|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Advent na ringeraji vol.2
6.12.2009 23:26:20   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: MaTana

ups, ja mislila da si samo svratila javiti seuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si?

user posted image user posted image user posted image ja ti se cjelo vrijeme šuljam po forumu
a mogla bi i ja veceras ranije u krpe,jer svaku noć zaguzim do 1 ,a majči se voli probuditi malo ranije user posted image

Zaguzisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobar izraz!!!!
Ja ti ostanem do 2, nekad i do 3 ovih par zadnjih dana.... Ujutro samm kao zombi... Ali to je zbog nervoze pa nemogu spavati...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1251
6.12.2009 23:26:23   
mala pcelica
hello martina user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 1252
6.12.2009 23:27:33   
mala pcelica
ah znam da ti sad sva lepršaš i da ne možeš dočekati ......user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 1253
6.12.2009 23:28:29   
Ninaa
Hello ja sam ti napisala komentar na temu! ja isto nemrem zaspati a katarina se diže oko pol 8 pa nemrem doći k sebi. Jučer sam otišla oko pol 1 pa je mm hrkao za poluditi pa nikako da prestane na kraju je bilo skoro 2 kad sam zaspala. Matana još malo kad mm stiže? jesi se pripremila?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 1254
6.12.2009 23:30:32   
MaTana
IZVORNA PORUKA: martina ks

Hello ja sam ti napisala komentar na temu! ja isto nemrem zaspati a katarina se diže oko pol 8 pa nemrem doći k sebi. Jučer sam otišla oko pol 1 pa je mm hrkao za poluditi pa nikako da prestane na kraju je bilo skoro 2 kad sam zaspala. Matana još malo kad mm stiže? jesi se pripremila?

Ako sve bude ok, sutra popodne je doma, najkasnije prekosutra ujutro... Javim vam kad saznam... Soba blista, jos samo ujutro moram promjeniti posteljinu, ja sređenauser posted image user posted image user posted image dakle sve spremno

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1255
6.12.2009 23:31:34   
mala pcelica
evo i mmoj trenutno hrče meni iza leđa user posted image   kad mi izpila živce okrenem se pa ga počupam ,ali poslje par minuta opet ista stvar

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1256
6.12.2009 23:32:10   
mala pcelica
matana jesi li ulaštila krzno? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1257
6.12.2009 23:33:18   
MaTana
napravila sam si irokezicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1258
6.12.2009 23:33:56   
ciba
evo drage moje,slavlje proslo savrseno,sad sve oprala,muz vec spava,sad malo odmora za mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

Neposredna veza do poruke: 1259
6.12.2009 23:34:30   
mala pcelica

napravila sam si irokezicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogla si i koji pramenčić da izvučeš  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1260
6.12.2009 23:35:08   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: ciba

evo drage moje,slavlje proslo savrseno,sad sve oprala,muz vec spava,sad malo odmora za mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

konačno malo mira user posted image

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 1261
6.12.2009 23:35:21   
Ninaa
Joj ma i moj ja ga trknem i malo je mir pa opet, a meni sve smeta ja imam jako lagan san. Jednu noć se kartao s dečkima i došao je kasnije pa je spavao u sobi da ne probudi malu i koliko god mi je ružno spavati bez njega bar se naspavam. Matana kud si robu spremila znam da si imala problema? Nemrem si ni zamisliti kak je to kad ti muža nema pol godine, hm kad vidi irokezu gotov jeuser posted image

< Poruku je uredio martina ks -- 6.12.2009 23:36:28 >

Neposredna veza do poruke: 1262
6.12.2009 23:37:37   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogla si i koji pramenčić da izvučeš  user posted image user posted image user posted image

popodne sam bila poslala Nikoletu sa sveki i ostatkom obitelji kod mm sestre da ja mogu srediti sobu i sebe... jedva sam i ovo stigla...

