Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:43:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana pa dobro biljko, za koga ti mene smatras? Naravno, neko vrijeme se neću javljati, pa ipak moram nadoknaditi 6 mjeseci, ali ne bi ja mogla dugo bez vas.... ja samo kazem kako bih ja ucinila dobro moj bude kratko pa mi se moze kroz prste progledati a da bude dugo kao tvoj ja licno bih ga otjerala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:43:55
|
|
|
|
riDoris
|
Ufff! A da preselite u Sabor?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:44:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Ufff! A da preselite u Sabor? to je bila sala doris, upoznati ces jos mene i moj smisao za humor, tj. nesmisao
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:45:23
|
|
|
|
MaTana
|
misliš Cally na onu bitku oko razgoličenih muskih? Da mi inace svaki dan procitamo po jednu knjigu i onda do 2 ujutro razgovaramo o ideji vodilji iste.... A taj ugovor 3-4 mjeseca tamo i 15 dana doma mi zvuči gadno... Ali vidjet ce te sami... Nadam se da ce bit barem dobro financijski...Nama bas i nije nesto, ali trenutno nema drugog izbora
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:47:21
|
|
|
|
riDoris
|
I ja znam biti takva. Po cijeli dan sam sama kući pa mislim da su to valjda ˝nuspojave˝
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:47:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
jao andjo i ti si neka, moramo se bar na pocetku pretvarati da smo fino, posle kada se navuce na raju biti ce joj kasno a taj ugovor zaista zvuci gadno ali opet bolje nego kod mene, sto kaze andja valjda su finansijski uslovi bolji, mi isto nemamo izbora ili ovo ili skapavati
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:54:22
|
|
|
|
Anoniman
|
zaspala jeee jeste da sam htela dragog mi mm-a da udavim na spavanju barem dva puta, jer taman kad je uhvati san on pocne da hrce ali bitno da spava, a mene ledja rasturaju elem, doris nadam se da ce vam to biti ok sto ide, sto kaze matana barem finansijski. matana navijam da zavrsi za plovidom 6og a cally bravo za robija, koliko ostaje? jel i sveki dolazi sa njim odmah ili...?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:54:23
|
|
|
|
riDoris
|
Ovdje ima dobar posao, ali ja ne radim, živimo trenutno sa sveki (a čeka nas naša kuća koju treba unutra komplet urediti) i jedino rješenje je brisati van
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:56:49
|
|
|
|
riDoris
|
Pod ˝dobar posao ˝ mislim -stalni i sigurni, ali palća je premala da bi se osamostalili
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:57:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
ne znam doris, ako ima dobar posao, razmislite dobro teska je to odluka i nosi sa sobom puno vecu tezinu nego sto ti se sada tako na neisprobano cini kakva ti je sveki? a Neco bravo da moja Sarica pajki, Robo stize 17-og a sveki 22-og e sad jedino mi problem sto moram do 17 naci neku garsonjeru da je pristojna i u splitu, zato pomagaj ako za boga znas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 0:59:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a Neco bravo da moja Sarica pajki, Robo stize 17-og a sveki 22-og e sad jedino mi problem sto moram do 17 naci neku garsonjeru da je pristojna i u splitu, zato pomagaj ako za boga znas za gospodicnu? kad ona stize? raspitacu se, hocu hocu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:02:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja, ja za gospodicnu raspitaj se molim te hocu samo dva dana nasamo sa svojim muzem
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:03:48
|
|
|
|
riDoris
|
Sveki? Pobjegla je iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:04:01
|
|
|
|
Anoniman
|
koji su uslovi, do koliko para i jel potrebna prijava? inace oni nasi kumovi, sto su u Luksicu su sad presli u stan od 70 kvadrata, dvosoban za 220e, isto u Luksicu samo uz more..ja sam ti lepo govorila da mi postanes komsinica a ti me ne slusas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:05:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Sveki? Pobjegla je iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr. ako ti je za utehu, nisi jedina koju ima tako divnu madam u blizini, srecom mi sa ovom vise ne zivimo 6 meseci je bilo i vise nego dovoljno
