Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:46:02
|
|
|
|
mamice
|
imaaa
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:46:52
|
|
|
|
lueman
|
soliraš doma ili ???
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:47:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
juhuu cure evo i mene evo pita je u pecnici to mi je kao za veceru, nego da vas pitam sta radite kada vam ostanu tri lista da i od toga napravim jos jednu malo je, a opet mi nekako baciti ruznoo, pa sta vi obicno radite od toga?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:48:17
|
|
|
|
lueman
|
ne radim pite tak da nisam kompetentna
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:48:49
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe juhuu cure evo i mene evo pita je u pecnici to mi je kao za veceru, nego da vas pitam sta radite kada vam ostanu tri lista da i od toga napravim jos jednu malo je, a opet mi nekako baciti ruznoo, pa sta vi obicno radite od toga? stavi malo svježeg sira s jajima unutra i ispeci u tavi na komadiće.
< Poruku je uredio osobno -- 10.12.2009 17:49:52 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 17:49:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:49:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
hmm onda moram pronaci Zvrka ona mi je sto tice kuhinje no.1 inovativna, kreativna i puna ideja samo da me ne cuje, nafurati ce se
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:50:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe juhuu cure evo i mene evo pita je u pecnici to mi je kao za veceru, nego da vas pitam sta radite kada vam ostanu tri lista da i od toga napravim jos jednu malo je, a opet mi nekako baciti ruznoo, pa sta vi obicno radite od toga? stavi malo svježeg sira s jajijma unutra i ispeci u tavi na komadiće. pa upravo sam od toga i radila pitu mozda nesto drugo?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:50:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hmm onda moram pronaci Zvrka ona mi je sto tice kuhinje no.1 inovativna, kreativna i puna ideja samo da me ne cuje, nafurati ce se eno na, a moj savjet?!!!i ja bi bila kreativna....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:50:35
|
|
|
|
mamice
|
uf koliko nas je sada. mikic i ja sami doma pecemo si kestene i gledamo tomeka
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 17:50:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:51:33
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe juhuu cure evo i mene evo pita je u pecnici to mi je kao za veceru, nego da vas pitam sta radite kada vam ostanu tri lista da i od toga napravim jos jednu malo je, a opet mi nekako baciti ruznoo, pa sta vi obicno radite od toga? stavi malo svježeg sira s jajijma unutra i ispeci u tavi na komadiće. pa upravo sam od toga i radila pitu mozda nesto drugo? Imaš koju jabuku pa napravi malo slatkog
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:51:41
|
|
|
|
osobno
|
ma mislila sam da ti je pita s mesom...
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:52:06
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: lueman eto opet ja.ima koga???? Šta sam ja ? nevidljiva? Jel me sada bolje vidiš? micek moj sad te jako dobro vidim...nego jel ste obavili ono kod zubara
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:52:22
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Napuniš s mljevenim mesom,zarolaš izrežeš na komade cca 10 cm i pohaš kao pačalinke asti, pa to je cili obrok...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 17:53:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 17:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:54:49
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cvrčak Napuniš s mljevenim mesom,zarolaš izrežeš na komade cca 10 cm i pohaš kao pačalinke asti, pa to je cili obrok... Pa,nije rekla da bude jednostavno Ali je fino ma ni ne sumnjam da je nego uz to ne bi mogla ništa više...
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:55:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cvrčak Napuniš s mljevenim mesom,zarolaš izrežeš na komade cca 10 cm i pohaš kao pačalinke asti, pa to je cili obrok... bas tako osobno ona meni cijeli rucak predlozi, ne mogu ni to cvrcak sve mi meso u zamrzivacu ejmam od voca imam samo banane i neke kao klementine ali nisu ni klementine, ni mandarine ni narandze ali izgledaju tako, mozak mi zablokiro pa se ne mogu sjetiti kako se zovu
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:56:53
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cvrčak Napuniš s mljevenim mesom,zarolaš izrežeš na komade cca 10 cm i pohaš kao pačalinke asti, pa to je cili obrok... bas tako osobno ona meni cijeli rucak predlozi, ne mogu ni to cvrcak sve mi meso u zamrzivacu ejmam od voca imam samo banane i neke kao klementine ali nisu ni klementine, ni mandarine ni narandze ali izgledaju tako, mozak mi zablokiro pa se ne mogu sjetiti kako se zovu bome u tebe raste neka nova hibridna vrsta voća...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 17:57:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 17:59:07
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno bome u tebe raste neka nova hibridna vrsta voća... Onda ti te kore spremi u led za drugi put i odmaraj
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 18:00:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak callanhoe zarolaj ih i zatvori u onu prozirnu foliju,pa sutra ili prekosutra napravi nešto. Ili ih samo baci-ne kompliciraj hmmm vidim ja nista bez zvrkeca
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.12.2009 18:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 18:01:41
|
|
|
|
Anoniman
|
meni nesto zestoko, da me digne gde ste cure, sta ima?
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!