Anoniman -> RE: iznenađenje za prijatelja (8.12.2009 22:31:11)
|
Drage moje, nasa draga Zvrk mi je poslala upaljac!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] u pitanju je jedna situacija kada sam celo prepodne kukala kako nemam upaljac i nisam mogla nikako da zapalim cigaru (pusaci znaju kako je to [sm=smiley36.gif]). Zahvaljujuci Zvrk-u nikad vise necu doci u tu situaciju, upaljac sad ima posebno mesto, i svakome je strogo zabranjeno da ga dira [sm=smiley1.gif] i svaki put kad je sad budem palila, pomislicu na nju [sm=smiley31.gif] Zvrk draga, ja tebi ne mogu opisati koliko si me obradovala i dirnula! Dok sam citala ovu temu, nijednom mi nije bilo ni na kraj pameti da sam ja taj prijatelj kome spremas iznenadjenje! Hvala ti od sveg srca, jer sam se veceras osetila i vise nego posebno, ne mogu ni da se setim da me je iko tako obradovao [sm=smiley31.gif] prijatelj si za pozeleti, i blago onom ko te ima pored sebe svakog dana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] stvarno si me ostavila bez teksta [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|