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:06:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Sveki? Pobjegla je iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr. uf ako je takva onda ne znam sta da ti kazem, strpite se malo i bjezite od nje sto vas noge nose, nista nije kao svoj mir mada ja nemam razlog za ovakvo misljenje moja je meni kao rodjena mati dobra a ako imas zelju da se ispuses zbog sveki Neca ce da ti pokaze put, ona je cesto u tim krajevima ja ti ne znam adrese tih tema, kao sto rekoh moja je zlato od zene
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:08:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: riDoris Sveki? Pobjegla je iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr. uf ako je takva onda ne znam sta da ti kazem, strpite se malo i bjezite od nje sto vas noge nose, nista nije kao svoj mir mada ja nemam razlog za ovakvo misljenje moja je meni kao rodjena mati dobra a ako imas zelju da se ispuses zbog sveki Neca ce da ti pokaze put, ona je cesto u tim krajevima ja ti ne znam adrese tih tema, kao sto rekoh moja je zlato od zene imam jos jedan njen biser da ti ispricam, ali ne smem ovako javno da me neko ne bi pogresno shvatio ili ne daj boze uvredio vezano naravno za moje "preobracenje"
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:09:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca koji su uslovi, do koliko para i jel potrebna prijava? inace oni nasi kumovi, sto su u Luksicu su sad presli u stan od 70 kvadrata, dvosoban za 220e, isto u Luksicu samo uz more..ja sam ti lepo govorila da mi postanes komsinica a ti me ne slusas wtf sta ti je i gde dodje Luksic znas mila da ja ne vozim, ne racunam onog Ferrarija crvenog parkiranog u stubistu javim ti se na msn
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:10:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nellyca koji su uslovi, do koliko para i jel potrebna prijava? inace oni nasi kumovi, sto su u Luksicu su sad presli u stan od 70 kvadrata, dvosoban za 220e, isto u Luksicu samo uz more..ja sam ti lepo govorila da mi postanes komsinica a ti me ne slusas wtf sta ti je i gde dodje Luksic znas mila da ja ne vozim, ne racunam onog Ferrarija crvenog parkiranog u stubistu javim ti se na msn e sad i ne moras da mi se javljas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:10:20
|
|
|
|
riDoris
|
Bila je i moja u početku, dok nisam shvatila kakva je. Najviše radi toga MM i traži bolje plaćen posao i da ja mogu biti kući s djetetom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:11:05
|
|
|
|
MaTana
|
Neće draga Doris, pa tome i raja služi, između ostalog.... A ako živiš sa sveki, a neslažeš se s njom, bit ce gadno, pogotovo zato jer ti je on tako kratko doma... Nadam se da ćete brzo rješiti stambeno pitanje... I kod nas je ista situacija sto se tice stanovanja, ali ja i moja sveki se , pa meni nije problem... Ali gadan je to život, ja ga trpim već 9 godina, ali vjeruj mi, nikad se ne navikneš, i svaki put kad ide jednako boli kao i prvi, ali zato isto tako svaki put kad se vraća je kao da ides na onaj famozni prvi spoj sa leptirićima u stomku...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:14:59
|
|
|
|
mali_macic
|
MaTana, jesi li dobila preko maila slike od rodjendana? Poslala sam ti ih na mail da ih mozes lakse sacuvat.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:17:47
|
|
|
|
MaTana
|
upravo odgovaram na drugoj temi... Jesam dobila sam ih, Face mi steka pa ti nisam mogla tamo odgovoriti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:17:58
|
|
|
|
riDoris
|
Ah, da! Pretpostavljam da je to tako s leptirićima. Nas dvoje smo već sokro 5 god. zajedno i nikada nigdje jedno bez drugog ne idemo, a volimo se strašno. ne znam kako ću izdržati, ali bar me veseli da ćemo (nadam se skoro) biti u našoj kućici, a na vrata ću okačiti vijenac od češnjaka
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 1:20:57
|
|
|
|
MaTana
|
a jesi me nasmijala....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!