tikica_69 -> RE: "Hvala" (3.12.2009 16:39:57)
|
Hvala Piggy koja mi je na ovom forumu prva pruzila ruku pomoci....ona zna kako. Hvala svim curama koje su sudjelovale u akciji oko mog odlaska po bebolinaca u Maribor. To su redom: zaba, Zvonki, cvrcak. lee, lelo, pikachu,njanja, anaxx,mariola, Puli, Ruza, koka, FJ, Fiona, mirna, Lady3, dominik, IvaPiva. Hvala curama iz Istre sto su se htjele druziti sa mnom a to su: JelenaJ, ZVRK, Kika26, lee i Lema. Hvala ZG curama na svim prekrasnim zajednickim druzenjima a to su: zaba, piggy, Fiona, lady3, Zvonki, mirna, FJ, truobled, tiha, curice, bomboncic, mamice, lelo, Puli, pepeljuga, bozica, Wuki, Brunina mama i sve one koje sam slucajno zaboravila spoemenuti. Hvala zabi, Ruzi, lilivani i cvrcak sto su mi slale poruke nakon nesrece i sjetile me se i u tim trenutcima. Hvala svim moderatoricama ovog foruma na prekrasnoj suradnji i nasoj RenatiRR sto nam je to omogucila. Hvala svima koji su nesebicno darovali dio sebe pomazuci mojoj prijateljici Maji da se snadje u svom majcinstvu. Hvala svima koji ovdje niste spomenuti ali ste sigurno doprinjeli u nekom segmentu mog zivota poput misice666 koje me tjesila da nemam vanmaternicnu, ivanee (xxl) koja mi je poklonila brdo cvijeca za balkon, njanje koja mi je cesto pisala na blogu kad sam bila tuzna, pufne koja ce mi pokloniti svoje Utrogestane koji joj vise ne trebaju, mamemery koja me naucila prekrasnu molitvu i dala duhovnu podrsku u mojoj borbi sa neplodnoscu, Candy koja se uvijek napije sa mnom kada mi to treba... A tu su jos i Mariachi, Callanhoe, ejmama, Maja, Milla, Beybs, Nika, joszde, lueman, uciteljica, plavka, mala pcelica, sanjalica, MaTana, martinaks, mali macic i mnoge druge cure koje su me cesto uspjele dobro nasmijati sto je meni vrlo vrijedno, pogotovo kad mi je tesko. I na kraju hvala svim mojim suborkama na PDF-u Zatrudnjivanje sto ga odrzavaju mjestom utjehe i medjusobne pomoci! Ako sam ikoga izostavila to je zato sto bi htjela svakom poimence zahvaliti sto ste mali dio mog zivota, a zaista vas je toliko da se ne mogu sjetiti svih - zato HVALA SVIMA!!!
|
|
|
|