|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zašto baš njoj?
5.12.2009 10:38:00   
mariola
IZVORNA PORUKA: katarinast

user posted image user posted image user posted image ,suze su mi krenule,jadničak

I meni. Užas user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu katarinast)
Neposredna veza do poruke: 26
5.12.2009 10:47:33   
MILLA
nema teže za jednu majku...to nam budu največi strahovi kad imamo djecu.prestrašnouser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 27
5.12.2009 11:04:47   
BruMa
Prestrašno.....user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 28
5.12.2009 12:12:37   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 29
5.12.2009 14:05:55   
natalijax
ajme bože,neznam nemam rijeći,tužno i bolnouser posted image user posted image user posted image jednostavno nerazumijemuser posted image user posted image zaštouser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 30
5.12.2009 14:46:55   
pepeljuga
Ajme uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 31
5.12.2009 15:08:33   
pako
Ajme strašnouser posted image , neznam kaj bi rekla. Neka su anđeli user posted image uz njih i daj Bože da su dali krivu dijagnozu da će se maleni oporaviti.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 32
5.12.2009 15:12:11   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ejmama

IZVORNA PORUKA: curice

o Bože......user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam više riječi,ne znam šta rećiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 33
5.12.2009 16:01:05   
Indy
to je jako strašno. nema ništa gore za jednog roditelja. moj stariji brat  se rodio teško bolestan i umro s 3 godine. to se dogodilo prije 29god, ali i dan danas ja vidim tugu i bol u majčinim očima  kad njega spomene.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 34
6.12.2009 23:16:46   
dami

Potpisujem
IZVORNA PORUKA: tikica_69

To je nesto cega se neizmjerno bojim....da mi djeca nikada ne pate user posted image  user posted image  user posted image

Potpisujem

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 35
7.12.2009 1:08:55   
monte
user posted image user posted image user posted image zašto Bog dopušta takve stvari nikad neću shvatit

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 36
7.12.2009 11:18:53   
nancy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pretužno

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 37
28.5.2010 13:25:50   
ket
nisam dugo pisala o ovoj temi....sve je bilo ne promjenjeno i Mate je rastao i 11.05. proslavio i 1.rođ.....saznali su u međuvremena za liječnika u srbiji koji lječi nekim laserima...živio je i radio u japanu pa se vratio....Ana ga je zvala i poslala Matine papire i dr je dao nadu...rekao je da to ne mora biti tako kako su napisali i da se da lječiti i da moraju doći na pregled...bili su naručeni prije 4 dana (prošli put od 100km koji su bili ništa s obzirom na cilj)...dr ga je pregledao i rekao da može biti bolje...da ima djece sa sličnim ili istim dg...koja sijede.spavaju,čak i hodaju nakon njegovih tretmana....svi smo baš bili sretni.....naručio ih je tek u 9mj. jer je kod njega strašno...ljudi kampiraju pred njegovom kućom,čekaju red stotine ljudi,ali postoji jedan uvjet...Mate ne smije završiti na respiratoru...tj.ne smije postati ovisan o njemu  do tada.....i sve je godinu dana bilo ok pa zašto ne bi još 4mj......ali mate je prestajao disati jučer i jaaaako mu se pogoršalouser posted image user posted image user posted image user posted image završio je u klaićevoj na aparatima sa upalom plućauser posted image user posted image ....rano je za prognoze ali vjerovatno će na njima i ostati......ostaje samo da se molimo pa zato ovo ovdje i pišem  jer što više molitvi dođe do dragog Boga  možda ih i uslišiuser posted image user posted image ....Bože daj da se naš mali borac izbori i osposobi svoja mala pluća za vlastiti udah i da izbaci taj glupi aparat i da može na lječenje......
Ana srećo čuvaj se i ne brini Bog je s vama...a mišu mali ti se bori i ostani uz svoju majkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ket -- 28.5.2010 13:28:00 >

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 38
28.5.2010 13:28:18   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme zasto svaki dan samo neke ruzne vijestiuser posted image
Mate misicu mali izdrzi ti to,molit cu se puno,puno

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 39
28.5.2010 13:31:46   
maja
Mate, izdrži srećo mala user posted image  i neka ti dragi Bog da zdravljauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 40
28.5.2010 13:37:45   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: maja

Mate, izdrži srećo mala user posted image  i neka ti dragi Bog da zdravljauser posted image

user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 41
28.5.2010 13:48:01   
ninolina

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme zasto svaki dan samo neke ruzne vijestiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 42
28.5.2010 13:52:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
28.5.2010 14:26:09   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
28.5.2010 14:33:33   
cuba
Kako tužno.... mrvica mala a već se toliko napatio...nek dragi Bog usliša sve naše molitve i roditeljima da snage da prebrode ovu životnu kušnju...user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
28.5.2010 14:38:42   
dominik
user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 46
28.5.2010 15:25:12   
Duve
užas...žao mi je bebe...Pa jel beba imala kakve simptome od rođenja? user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 47
   [Obrisani korisnik]
28.5.2010 15:28:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 48
28.5.2010 15:32:56   
njanja
ma strašno.....jako mi je žao....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 49
28.5.2010 15:50:30   
bembo
Jako mi je žao, prestrašno i pretužnouser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!