Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:06:59
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, žene ... evo i mene, ne radim nista pametno ..čistim zube zubnim koncem obzirom da sam se napucala pršuta za večeru, pa mi "bijelo" zapelo
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:09:23
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ciao, žene ... evo i mene, ne radim nista pametno ..čistim zube zubnim koncem obzirom da sam se napucala pršuta za večeru, pa mi "bijelo" zapelo e to je dobra stvar kad kao ja imaš razmak između zubiju...parim zeko bez potočića.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:32:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
moji su stisnuti i kad zapne nista osim konca ne pomaže
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:35:55
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov moji su stisnuti i kad zapne nista osim konca ne pomaže ma zezam se...blago tebi..meni ih ni tri godine aparatića nisu skupili...
< Poruku je uredio osobno -- 6.12.2009 21:36:19 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:38:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej evo i mene napokon danas
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:40:25
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo i mene napokon danas dobrodošla pepe..
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:41:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo i mene napokon danas dobrodošla pepe.. A netko me odma i primjetio
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:42:24
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo i mene napokon danas dobrodošla pepe.. A netko me odma i primjetio he naravno...kad smo same...
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:42:54
|
|
|
|
Marta j
|
Vece
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:42:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo i mene napokon danas dobrodošla pepe.. A netko me odma i primjetio uf, vas dvije "neprimjecene" .. jeste se našle ... ahahahha
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:43:41
|
|
|
|
curice
|
evo i mene svi su u horizontali,cure okupane,kose osušene,a ja krepana
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:44:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jesi ostavila malo prsuta i za mene Ej marta vece,pa tebe nisam dugo srela
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:45:21
|
|
|
|
pikachu
|
Evo i mene, naravno, nakratko jer mi je curka u krilu, a ja tipkam...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:45:34
|
|
|
|
Marta j
|
Budem ja tu samo rijetko u bircu il zaglavim na fejsu. Kako ti pepeljugice i tvoja djecica. Kako ste vi ostale cure koje ste tu.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:46:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pepi, ti si svoje pojela u petak na vecer, a uostalom cuvaj se za ćevape
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:46:50
|
|
|
|
zaba
|
lucija i tata se feniraju,dobila sam slobodno dok ne završe
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:48:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba lucija i tata se feniraju kakva ce to samo zurka biti
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:49:03
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: zaba lucija i tata se feniraju kakva ce to samo zurka biti pristojna,tata je sve naučio
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:50:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Decki spavaju,stalno neke prehladice al uglavnom ok...kako je mate? FJ ne spominji mi cevape jos razmisljam o n jima
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:50:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bravo za tatu .. (p.s. nisam ti vratila SMS u subotu, drago mi je što si kasnila s odgovorom na moju poruku )
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:51:42
|
|
|
|
osobno
|
je li neko od vas možda gleda neku sapunicu?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:57:09
|
|
|
|
curice
|
molim te osobno o kakvom si ti tenku pisala vidjela sam slike,al ne naiđoh na tenk
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:57:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: osobno je li neko od vas možda gleda neku sapunicu? ja bas i ne,nekad mozda cokoladu...a zasto
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:58:09
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: curice molim te osobno o kakvom si ti tenku pisala vidjela sam slike,al ne naiđoh na tenk to vi mene tješite. baš vam hvala.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 21:58:47
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: osobno je li neko od vas možda gleda neku sapunicu? gledaju moje cure i cijeli njihovi razredi onu u podne i po,pa nam često zbog toga i ručak prisjedne
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!