Ninaa -> RE: Jeste li stvarno zadovoljni? (8.12.2009 22:10:34)
|
Kaj se tiče materijalnog mogu reći da se ne bi trebala žaliti, imamo veliku kuću, dvorište, dva auta, dva pesa i garaže. Prije svadbe smo dosta toga sredili, tak da imam novu kuhinju, spavaću sobu i zavjese. Treba mi soba za dijete, novi trosjed u boravku i još brdo sitnica.A sad veliko dvorište i kuća uvijek iziskuje dodatne radove, tak da je trenutno u izgradnji natstešnica ispred kuće. Trebamo novu ogradu, dvorišna vrata, nove čemprese i još brdo toga. Sva sreća kaj mi je mm radišan i voli petljati oko takvih stvari pa on to sve napravi sam ili uz pomoć frendova pa nam za puno toga ne treba majstore. Zapravo sve je to nevažno jel da i to sve imam opet bi našla da još nekaj treba. A kaj se tiče ostalog bila bi zadovoljnija da sam diplomirala, da imam veću plaću i da nemam šogoricu na brizi. No kaj je tu je mogu reći da dok smo zdravi i dok se volimo i razumijemo kao do sada mogla bi živjeti i u šupi. I zapravo mi je drago da još hrpu toga treba jel ću znati da smo to zajedno stvorili i sami napravili. Ovak sam došla u kuću od mm staraca i sve oko svadbe kaj mi je trebalo su mi moji kupili.
|
|
|
|