Anoniman -> RE: iznenađenje za prijatelja (17.2.2010 21:02:48)
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca Ocekujem jos jedan izvestaj [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] pa evo ga onda. danas sam JA primila tvoje iznenađenje i ugodno me iznenadilo jer nisam niti slutila da bi to mogla da budem ja. nakon 100godina dobila sam opet lijepu pisanu riječ putem razglednice.[sm=bravo.gif] draga moja hvala,hvala,hvalaaaaaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] p.s.-kako si došla do moje adrese????[sm=smiley36.gif] Stiglo jeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] E bas sam srecna, plasila sam se da se ne zagubi a bilo mi je jako bitno da je dobijes. Bas zato sto sam znala da uopste nisi ni pomislila da ce i tebi stici jedna [sm=smiley36.gif] mali znak paznje, eto nadam se da sam ti barem malo ulepsala dana [sm=smiley1.gif] A vidis kako sam mudro odigrala za adresu heheheh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dala mi je FJ, setila sam se da kad si joj slala paket da si sigurno napisala i svoju adresu na njega! nikad se toga ne bi setila priznaj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hvala FJ [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|