Bebys -> RE: Božićna pšenica (10.12.2009 7:35:42)
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: mama mery ma znam samo nema nista da stavim u sredinu da mi ostane rupa za svijecu[sm=zmeden.gif] ja u sredinu ne stavim pšenicu [sm=bravo.gif].kada izraste samo ubacim sviječu[sm=bravo.gif] i moja je zasađena/posijana na vatici u jednoj(3)staklenoj posudici. svakome svoja[sm=bravo.gif] sto se ovoga tice mene je moja baka koja se jako dobro kuzila u ovo ovako naucila i savrseno je .. u tanjuric osiri malo staviti vate dolje rasiriti ju na tanko i onda na nju podeblje psenicu ´ kada ju zaljevate NIKADA drugacije nego vodu u usta i onda polako na tanjuric da bude temp. tijela kada se zaljeva... i ono najvaznije mora biti negdje na toplom a to je uvijek GORE NA ORMARIMA i kada se otvara i zraci nju zastiti´ isto tako unutra stavi jednu malu stamplicu kao za rakijicu u srediti i to tako naraste i prekrije casicu i u to kasnije kada obreze zito da bude ravno stavi okolo traku crven, bijeli, plavi tako smo mi radili i onda u tu staklenku svijecu... [sm=bravo.gif]
|
|
|
|