cokolada -> RE: Daleke destinacije (11.9.2008 10:42:41)
|
Ne mogu se pohvaliti nekom egzoticnom destinacijom, ali zato pamtim i lijepo mi se sijetiti jednog ljeta provedenog u Londonu i Oxfordu, po zavrsetku srednje skole kada su me roditelji poslali na ucenje engleskog. Platili su mi skolu, smjestaj, dzeparac i doslovno sam uzivala, upoznala mnogo ljudi iz cijeloga svijeta, putovala po Engleskoj koja je lijepa zemlja i imas stosta za vidjeti, London prekrasan, izlazila i zabavljala se. Oxford mi se toliko svidio da sam ga osijecala kao svoj grad, prekrasno... Volim putovati, putujem vecinom po Europi. Obozavam Bec i nekoliko puta sam vec bila, ja i mm odemo na produljeni vikend i doslovno uzivamo tamo. Volim povijesne gradove, sve te gradevine nekako se carobno osijecam. Egzoticne destinacije me privlace, pogotovo Indijski ocean ali ne znam kada cu skupiti hrabrosti tamo se uputiti. Malo me strah tih dalekih zemalja. Sto se tice kupanja i suncanja nekako mi je kod nas naljepse, otici na krstarenje brodom po nasim predivnim otocima...a Dubrovnik ko da si na drugom planetu...to je grad koji kao i Bec s vremena na vrijeme moram posjetiti jer se tamo osijecam carobno...ili me vezu neki lijepi trenutci provedeni, mene i mm.
|
|
|
|