Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 10:45:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Sara, Sara, Sara, Sara i to prvi dan Nove godine pocetak pravog zivota, cim sam izasla iz bolnice poceli smo da zivimo sami.. bilo je i puno ruznih stvari, kojih ne zelim da se secam i nadam se da se nece vise ponoviti ni u jednoj godini... u 2010. ulazim kao srecna majka i zena
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 10:47:32
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Sara, Sara, Sara, Sara i to prvi dan Nove godine pocetak pravog zivota, cim sam izasla iz bolnice poceli smo da zivimo sami.. bilo je i puno ruznih stvari, kojih ne zelim da se secam i nadam se da se nece vise ponoviti ni u jednoj godini... u 2010. ulazim kao srecna majka i zena
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 11:30:49
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Sara, Sara, Sara, Sara i to prvi dan Nove godine pocetak pravog zivota, cim sam izasla iz bolnice poceli smo da zivimo sami.. bilo je i puno ruznih stvari, kojih ne zelim da se secam i nadam se da se nece vise ponoviti ni u jednoj godini... u 2010. ulazim kao srecna majka i zena nešto slično ovome! PS- Nellyce,vidila sam slike, super ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 11:32:44
|
|
|
|
Zvonki
|
Pokušat ću je pamtiti po dobrim stvarima. One manje dobre ću zaboraviti.
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 11:42:16
|
|
|
|
Kika83
|
Po ničemu. Samo loše stvari su se događale i jedva čekam da prođe ova ružna godina. 2010 če biti bolja jer je to moja godina
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 11:42:38
|
|
|
|
MILLA
|
najljepši ulazak mi je bio u 2009. sa samuelom u naručju gledala vatromet iz bolnice....bilo je predivno...cijela je godina bila divna. pozitivne promjene desile su se mm...dobio posao,sazrio u mnogim stvarima...sve se promjenilo na još bolje...svakako je to godina največih promjena u našim životima ... i mogu reći da sam ponosna na sebe i mm!
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 11:50:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MILLA pozitivne promjene desile su se mm...sazrio u mnogim stvarima...sve se promjenilo na još bolje...svakako je to godina največih promjena u našim životima ... i mogu reći da sam ponosna na sebe i mm! ovo cu morati da potpisem
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 12:07:40
|
|
|
|
lueman
|
poslovno nam je bila ova godina dobra(unatoč krizi),privatno nam je bila isto tako dobra,e pa nadam se da će 2010.biti barem kao ova...
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 13:12:32
|
|
|
|
Bebys
|
lose ...KRIZA I BOLESTI U SVIJETU... dobro i najbolje... RODJENJE MOJE PRINCEZE I LJEPOTICE...
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 13:18:54
|
|
|
|
njanja
|
pamtiti ću je po prekrasnim danima koje sma provodila na porodiljnom s janom i mamama i bebama...te dane nositi ću zauvijek u sebi, divni dani, nova prijateljstva, napredak naših beba, kavice, šetnje....bilo je divno.... pamtiti ću i po povratku na posao i kasnije janovom početku vrtića tj jaslica.... sve u svemu uspješna godina!
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 13:28:04
|
|
|
|
pako
|
Po nekim ružnim stvarima,nažalost,ali i jako lijepoj! Izgubila sam baku,dedu i prijatelja strašno.............. Ali jako dobro je što sam opet trudna i očekujemo još jednog malenog anđela
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.12.2009 17:08:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 17:10:52
|
|
|
|
ciba
|
Rodila se moja Lorena,uselili smo se u nasu kucu,kuma rodila,druga ostala trudna...a u pon.ja i dem kod gin.pa mozda bude jos koja dobra vijest...sve u svemu ova godina je bila jako dobra!!!
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 17:17:40
|
|
|
|
anavelenik
|
pamtit cu ovu godinu po puno lijepih stvari,a najvise po rodjenju moga alexa
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 17:20:39
|
|
|
|
ninolina
|
a u pon.ja i dem kod gin.pa mozda bude jos koja dobra vijest...sve u svemu ova godina je bila jako dobra!!! ako je ono što mislim, neka ti je kako si sama poželiš
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 17:22:51
|
|
|
|
buduća mamica
|
godina je započela vjenčanjem iz snova, putovanjem u Opatiju , zatim trudnoćom i puno puno ljubavi u našoj skromnoj kućici... početak 2010. će sigurno zasjeniti sve ovo jer stiže naša princezica, plod svega lijepoga iz 2009.
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 20:34:51
|
|
|
|
lavica81
|
mm je dobio novi, bolji posao i zadovoljniji je puno. ujedno smo i saznali da ima oligoastheno..što nas je pogodilo. ali Bože moj, mladi smo, Hvala dragom Bogu i zdravi, volimo se i hrabro idemo u nove pobjede nadam se da će nam ova nova 2010 donijeti i jednu malu bebicu da bi naša sreća bila potpuna.
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 21:30:41
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica ja ju pamtim samo po rodjenju moje princeze i to mi je najljepše sto mi se ove god. desilo...a sve ono drugo cu da zaboravim,naravno loše,kad sat otkuca ponoć i predjemo u neku novu i nadam se sretniju godinu potpisujem
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 9.12.2009 21:36:46
|
|
|
|
piggy
|
jedva čekam da završi ova godina neću je pamtiti po lijepim stvarima i nadam se da će mi sljedeća godina biti puno bolja:)))))))
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 17.12.2009 17:16:12
|
|
|
|
happy future mum
|
počela je divno, dečko i ja smo se zaručili 24.1, vjenčali 2.8., no sve je to zasjenjeno kada sam 15.8. napravila test i otkrila da ću 8.4. postati mama. Spremati se postati mama u 23. godini, na pola faksa, možda se i ne čini idilično, no meni što vrijeme dalje prolazi, sve sam spremnija upoznati našeg malenog sina, jer je on jedino što nam još nedostaje ( i stan bi dobro došao ali nećemo pretjerivati). Godina završava pomalo tužno, najbolja prijateljica i kuma mi se liječi od anoreksije i psihoze u Americi, i to je jedino što mi u ovom trenutku može natjerati suze na oči, jer u svom stanju ne mogu shvatiti što čovjeka odvodi na takav put. Brzo ozdravi, Nena, jer kada se vratiš, biti će i netko novi s nama.
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 17.12.2009 17:52:33
|
|
|
|
Domy
|
Ova godina mi je katastrofa jedva čekam da ode..sve negativne stvari mi se desile.kad bi vam počela pričat nebi završila tri dana..Nadam se da če Nova biti bolja..
|
|
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 17.12.2009 23:38:25
|
|
|
|
mariola
|
Nikad neću zaboraviti dan kad sam ugledala dvije crtice na testu A onda devet prekrasnih mjeseci i napoljetku rođene prekrasne zdrave bebe. ovu goidnu definitivno neću nikad zaboraviti. I još milijun sitnica svakodnevnih.
|
|
RE: Po cemu pamtite ovu godinu? 17.12.2009 23:58:12
|
|
|
|
Mishek
|
Putovanje u Dansku, prvi let avionom, "rad" na bebi, plusić na testu , priprema svadbe, svadba, život u braku. I sreća jer su i moja vjenčana kuma i frendica kojoj sam ja vjenčana kuma i moja krizmana kuma također trudne i s nestrpljenjem čekamo 2010.g. da se počnemo porađati.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!