:41
|
|
|
|
MaTana
|
a gdje su slike?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:28:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
A ja nikako uvatiti vise vrimena da budemo malo na Pagu Ajmo primam zelje,tko bi sto pio ili jeo,dobre sam volje al samo brzo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:28:23
|
|
|
|
mariola
|
Bokić mačić Pepi, ja obožavam zimi kad idemo u ZD onda kad krenemo doma, mm i ja kupimo kestene tamo na ulazu u grad. Kupimo punu vrećicu i do NV se davimo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:28:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana a gdje su slike? joj ne stignem andjo nikako, a imam hrpu novih slika a bas odavno nisam odavno nista stavljala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:28:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ket IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ket pag je moja omiljeno mjesto tamo saznala da sam trudna i bio odličan ginić Mlad i zgodan? muž spava smijem odgovoriti.DAAAAA a onda cu i ja u pag na pregled
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:30:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
cure vjerujete li da ja jos nikada nisam jele kestenje?? uopste nemam predstavu ni kakvog su okusa???
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:30:18
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: MaTana a gdje su slike? joj ne stignem andjo nikako, a imam hrpu novih slika a bas odavno nisam odavno nista stavljala Pa ja sve cekam kad ces staviti koju sa putovanja da vidim kako mala slatkica raste... Jamoje obećavam u ponedjeljak
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:30:56
|
|
|
|
ket
|
NIGDJE NISAM VIDJELA da je toliko žena u čekaoni ušminkanih za popizditi.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:31:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
Andjo eno vam dubrovcanke karoce gore viri u birc sidji karoca a slike eto koliko sutra, obecavam
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:31:44
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ket IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ket pag je moja omiljeno mjesto tamo saznala da sam trudna i bio odličan ginić Mlad i zgodan? muž spava smijem odgovoriti.DAAAAA To je moj ginekolog. Jako je dobar. Osim što dobro izgleda, dobar je doktor i čovjek. mm i on se poznaju iz dana kad su se u pijesku igrali Kad sam bila u rodilištu, svih 7 dana je zvao i pitao za mene.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:32:00
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cure vjerujete li da ja jos nikada nisam jele kestenje?? uopste nemam predstavu ni kakvog su okusa??? Nevjerujem!!!! Kesten ti ima okus po kestenu... Šalim se, meni ti je to onako neki šumski okus malo brašnast, tj škrobast, mirise na zimu i Božić Ovo sam napisala kao dijete u prvom osnovne
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:33:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe cure vjerujete li da ja jos nikada nisam jele kestenje?? uopste nemam predstavu ni kakvog su okusa??? Nevjerujem!!!! Kesten ti ima okus po kestenu... Šalim se, meni ti je to onako neki šumski okus malo brašnast, tj škrobast, mirise na zimu i Božić Ovo sam napisala kao dijete u prvom osnovne andjo svaki dan prodjem pored onih cika sto peku kukuruze i kestenje ali eto kesten nikada nisam probala, to nije bio trend u mom gradu gde sam odrastala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:33:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ket NIGDJE NISAM VIDJELA da je toliko žena u čekaoni ušminkanih za popizditi..... A još ako su sve bile Novaljke. One se vole dotjerivati
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:33:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme ja kestene obozavam
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:34:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe cure vjerujete li da ja jos nikada nisam jele kestenje?? uopste nemam predstavu ni kakvog su okusa??? Nevjerujem!!!! Kesten ti ima okus po kestenu... Šalim se, meni ti je to onako neki šumski okus malo brašnast, tj škrobast, mirise na zimu i Božić Ovo sam napisala kao dijete u prvom osnovne baš si me dobro nasmijala
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:34:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo jos malo mladog mesa
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:35:14
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ket IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ket pag je moja omiljeno mjesto tamo saznala da sam trudna i bio odličan ginić Mlad i zgodan? muž spava smijem odgovoriti.DAAAAA To je moj ginekolog. Jako je dobar. Osim što dobro izgleda, dobar je doktor i čovjek. mm i on se poznaju iz dana kad su se u pijesku igrali Kad sam bila u rodilištu, svih 7 dana je zvao i pitao za mene. ne,šalu na stranu...bila sam u stanju šoka-iskreno-i čovjek je samnom pričao 40 min i napravio to da sam izašla iz ordinacije nasmješena i sretna što sam trudna....ugl. hvala mu do neba...to sad vidim kad moja maza pava u sobi do
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:35:34
|
|
|
|
MaTana
|
Ja sam prvi put jela kestene u Rijeci '91, tada kod nas bas i nisu pekli kestene, ili se ja nesjecam, a kasnije je bilo i kod nas, samo su jako skupi, ja ih sama doma przim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:35:46
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme ja kestene obozavam I ja. Ovdje ih nemamo di kupiti.Osim u dućanu pa sama sebi peći,al nije to to.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:36:59
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe cure vjerujete li da ja jos nikada nisam jele kestenje?? uopste nemam predstavu ni kakvog su okusa??? Nevjerujem!!!! Kesten ti ima okus po kestenu... Šalim se, meni ti je to onako neki šumski okus malo brašnast, tj škrobast, mirise na zimu i Božić Ovo sam napisala kao dijete u prvom osnovne baš si me dobro nasmijala Nemoj mi se smijati, ja sam jedno veeeeliko dijete koje okuse i mirise povezuje sa događajima
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:37:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
A evo i konobarice
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:37:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Evo jos malo mladog mesa jao pepe sto je ruzan, gdje ga nadje ovakvog
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 26.11.2009 22:38:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga A evo i konobarice pravi par, nema sta
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!