Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:26:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak znaš foru curice da kod nas tete ne dozvoljavaju da dijete dovedeš poslije 8h-daju si za pravo ne pustiti te u vrtić Ma nemoj? Svašta. Kod nas je isto bio neki rok za dovođenje ali ne tako rano. Do 9 je bilo poželjno da budu u grupi da mogu početi sa svojim aktivnostima. Ide li Cvrči u vrtić?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:28:13
|
|
|
|
curice
|
molim.... to kod nas ne prolazi,ja plaćam vrtić od 6 i 30 do 16 i 30 i mogu dovesti dijete kad hoću,samo ako dolazi iza 9 treba teti reći radi broja djece za ručak ja kad sam radila u vrtiću imala sam dijete kojemu jemama počimala raditi u 10 sati i svaki dan (pune tri godine) ga je dovodila malo prije 10 sati.Jedino ako bi negdje išli(npr kazalište,posjete školama i sl),mamu bi navrijeme obavijestili
< Poruku je uredio curice -- 11.12.2009 8:29:25 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.12.2009 8:28:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:28:39
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki A kaj ti dominik ne uđeš? Ni danas nisi raspoložena za svoje prijateljice, ha? hahahaaaaa ma trazim temu knor papuce da vam kazem kak su mi javili da su u pripremi, cekaju samo velicinu da napisem napisala 41 i vece, pa da nekaj i ja dobim hehehe
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:29:58
|
|
|
|
dominik
|
mi do 9 morsmo djete dofurati i to mi je ok....iako domia od samog pocetka u 7 i 5 ostavljamo da popije kavu sa tetama
< Poruku je uredio dominik -- 11.12.2009 8:30:16 >
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:30:07
|
|
|
|
curice
|
bravo dominik,a koji si recept napisala
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:30:24
|
|
|
|
boba125
|
bok dominik cestitke na papucama
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:31:29
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: curice bravo dominik,a koji si recept napisala punjenu puretinu sa sezamom i feta sirom, al sam zabiljezila kao prilog knor pire krumpir i knor juhu od gljiva za umak treba se snac pa im se uvuc u dupe malo
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:31:46
|
|
|
|
curice
|
bježim do vrtića i u kupovinu,vraćam se kasnije
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:32:12
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: curice bravo dominik,a koji si recept napisala punjenu puretinu sa sezamom i feta sirom, al sam zabiljezila kao prilog knor pire krumpir i knor juhu od gljiva za umak treba se snac pa im se uvuc u dupe malo boginja si
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:34:04
|
|
|
|
dominik
|
zvonki ak si misla pobjec kad ja dodjem onda se to tak ne radi
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:35:10
|
|
|
|
Zvonki
|
E jesi luda dominik Curke, ja vas ostavljam, škicnut ću još tu i tamo. Pusa!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:35:40
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: dominik zvonki ak si misla pobjec kad ja dodjem onda se to tak ne radi Eh, dosta sam te čekala...Sad JA odo
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:36:41
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: dominik zvonki ak si misla pobjec kad ja dodjem onda se to tak ne radi Eh, dosta sam te čekala...Sad JA odo pozzz
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:38:12
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma trebala bi nešto jutros i napraviti. Na poslu sam. Za sada sam bila na RR, namazala usta Melemom, popila kavu i slušala radio (nadam se da mi šefica nije član na raji ) Šalim se šefice, malo sam i radila, fakat Ajde bokić!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:43:22
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ma trebala bi nešto jutros i napraviti. Na poslu sam. Za sada sam bila na RR, namazala usta Melemom, popila kavu i slušala radio (nadam se da mi šefica nije član na raji ) Šalim se šefice, malo sam i radila, fakat Ajde bokić! je je vidla sam ju ja kak radi...ma ajde ajde sve za dobrobit firme a melem je obavezan hahaha
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:45:37
|
|
|
|
boba125
|
ja bjezim bebac se probudio,moramo se spremiti i ici van rjesavati papirologiju .ne svidja nam se danasnji plan,ali sto se mora,mora se
|
[Obrisani korisnik] 11.12.2009 8:47:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 8:48:35
|
|
|
|
dominik
|
hvala hvala
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:19:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jel ima koga....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:20:54
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam tu ali švrljam.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:22:36
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:29:46
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam tu ali švrljam. e micek daj mi reci kad šalješ paket jel to ide preko pošte ili dostavom
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:31:27
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam za ''prijateljicu''slala iz pošte paket i vrijednost napisala 50 kn i na to platila oko 15kn poštarine trebaš ispuniti onaj papirić sa podacima
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 9:32:20
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro svima! Stavila sam vam jedan link na temi predsjednicki kandidati. Ako ste lose volje ili se zelite samo dobro nasmijati, pogledajte!
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!