Ninaa -> RE: koliko puta vas izbace iz takta (30.11.2009 8:11:18)
|
Ja imam samo jedno malo dijete ali me u zadnjih tjedan dana dosta puta izbaci iz takta: Inače je dobra i nemam kaj reći, ali ima faza da poludim. pogotovo kad imam najviše posla i kad trebam nekaj spremati, u srijedu joj je bio imendan i naravno u utorak i srijedu je bila nemoguća. Nisam od nje ništa mogla, kolače sam pekla na rate, tak da je jedan završio u smeću a 2 su bili jestivi. Mm je u utorak ostao popodne doma i nije mogao s njom na kraj, nije joj niš bilo ali je imala žutu minutu, samo je cendrala i htjela na ruke. Tak da je tata nosio, dobro nek je jel inače ispadne da ja pretjerujem jel je ona dobra. U srijedu ujutro se nije dala skinuti s sise sat vremena, jedva sam se najela i onda je počela dreka, derala se sat vremena i bila je mirna jedino kad sam joj dala da me čupa za kosu. Da nije došla mama odmah začas dočekala bi goste rasčupana i niš ne bi uspjela spremiti. kOmaDa nisu zvale šogorica i mama mislile bi da izmišljam, kad se šogorica pojavila bila je najbolja na svijetu i tak cijeli dan, gosti su se redali a curka je šarmirala. Ima samo 8 mj. i baš se pitam kaj me sve čeka, kad već sad zna tak. Tak je bilo u sub. najavili se gosti za nedjelju moram spremiti kolač jel dođu jednom u godini, pospremit kuću, kuhat ručak i ona se dere iz petnih žila, suze ni blizu, na kraju sam zvala mm da dođe doma jel nemrem tak. A jučer kad sam sve imala gotovo spavala je 2 sata popodne i popodne i bez ikakve brige.
|
|
|
|