Krky
|
Lijepa tema i baš mi je dobro došla jer sa svojom svekrvom ne viđam već danima (u istoj smo kući), iako nam je odnos relativno dobar, a i ja nisam baš osoba od svađanja osim ako se ne tiče stvari oko malaca, a tu se ne miješa ili samo kaže:"Ja mislim...", i to vrlo rijetko. Uglavnom je naš odnos bolji nego između sinka i nje ("On nas nepoštiva, uvijek je bio..."). Najveći problem je taj što je pomalo paranoičnog ponašanja, stalno je uvjerena da netko ima nešto protiv nje, da je ne voli...pa je tako i naša momentalna glupa situacija nastala zbog toga jer kad smo trebale u Kiku, vidjela je da je čudno gledam, pa nije htjela ići da ne smeta, pa sljedeći dan opet, a ja se sad ne usuđujem gledat ni komunicirat, jer ne znam kaj će drugi put vidjet. Joj gluposti, takve su mi stvari stvarno stupidne. Inače, vrlo je privržena svojim unucima, tu se nema što za reći, daleko dublje teme mogu razgovarat s njom nego sa svojom mamom, i iako je teške naravi, nekako se ipak slažemo, a MM je uz mene od početka braka, pa s tim nemam problema (biblijski: "Ostavit će čovjek svoga oca i svoju majku i prionut uz ženu svoju, i bit će jedno)