brata od mm udario auto... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

andrea11 -> brata od mm udario auto... (30.11.2009 12:18:51)

U petak navecer ga je udario auto, tj. taxi. Prelazio je semafor na zeleno znaci nije on kriv. Razbijena mu je arkada i jako otecena noga. Dali netko zna koja su njegova prava dalje? Dali mora tuziti taxi? Osiguran je na poslu pa se on nada da bi mu bolovanje bilo 100% i da bi jos mogao dobiti neku odstetu.

ejmama -> RE: brata od mm udario auto... (30.11.2009 12:22:07)

probaj ovdje pitati

http://www.legalis.hr/modules/newbb/

dominik -> RE: brata od mm udario auto... (30.11.2009 12:28:14)

obicno dr koji rade na hitnoj imaju vizotke odvjetnika koji se time bave...najbolje je naci odvjetnika i pitati...ali mislim da on mora njega osobno tuziti i mogao bi dobiti paru mozda...ovisi kako su okarakterizirane ozlijede...inace bolnica salje papire u muriju pa se oni vama jave ako je bilo u pitanju neka jaca ozlijeda...moju frendicu frajer napucao...ona nije htjela tuziti ali ju je zvao murijak koji je dobio njene papire iz bolnice i oni su pokrenuli tuzbu bez njenog pristanka jer su ozlijede okarakterizirane kao teske

tikica_69 -> RE: brata od mm udario auto... (30.11.2009 19:19:14)

Ako je isao sa posla ili na posao onda ima pravo na 100% bolovanja. Takodjer ima pravo na odstetu od osiguranja od covjeka koji ga je udario, no neka unajmi odvjetnka koji ce mu to sve izgurati...

zaba -> RE: brata od mm udario auto... (30.11.2009 19:30:10)

ja više ne trebam ništa dodati

Stranica: [1]