Neposredna veza do poruke: 1263
6.12.2009 23:39:05   
MaTana

Joj ma i moj ja ga trknem i malo je mir pa opet, a meni sve smeta ja imam jako lagan san. Jednu noć se kartao s dečkima i došao je kasnije pa je spavao u sobi da ne probudi malu i koliko god mi je ružno spavati bez njega bar se naspavam. Matana kud si robu spremila znam da si imala problema? Nemrem si ni zamisliti kak je to kad ti muža nema pol godine, hm kad vidi irokezu gotov jeuser posted image

hvala onome tko je izmislio one space bagove!!! Vakumirala sam ljetnu robu i prebacila na dno mog ormarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1264
6.12.2009 23:39:16   
mala pcelica
pola godine nema muža kući user posted image ženo svaka ti čast user posted image al ja mislim da ne bi mogla ....
a irokeza će mu se sigurno sviditiuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1265
6.12.2009 23:41:37   
Ninaa
Ja još za sad imam mjesta po ormarima jel imamo dosta prostora pa ima ormara ali kad ponestane znači dobri su ti space bagovi? Joj ma ko da mu je bitno jel irokeza ili kaj drugo mislim da bu zadovoljan nakon tak dugo vremena, sad te više nebude u noćnoj moraš nadoknaditi propuštenouser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1266
6.12.2009 23:44:01   
MaTana
kad budem isla na aerodrom po njega, napisat cu vam porukicu ovdje... vjerojatno necu svracati par danauser posted image user posted image user posted image ... A ni u nocnoj me nece biti neko vrijeme (barem u pocetku) 

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1267
6.12.2009 23:45:45   
MaTana

Ja još za sad imam mjesta po ormarima jel imamo dosta prostora pa ima ormara ali kad ponestane znači dobri su ti space bagovi? Joj ma ko da mu je bitno jel irokeza ili kaj drugo mislim da bu zadovoljan nakon tak dugo vremena, sad te više nebude u noćnoj moraš nadoknaditi propuštenouser posted image

Nemam mjesta jer smo privremeno u njegovih i sve moje je u toj sobi (zapravo vecina stvari mi je jos uvijek doma kod mme) jer nemam gdje s njima... Ja ti nemam one originalne spacebag nego neke sto sam kupila u Tommya i dobri su mi...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1268
6.12.2009 23:46:27   
Ninaa
Oprošteno ti je i stvarno uživaj i nemoj se opterećivati s nama mi nikud nećemo otićiuser posted image . moraš puno toga nadoknaditi! ja sam umorna pa vas pozdravljam već je kasno. ideem probuditi ovog svog hrkača i na spavanje, ak misli hrkati ostal bu pred tv spavati

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1269
6.12.2009 23:47:56   
MaTana
ajde biljko silazi na malo druzenja

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1270
6.12.2009 23:50:47   
mala pcelica
cure odoh i ja u krpe,bar jednu noć da legnem malo ranije ...laku noć svima,a tebi matana želim da uživaš sa svojim mužićem i što kaže martina -ne brini za nas nećemo mi nikud user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1271
6.12.2009 23:52:51   
MaTana
noć pčelice!!! Ja jos cekam mm da mi se javi pa cu jos malo biti tu... Vidim da je svih ovaj tempo izmorio... nema neke guzve

Neposredna veza do poruke: 1272
7.12.2009 0:06:20   
CallamityJane
cure samo da vas pozdravim, idem ja spavati, jutros sam ustala u 7h a legla sam u pola dva pa sam iscrpljena tako da veceras ne morate trpiti mene i moju njusku user posted image
andjo zelim ti ugodan docek muza, posto te sigurno nece biti neko vrijeme user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1273
7.12.2009 0:08:23   
MaTana
uopce nisi fer... nesmeta meni tvoja njuska, dapace, cekam te cijelu vecer, ni sinoc nisi bila nesto raspisana, a ja ovdje cekam da mi se on javi i ljecim nervozu... pliiiiz ostani jos malo

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1274
7.12.2009 0:10:59   
CallamityJane
andjo user posted image
ostacu malo ali da znas da mi dugujes posto mi se oci sklapaju user posted image
a vidim nema nikoga na raji, samo pcelica i ti od poznatih mi cura?user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!