dar od srca (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> dar od srca (6.12.2009 9:12:27)

Osjećate li se tužno nekad kad nekom od djece nemožete priuštiti malo bolji poklon,ne svojem nego djeci od sestre i brata,ja se osječam već skoro dvije godine tako,ja imam trenutno 5 nečaka i šesta je od muževog brata,htjela bi svakoj priuštiti malo bolji poklon za svetog nikolu ,božić i uskrs ali nemogu,nadam se da če ih i ovo malo slatkiša razveseliti danas,Ja znam da je danas jako teško financiski,kada sam bila sama priuštila sam im skoro svaki dan bombone i čokolade,za blagdane poklone ne preskupe ali solidna cjena , 

pako -> RE: dar od srca (6.12.2009 9:18:15)

Mislim da je bitno da pokloniš od srca,a ne koliki je poklon! Najbitnije da se sjetiš, i najmanja sitnica zna razveseliti čovjeka!

ZVRK -> RE: dar od srca (6.12.2009 10:55:37)

IZVORNA PORUKA: pako

Mislim da je bitno da pokloniš od srca,a ne koliki je poklon! Najbitnije da se sjetiš, i najmanja sitnica zna razveseliti čovjeka!

potpisujem

lee -> RE: dar od srca (6.12.2009 11:16:32)

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: pako

potpisujem

tikica_69 -> RE: dar od srca (6.12.2009 11:32:43)

Osjecam se jadno i tuzno sto ne mogu samo vidjeti svu svoju obitelj na okupu u te dane....uopce nam ne trebaju nikakvi pokloni [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Moj starci su sa jednom sestrom u Medulinu, jedna sestra u Njemackoj, dio rodbine u Varazdinu, Slavoniji.....mislim da bi nam svima to bio najljepsi dar.

Bebys -> RE: dar od srca (6.12.2009 11:55:19)

dar od srca je bitan...ja se uvijek osjecala grozno zbog toga jer moj stric ima petero djece...jednostavno to je nemoguce...kad ih sve svrpis...to bude tona love...pa sam se odavno pomirila s time da su cokoladice i slatkisi ili neke takve sitnice sasvim dovoljne...

Ninaa -> RE: dar od srca (6.12.2009 12:01:24)

Mislim da je bitno da se sjetiš. Mene je razveselila i čokolada koju sam dobila kod strine ili tete ak nije bilo i ništa drugo. Ja sam isto nećaku stavila slatkiše i neki dvd od crtića nije puno ali je od srca. Mm ima 2 sestre i 5 nećaka ali su već veliki i bedasto mi je nekaj kupovati dečkima od 20 god koji rade i imaju za duplo veću plaću nek ja. Odnijet ću ovima manjima čokolade i gotovo.

zaba -> RE: dar od srca (6.12.2009 14:01:57)

to je kao i za rođendan,već kad me netko nazove i čestita,znam da je mislio na mene,ne trebam ništa drugo.Sve što je od srca je posebno i najvrednije.

xxl -> RE: dar od srca (6.12.2009 15:18:14)

Ja sam sretna,svi smo skupa,imam para za sve i zdravi smo,hvala Bogu neka se ništa ne promjeni[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: [1]